Boğuluyorum...

Ne sinir bozucu ya
Sanki tek başına kazanıyor o parayı
Eşiniz gerçekten çok sorumsuzmuş
Kardeşi de yüzsüz kendisi araba almayıversin
Başkasının parasıyla alınan arabayı ne yapacaksa
Boşanırım de motoru satsın kredinizin geri kalan kısmını ödeyin
Kabul etmzse boşan gitsin onun sigara parasına yetişemezsin sen
Allah akıl fikir versin

kızlar bugün ekstresi geldi eşimin.onun memleketindeyken bi dünya harcamalar olmuş.sordum bi kaç kez babasının arabasını fullemiş.her gittiğimizde olan şey.bi de adama yalvar yakar çarşıya götürttüm arabasıyla kendimi.neymiş su yakmıyo ki babacım...benim paramı benden kıskanmış. :113:

daha neden fırsat veriyorsunuz bu adama anlamadım

arkadaslar bu adam beni boşamıyor.oğlumla tehdit ediyor beni alıp kaçırırmış vs vs..
Yazmadığım zamanlarda motorun orasını burasını yeniledi.sanırım satmak için.yine yüzsüzlük had safhada.çok basit ama az evvel annemin oğlum için aldığı muzlar için kavga ettik onlara dadanmış.hem kendi almıyor hem de olanları anında mideye.

Canım senin eşin benimkinin ayrı bi versiyonu ama seninki çoook abartmış! Boşanmak istiyosan hiç korkma hatta tehdit ediyo diye şikayet et önce sonra mahkemede bunuda kullanırsın. Çocuğun çok ufak işinde var onu sana verir mahkeme merak etme nafakanıda alırsın eğer ev kredisi evlendikten sonra çekildiyse yarısınıda ona ödetiyolar sanırım. En güzelide sattığı takılarını hatta hediye gelen çeyrek altınlarına kadar sana geri ödemek zorunda düğün videon fotoların vardır isbatlarsın şimdiye kadar tüm yediklerini kusturursun hepsine bende zor dayanıyorum ama bakalım ne olcak babam sen bilirsin desede biliyorum boşanırsam beni eve kapatacak ne çalıştırır nede dışarı salar bekarkende öyleydi dul oldummu daha beter olur başka eve de çıkamam sırf ondan sabrediyorum.

canım eşin seni tabi boşamaz bulmuşta boşar mı......... para konusunda yiyen erkeklerden nefret ediyorum para araya girdimi sevsemde zerre kalmıyor b ende sevgi filan. en baştan alıştırmaman gerekiyordu maaşını kendi özeline lüksüne harcamaya alıştırsaydın keske. oldu ki vermişin hem senin maaşın hem annenin parası yazık günah ya.
EN İYİ ERKEK BİLE PARAYI GÖRÜNCE YOLDAN ÇIKIYOR HUYU SUYU DEĞİŞİYOR
çalış ne yapacaksın çalışma ne yapacaksın al buyur işte....
ben bekarım sırf mesleğim var diye görücü geliyor nefret ediyorum hepsinden çalışan kadın isteyen erkek bozuntularından da nefret ediyorum
onlara erkek bile demiyorum DİYEMİYORUM AİLELERİNEDE YÜZSÜZ DEN BAŞKA DİYECEK BİŞEYİM YOK
çalışan bi bayansan direk sağılacak inek gözüyle bakıyolar
yemin ederim çalışsammı çalışmasammı bilemedim okuduğuma bile pişmanım resmen öünkü etrafıma bakıyorum okumamış evde oturan evli bayanlar benden rahat eşleri getiriyor onlar yiyor ve üzerlerine titriyor eşleri çalışan bayanların o kadar titremiyorlar üzerine ...... olan bu.

canım eşin seni tabi boşamaz bulmuşta boşar mı......... para konusunda yiyen erkeklerden nefret ediyorum para araya girdimi sevsemde zerre kalmıyor b ende sevgi filan. en baştan alıştırmaman gerekiyordu maaşını kendi özeline lüksüne harcamaya alıştırsaydın keske. oldu ki vermişin hem senin maaşın hem annenin parası yazık günah ya.
EN İYİ ERKEK BİLE PARAYI GÖRÜNCE YOLDAN ÇIKIYOR HUYU SUYU DEĞİŞİYOR
çalış ne yapacaksın çalışma ne yapacaksın al buyur işte....
ben bekarım sırf mesleğim var diye görücü geliyor nefret ediyorum hepsinden çalışan kadın isteyen erkek bozuntularından da nefret ediyorum
onlara erkek bile demiyorum DİYEMİYORUM AİLELERİNEDE YÜZSÜZ DEN BAŞKA DİYECEK BİŞEYİM YOK
çalışan bi bayansan direk sağılacak inek gözüyle bakıyolar
yemin ederim çalışsammı çalışmasammı bilemedim okuduğuma bile pişmanım resmen öünkü etrafıma bakıyorum okumamış evde oturan evli bayanlar benden rahat eşleri getiriyor onlar yiyor ve üzerlerine titriyor eşleri çalışan bayanların o kadar titremiyorlar üzerine ...... olan bu.

