Boğuluyorum yalnızlık dan

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
36
Kızlar yeni taşındım başka bir şehire .10 haftalık gebeyım. Buraya yeni taşındık komşuluk da yok site de oturuyorum. Bebeğim var 1 buçuk yaşında onunla vakit geçiyorum yine de çok sıkılıyorm tabi hamilelik midir hormonlarmidir. Burda da gezilecek düzgün yer yok. Arkadaşlık edebilecek düzgün arkadaş nerden bulabilirim çok yalnızım kafayı yiyeceğim artık evde otur otur. Parklar da çok bakımsız çocuğu götürsem les gibi oluyo üstü başı kızım da çok sevmez parkı. Keşke benim gibi bayanlar olsaydı hem biz arkadaş olurduk hem çocuklar. Bu devirde de kimseye güven olmuyo diyeceksiniz doğru ama yalnızlık işte insanı boğuyor.

Son düzenleme:
Nick iniz mutlu anne ama biraz mutsuz gibisiniz.Avm varsa takılın.Kurs bulabilirsiniz kendinize.Kızınız içinde benim bulunduğum şehirde oyun grupları var anneler de kaynaşıyor şehrinizde varsa öyle yerlere gidebilirsinşz

Kızlar manisa Alaşehirde yım. 10 haftalık gebeyım. Buraya yeni taşındık komşuluk da yok site de oturuyorum. Bebeğim var 1 buçuk yaşında onunla vakit geçiyorum yine de çok sıkılıyorm tabi hamilelik midir hormonlarmidir. Burda da gezilecek düzgün yer yok. Arkadaşlık edebilecek düzgün arkadaş nerden bulabilirim çok yalnızım kafayı yiyeceğim artık evde otur otur. Parklar da çok bakımsız çocuğu götürsem les gibi oluyo üstü başı kızım da çok sevmez parkı. Keşke benim gibi bayanlar olsaydı hem biz arkadaş olurduk hem çocuklar. Bu devirde de kimseye güven olmuyo diyeceksiniz doğru ama yalnızlık işte insanı boğuyor.
Bence günümüzde en büyük sorunlardan biri bu. Cocuklu annelerin yalnızlığı. Cocugunuz için de çok zor. Ne komsu ne akraba ne bir ortam. Yedi yirmi dört birbirine yapışık anne ve cocuk. Cok sağlıksız bir ilişki. Hem anne hem cocugu yıpratır. Bence gün içinde mutlaka cıkıp gezin. Mutlaka güzel bir park bulursunuz. Hem siz nefes alırsınız hem cocuk arkadas vs de bulup sosyalleşir. Güvenilir kısa süreli kresler varsa gün içinde oraya gönderip siz de o sürede kendinize vakit ayırabilirsiniz. Hatta bir kursa falan gidebilirsiniz

Yeni bir yere tasininca ilk yaptigim azicik sosyal medya taramasi yapmak,

artik meshur malum,

manisa anneleri,
alasehir anneleri,
alasehir cocuk etkinlikleri,
alasehir X klubu (artik hangi hobiyi seviyorsaniz)

boyle her yere uye olurum, sonra onlarin etkinlikleri olur, katilabilirsem katilirim.

cocukla zor olur gibi gorunse de bazi anne-cocuk gruplari cok aktif oluyorlar, hizlarina yetisemiyorsun, muhakkak dene.

hic kimse de olmazsa KK var beya En Büyük KK

arka arkaya olacak çocuklar. bu defa evden çıkmanız daha da zorlaşacak gibi. Keşke kızınız anaokuluna başlasaydı önce öyle yapsaydınız. Şahsen ben izin aldığım zaman bile evde duramam. ruhum daralıyor. en azından bir markete giderim. siz de öyle yapın. avm yok mu hiç çocuk orda oynarken dolaşabilirsiniz. allah kolaylık versin ne diyeyim.

Kusura bakmayın gerçekçi olmak lazım. Şimdi sosyalleşmek için alan bulsanız bile 2.bebeğiniz doğduğunda yardımcınız yoksa bu pek mümkün olmayacak. Sürekli evde olacaksınız. İki bebekle uğraşmaktan zaman nasıl geçer anlamazsınız artık. 13 aylık kızım var 2.gebelik ne zaman olmalı, kardeşi olsun arada fazla fark olmasın diye konu açmıştınız gebeliğin plansız olduğuna emin misiniz?

alaşehir küçücük bir yer. yapabileceğiniz tek şey manisaya gelmek olur ki o da çocukla çok zor... sizinle arkadaşlık edebilirdim ama mesafe uzak

Bebislerinizle çok güzel günler geçirirsiniz inşallah 💕 benimde sizin gibi bebegim var ve hamileyim 😊 Olumsuz yorumları kafanıza takmayın. Hamilesiniz size böyle yaklaşilmamasi gerekiyor. Insallah tez vakitte istediginiz gibi arkadasliklar kurarsiniz. Sitedeyseniz bir kek yapin komsunuzun kapisini calin. Parktayken annelerle tanisin. Hersey gonlunuzce olsun

Kusura bakmayın gerçekçi olmak lazım. Şimdi sosyalleşmek için alan bulsanız bile 2.bebeğiniz doğduğunda yardımcınız yoksa bu pek mümkün olmayacak. Sürekli evde olacaksınız. İki bebekle uğraşmaktan zaman nasıl geçer anlamazsınız artık. 13 aylık kızım var 2.gebelik ne zaman olmalı, kardeşi olsun arada fazla fark olmasın diye konu açmıştınız gebeliğin plansız olduğuna emin misiniz?
Eminim evet bir ara düşünmelimiyim diye düşündüm ama vazgeçmiştim hatta aldırmayı bile düşünmeyi düşündüm ama günah diye vazgeçtim inşallah hayırlı anne baba olurum yeterim bebeklerimé

Bende bunu anlamıyorum. Mutsuz evliliklere neden 2.3. Çocuklar ?

Hepsi de nedense plansız...

Neyse Yanlızlık için avm kurs etkinlik seminer vs bakabilirsiniz.
Mutsuz evlilik değil her evlilik de ufak tefek sorun olur geçer gider. Hamd olsun suan çok da mutluyum. Sosyal fobili yım diye hamile olmayım mi. Çocuğum olmasın mı. Hamile bir insana böyle yaklaşılmaz. Bu ne cnm her stres atmak isteyen gelsin onu bunu linç etsin nerden buluyorsun bu hakkı. Ya hayır konuş ya sus. Yazma postma

Mutsuz evlilik değil her evlilik de ufak tefek sorun olur geçer gider. Hamd olsun suan çok da mutluyum. Sosyal fobili yım diye hamile olmayım mi. Çocuğum olmasın mı. Hamile bir insana böyle yaklaşılmaz. Bu ne cnm her stres atmak isteyen gelsin onu bunu linç etsin nerden buluyorsun bu hakkı. Ya hayır konuş ya sus. Yazma postma
Yazdığım hayır şer değil doğruyu yazdım ama

Neyse hamilesin germeyeyim

Bu ne canm insanlar buraya derdini dökmeye geliyo millet de linç etmeye. Hep aynı tipler tanıyorum sizi artık olumsuz kötü kalpli herseyi kendi tek bilen beyni 2 tane olan canlılar. Kaale almıyorum sizi

Back
X