boğuluyorum!

ozo_ank

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
83
0
96
Isparta
nefes almak çok zor onsuz bir hayat 5 buçuk senelik ilişkiydi..bitti dedi ve bitirdik! boğuluyorum, içim parçalanıyor, yüreğim acıyor..dayanması çok zor nasıl yapacağımı nerelere gideceğimi bilemiyorum..Nişanlanacaktık, hayallerimiz, planlarımız, umutlarımız vardı. Bitti..Gözümü çevirdiğim her şey bana onu hatırlatıyor!!!yardım edin lütfen..

Geçer,geçer..
İnsan neler neler yaşıyor yine de katlanıyor..:teselli:

5.5 yıllık bı ılıŞkı kolay degıl ...
Ama sebep nedırkıı bu ılıŞkıyı bıtıcek...

Gitmek istemiş kendisi bitirmiş.Zamana bırak kendine daha çok değer ver.O senin kadar yaralı mı şu an onu düşün önce.Gittiğiniz yerlere gitme bir süre inzivaya çekilmek işine yarar mı bilmiyorum ama bu da bir süreç zamanla geçecektir inan.

uzun süreli bir ilişkiydi gerçekten çok sevdi beni..benim onu sevdiğimden daha çok..1.5 senedir ayrı şehirlerdeydik görevi gereği..görüşememe araya mesafenin girmesi, benim öğrenci olmamdan dolayı evlenemememiz, hepsi artık ilişkimizi yıpratıyordu. çok tartışıyorduk en sonunda dayanamadık. Önce ben dedim bitsin diye sonra da düzeltelim diye konuştuk. Olmuyor dedik bitti dedi ve çekti gitti..
şimdi ne durumda bilmem ama benim kadar acı çektiğinden ya da çekeceğinden eminim. Ama istemiyorum bitmesini daha görecek günlerimiz vardı bizim!!!

orası onun vicdanına kalmış arkadaşım..Eğer bulursa çeker giderim aldatmanın bir keresi olmaz.Bir kere yapan bir daha yapar, aile içinde yaşananlardan bu konuda tecrübeliyim. Okudum yazını, gerçekten de üzüldüm. Aldatılmanın acısı çok daha büyüktür, bıraktığı yara çok daha derin..Çünkü yaşanan her şeyin kutsallığını siler atar..

5buçuk sene aynı hayali paylaştık, aynı duyguları paylaştık..evet çok da yanyana değildik ama sevgimiz yoluyla, telefonla bir şekilde paylaştık hayatı..Sevmiyorum fazla sanıyordum ama meğer seviyormuşum hem de çok..eve kapattım kendimi burada paylaşıyorum duygularımı..Evdekilere belli etmiyorum gizli gizli ağlıyorum köşelerde.Bitsin gitsin mutlaka unutursun diyorum bazen kendime ama onsuz bir hayatı nasıl döğüsleyeceğimi bilmiyorum..Beraber büyüdük, beraber bir geleceğimiz olacaktı. Son nefesimize kadar paylaşacaktık bize hayatın getireceği her şeyi. Mutluluğu, gözyaşını. Hepsini beraber göğüslemeye o kadar alışmışım ki..Onsuz nasıl yaparım bilmiyorum inanın hayat koşturması o kadar anlamsız ki..Mezun olsam ne olacak?evlenebilelim diye okulu erken bitirmeye çalışıyordum uzatsam ne olacak?hiçç...
Üstelik onun da en az benim kadar acı çektiğini bilirken..Onun da beni sevdiğini bilirken..Uzanmak istiyorum yaralarını sarmak istiyorum..Yaramı sarsın istiyorum.
olmadı maalesef yapamadık, başaramadık...üzgünüm..

insan önce kabullenemiyor.. kabus gibi geliyor herşey uyanmak istiyorsun ama bir farkediyorsun ki herşey gerçek..bence bir an önce bu gerçekle yüzleş.. içindeki acıyla savaşma onunla mücadele etmekten vazgeç ve onu kabullen.. doya doya yaşa acını.. ağla.. gözlerin patlayana kadar ağla.. bağir çağir.. üstüne üstüne git.. kaçma.. böyle daha kolay atlatılıyor..

zor bı donem..
ve okadar sene nasılda bıtırmek yokmus saymak kolaymı degıl..
zaman herseyın ılacı zamanla yaranız kabuk tutcak kendınızle basbasa kalmamanızdan tarafım devamlı kendınıze mesgulıyet bulun..