çok ama çok haklısın arkadaşım.tamamen doğru

kayınvalıdem gercekten haklıymıs erkek mıletını paraya alıstırma dedi iyiki onu dinlemısım sımdı gercı ısımde yok paramda ama bı kere alıstılarmı allah sabır versn bence senınkı alısmıs hazıra sen bıran once al tedbırını kendı zevkıne war sana cocuguna yok ha o zaman o neden ver bosa gıtsın zaten ayakların ustunde duruyorsn adam edıcem dıye ugrasıcaksan ılk maasını vermemkle baslıcaksın işe o odesn bakalım kredı bı kerede nolcak sorumluıluk yıkmaya çalıs üstüne

kızlar haklısınız ... Ben vermiyorum o alıyor..1 gecede banka hesabım boşaltılmış oluyor 15inde. Bak bu saat oldu hala gezmelerde. Ölse de kurtulsam diyorum bazen günaha giriyorum. İlk başlarda 20 TLye krem almıştım da neler etmşti bana.O paraya kaç ekmek alınırmış bilmem ne.. Geçenlerde saçımı boyaattm oğlumun bayramlık paralarıyla.
Bi de kızlar aynı okulda çalışıyoruz ondan boşanamıyrum. Dava açıp hiç görmemem lazım. Nasıl olcak imkansız tayin dönemini beklicem el mecbur. Boşarsam çocuğu hakim verse de o kaçırcakmış bana neler edecekmiş heppp tehdit. Bu tehditleri bi ben duyuyorum nasıl ispat edicem? ses kayıt cihazı delil sayılmıyormuş doğru mudur?bilen yardıım etsin sıkıştım kaldım gerçekten boğuluyorum.

Merisu eşin devlet memuru olduğu için sana yapmayı söylediği şeyler için gözü kara olması lazım.mesleğini tehlikeye atmayı göze allmaz sanırım.Söylediklerini nasıl ıspatlarsın bilmiyorum canım.
Tayin dönemine kadar önünde en az 8 ay var...eğer o döneme kadar sessizce bekleyip teyin istemeyi düşünüyorsan,planlı bir şekilde düşünerek hareket et.kredi konusunu ,tehdit konusu gerekirse bir avukata sor.en iyi cevabı onlar verir.
insan ilişkilerinde bu evlilik,arkadaşlık adı her ne olursa olsun verilen tavizler her zaman diğer tavizleri doğurur.sen verdikçe karşıdaki ister.VE Bir süre sonra yaptığın iyilikler görev halini almaya başlar..
Öncelikle işe maaş kartını eline almakla başla..bazı konularda rest çekmen gerekebilir..ama bu şekilde davranırken eşinin olumsuz her tavrndan kendini koru..
biz kadınlar genelde huyumuz karşımızdaki eşimizimin bizi düşünmesini bekleriz ve kendimizi kahrederiz.gerektiği yerde tavrımızı koyup ,kararlılığımız göstermemiz gerekli..
Madddi anlamda bende çok tavizler verdim.20 yıldır çalşıyorum,14 senelik evliyim..çok yakın zamana kadar bende evlilikte para ayrılmaz,evin herşeyi ortaktır düşüncesindeydim...bizde öğretmeniz ve ayrıca özel iş yerimiz var.bizde nerdeyse tüm para oraya akıyor.ev ödemelerinin çoğunu ben yapıyorum..maaşımdan.
maaşımın çoğu buraya gidiyor.onun maaşıda işyerine gidiyor.evlilikte ayrı gayrı olmaz düşüncesi ile sorun çıkarmadım.ama artık eşime restimi çektim.son 1-2 aydır maaşımım kalaanını vermiyorum..para lazım olduğunda tavrımı koyuyorum ..geçen 1000 lira lazım dedi.ondanda restimi çektim..harcadğa karıştırmam en başından beri.
senden yapmak istediklerin konusunda açılmadan istediğin gibi harca.bir kızar ,söylenir,hiç duymayacaksın,alınganlık etmeyeceksin.baktıki kararlısın kabullemek düşer ona.eşit maaş alıyorsunuz müdahale etme hakkın yok..

