Bundan önceki ilişkimde aldatılmıştim .beni deli gibi isteyen insan beni aldatmisti çok zor günler geçirmiştim o yanımda olmuştu beni sevdiğini söylüyordu başka kız düşünemiyorum diyodu her zaman yanımda oldu .Sevgisini verdiği değeri o kadar hissediyodum ki sevgili olduk ihanet acısını unuttum geçmişti .Ailesiyle tanıştırdı tüm arkadaşları beni tanırdi sosyal paylaşım sitelerinin hepsini kapatmayı istedi aramiz bozuluyordu çünkü tamam dedim kapattık hepsini.Cok begenirdi beni ağlasam kiyamazdi ayrılmak istesem yanımda çocuk gibi ağlar sarılır bırakma beni derdi yaşayamam yapamam derdi.Uzak bi yere gitsem deli gibi Özler gel artık der dururdu .Aradan 2 sene geçti değişmişti o yada ilk baştada öyleydi ben goremedim .Ağlasam umrunda olmazdı günlerce konuşmaz kavga edicek yer arardi .Sınır hastası diye dedim o yapmaz dedim durduk yere ağzından facebook diyip dururdu burada yazdığımda ne kadar şüphecisin demiştiniz kullanmayan insan da söyler yanlışlıkla dediniz .sordum kullanıyor musun askim diye .sacmalama aşkım ne gerek var sen bana yetiyorsun dedi senden başka Kıza bakmayı bile allah bana nasip etmesin dedi inandım .ise gitmiyor diye ağırlık yapmiyim diye tl yükler dakika yapardim ona benimle konuşmadan biterdi. Hat ozeti mi alalım aşkım al telefonum sende kalsın bi hafta kız yok bunu sana yapamam ihanet etmem dedi inandım .bi gün iyi bigün kötüydü bana .Gittikçe uzaklaşıyordu bakışları bile düşman gibi olmuştu sevmiyorsan ayrıl dedim seni çok seviyorum dedi .gitme beni bırakma diyen insan git dedi ayrıl .ayrılmadim çünkü güveniyordum yanımda bi kız aradı arkadaşım aramisti ondan dedi .Sonra o arkadaşinin onu bi hafta görmediğini öğrendim .Bana neden düşman diye ağlar dusunurken sabah 6 ya kadar biriyle mesajlastigini gördum .Inkar ettı yemin etti kız değil dedi ve beni terketti .senden nefret ediyorum dedi nedenini bile bilmiyordum benim için kahpe diye yazmış her yere .sonra bi öğrendim ki 8 ay önce başka bi adla facebook açıp kullanmış ve bana tanımıyorum dediği tüm kızlar ekli ve bana dair tek bi kelime bile yok .yüzlerce kızlarla konuşmuş .Bir insan bu kadar değişir mi ? Hersey yalanmis .Allahtan tek dilediğim pişman olup acı çekmesi .Bana kahpe derken yaptıkları aklına gelmiyor mu hiç vicdan azabı çekmiyor mu