Kafanı başka şeylere ver tatlım, aklına getirmemeye çalış başka şeylerle meşgul ol. Zaman herşeyin ilacı kimler neleri unutmuo allah daha byk acılar vermesin.

canım yaa
üzüldüm senin için ben de yaşadım aynı şeyleri evlenmek üzereyken ayrıldım iki buçuk yılın ardından.
ama olmayınca olmuyo be canım varsa şansınız zorlayın gerçek seven insan hemen pes etmez etmemeli,ilerde keşke dememek için şu anda yapabileceğin birşey varsa yap ama yoksa vicdanın rahatsa ben elimden geleni yaptım diyorsan geriye dönüp bakmak sana acıdan başka hiçbirşey getirmez o yüzden biran önce yolunu çiz derim canım ne kadar karalı olursan o kadar kolay olur herşey..
biran önce toparlanırsın inşallah Rabb'im hakkında hayırlısı neyse onu versina.s.

Saolun kızlar destekleriniz için..Zaman her şeyi çözer mutlaka..şu durumdan çıkmak çok zor geliyor..Ankara'da çok güzel yağmur yağıyor, umarım dışarıda kalan evsiz yoktur. Bütün akşam yağmuru seyrettim doya doya yüreğimi yıkasın diye..yağmurdan gözüm ayrılana kadar iyiydim...Yine de sesini bile duymak iyi geliyor. Hiç gerçekleşmeyecek belki de ama buradan size iyi haberler vermek istiyorum..
Bazen elimden geleni yaptım, bazen yapamadım ama ikimiz de haksızlıklar yaşadık. Hayat bize hissettiklerimizi, hayallerimizi biraz olsun yaşama fırsatını vermedi. Zalim davrandı bize karşı.. Belki de hayırlısı budur kimbilir..

aynı şeyleri yasıyoruz arkadasım bosluktasın hayat durmus anlamsızlasmız bu yasadıkların sana saka gibi geliyor kabullenemiyorsun olanları..sanki birazdan arıcak aşkım dicek gibi geliyor..ama aramıyor çünkü bitti..

aynen öle arkadaşım..

canım yaa
üzüldüm senin için ben de yaşadım aynı şeyleri evlenmek üzereyken ayrıldım iki buçuk yılın ardından.
ama olmayınca olmuyo be canım varsa şansınız zorlayın gerçek seven insan hemen pes etmez etmemeli,ilerde keşke dememek için şu anda yapabileceğin birşey varsa yap ama yoksa vicdanın rahatsa ben elimden geleni yaptım diyorsan geriye dönüp bakmak sana acıdan başka hiçbirşey getirmez o yüzden biran önce yolunu çiz derim canım ne kadar karalı olursan o kadar kolay olur herşey..
biran önce toparlanırsın inşallah Rabb'im hakkında hayırlısı neyse onu versina.s.

teşekkür ederi..pişmanlık var mı peki sende?

ya ben çok üzüldüm...
öyle 3-5 aylık bi ilişki olsa tamam ama 5.5 yıl..
benim de 4 yıllık bi ilişkim var...Allah bana onsuzluğu yaşatmasın..
kimse dememiş ama ben birbirinize bi şans verin derim..
hemen olmasa da olur ama bence vermelisiniz..
madem seviyosunuz birbirinizi..
5.5 yıl kolay kolay unutulmaz..
hakkınızda hayırlısı olsun...
güzel haberlerinizi bekliyorum...

ya ben çok üzüldüm...
öyle 3-5 aylık bi ilişki olsa tamam ama 5.5 yıl..
benim de 4 yıllık bi ilişkim var...Allah bana onsuzluğu yaşatmasın..
kimse dememiş ama ben birbirinize bi şans verin derim..
hemen olmasa da olur ama bence vermelisiniz..
madem seviyosunuz birbirinizi..
5.5 yıl kolay kolay unutulmaz..
hakkınızda hayırlısı olsun...
güzel haberlerinizi bekliyorum...

allah nazardan saklasın arkadaşım :nazar:
fevri davranışlardan uzak tutun birbirinizi..
Ben de isterim ama geri döndüğüm zaman bulamamaktan korkuyorum gurur yapılması gereken zorlayıcı bir durum yok..
Ama çok yıprattık birbirimizi hüsrana uğramaktan korkuyorum.. diğer yandan da ondan nefret etmemi gerektirecek suçu yok benim de öyle..
Kıyamıyorum onun acı çekmesine ama dönünce duygusuz sevgisiz birini bulmaktansa bende böyle masum kalsın isterim..
Hangisi gerçek görmek zor..tam 4 aydır göremiyordum bu hafta yanıma gelecekti, tek şansımız var..Bunu da kaçırırsam yaza kadar bir daha göremeyeceğim ne yapmam gerek bilmiyorum. Gel mi desem gitmesine izin mi versem..

4 ydır görmemişsin cnm.. ikiniz de iyice yalnız kalıp düşünmüş dinlenmişsinizdir.. bence kendine de ona da son bi şans daha ver.. baktınız olacak gibi değil, tamamen ayırırsınız yollarınızı..

allah nazardan saklasın arkadaşım :nazar:
fevri davranışlardan uzak tutun birbirinizi..
Ben de isterim ama geri döndüğüm zaman bulamamaktan korkuyorum gurur yapılması gereken zorlayıcı bir durum yok..
Ama çok yıprattık birbirimizi hüsrana uğramaktan korkuyorum.. diğer yandan da ondan nefret etmemi gerektirecek suçu yok benim de öyle..
Kıyamıyorum onun acı çekmesine ama dönünce duygusuz sevgisiz birini bulmaktansa bende böyle masum kalsın isterim..
Hangisi gerçek görmek zor..tam 4 aydır göremiyordum bu hafta yanıma gelecekti, tek şansımız var..Bunu da kaçırırsam yaza kadar bir daha göremeyeceğim ne yapmam gerek bilmiyorum. Gel mi desem gitmesine izin mi versem..

bence gel de...
barışmasanız bile onca zamanın hatrına son bi kez görüşmüş olursunuz..
belli mi olur yüzyüze gelince barışırsınız hemencecik..
uzaktayken ayrılalım demek kolay geliyo insana..
ve barışmak da bi o kadar zor oluyo..
ama insan görünce farklı hisseder farklı düşünür..
bence kendinize bi şans verin...
umarım güzel olur herşey..opuyorumnanaktan

teşekkür ederi..pişmanlık var mı peki sende?

aslaaa:olmaz:
çünkü çekip giden ve hiç mücadele etmeyen ben değildim en ufak bi keşkem bile yok ona dair elimden geleni hatta fazlasını yaptım ama layık olamadı kendi bilir tabii ki artık hiçbir önemi yok:dilcikar:
bana hiç değer vermemiş ki hiç sevmemiş bunu anladığım gün kararımı verdim ve çok şükür kafamda tamamen bitirdim,sen de kararını ver canım sakın olayı sürüncemede bırakma inan onlar bunu ister zaten,yenisini bulamazsa dönebileceği biri olsun diye bir açık kapı hep kalsın isterler,yedekteki olmak hangi kızın tercihi olabilir ki?
artık hiç oluru yoksa ve karşı tarafın da ciddi bir girişimi yoksa bu söylediklerimi düşün derim canım tecrübemle söylüyorum çünküa.s

anladığım kadarıyla ipler tamamen kopmuş değil,onu gerektirecek bir durum da yok,
5,5 yıl da hatırı sayılır bir zaman sevginiz gerçek sevgiyse zaten ayrılamazsınız hakkında hayırlısı olsun öncelikle ama dediğim gibi ilerde keşke dememek için elinden gelen ne varsa yap.yapacak birşey kalmadıysa da hayırlısı buymuş demek lazım...

Back
X