Merisu eşin devlet memuru olduğu için sana yapmayı söylediği şeyler için gözü kara olması lazım.mesleğini tehlikeye atmayı göze allmaz sanırım.Söylediklerini nasıl ıspatlarsın bilmiyorum canım.
Tayin dönemine kadar önünde en az 8 ay var...eğer o döneme kadar sessizce bekleyip teyin istemeyi düşünüyorsan,planlı bir şekilde düşünerek hareket et.kredi konusunu ,tehdit konusu gerekirse bir avukata sor.en iyi cevabı onlar verir.
insan ilişkilerinde bu evlilik,arkadaşlık adı her ne olursa olsun verilen tavizler her zaman diğer tavizleri doğurur.sen verdikçe karşıdaki ister.VE Bir süre sonra yaptığın iyilikler görev halini almaya başlar..
Öncelikle işe maaş kartını eline almakla başla..bazı konularda rest çekmen gerekebilir..ama bu şekilde davranırken eşinin olumsuz her tavrndan kendini koru..
biz kadınlar genelde huyumuz karşımızdaki eşimizimin bizi düşünmesini bekleriz ve kendimizi kahrederiz.gerektiği yerde tavrımızı koyup ,kararlılığımız göstermemiz gerekli..
Madddi anlamda bende çok tavizler verdim.20 yıldır çalşıyorum,14 senelik evliyim..çok yakın zamana kadar bende evlilikte para ayrılmaz,evin herşeyi ortaktır düşüncesindeydim...bizde öğretmeniz ve ayrıca özel iş yerimiz var.bizde nerdeyse tüm para oraya akıyor.ev ödemelerinin çoğunu ben yapıyorum..maaşımdan.
maaşımın çoğu buraya gidiyor.onun maaşıda işyerine gidiyor.evlilikte ayrı gayrı olmaz düşüncesi ile sorun çıkarmadım.ama artık eşime restimi çektim.son 1-2 aydır maaşımım kalaanını vermiyorum..para lazım olduğunda tavrımı koyuyorum ..geçen 1000 lira lazım dedi.ondanda restimi çektim..harcadğa karıştırmam en başından beri.
senden yapmak istediklerin konusunda açılmadan istediğin gibi harca.bir kızar ,söylenir,hiç duymayacaksın,alınganlık etmeyeceksin.baktıki kararlısın kabullemek düşer ona.eşit maaş alıyorsunuz müdahale etme hakkın yok..
Gözü kara canım eski müdürü bile bikaç kez sıkıştırmışlığı var. Kesinlikle bana ispat lazım. Avukata gitmek istiyorum planlı bi boşanma olsun. Ama sürekli gözü üstümde.
Maaş kartım teoride elimde ama ayın 15inde gece yarısı başlıyo kartı ver demeye vermezsem çıngar çıkarır, çoook korkuyo ev borcunun ödenmemedi halinde icralık olmaktan. Sonra hesabı boşaltıp kartımı iade ediyo. Bu yaptığı maddi şiddet...

Rest işte ben çekemiyorum, 3. Sayfa haberi olmak istemediğmden.

ne kadar rahat,4 paket sigara ayda 500-600 lira yapar.resmen rızkınızı sigaraya yatırıyor.
benim de en çok kızdığım eşimde de budur.ben marketten indirimli ürün arayacağım,o da gidecek parasını sigaraya verecek olcak şey değil.konunuzda öncelikli olarak dikkatimi
çeken bu oldu deyinmeden geçemicem.gerçi eşim şimdi günde 5e indirdi ama,neyse.
siz fedekarlık yaparken, gelire gidere dikkat ederken o da harvurup harman savuruyor maşallah.
olabildiğince tavrınızı koyun ve belirtin.istediği gibi parasını ayrıca da motorunu tasarruf edemez.sizin de fikrinizi almak zorunda .
sakın geri adım atmayın,tatsızlık çıkmasın vb. durumlar için.
eşiniz istediği gibi yaşayacak sonunda bir de ev sahibi oldum diyecek.
eminim sizin o kadar harcamanız yoktur.güçlü ve kararlı olmaya çalışınız.

Canım üzüldüm. Sanki yaklaşık olarak aynı tiplerle evlenmişiz gibi geldi. Benim de eşim öğretmendi ve ailemle beni hiç görüştürmezdi sadece 2 gün yanlarına uğrar kalan tatilin hepsini ailesiyle geçirirdik. Erkek kardeşi evlenirken ona çeyiz düzen eşya alan hatta ev veren aile ona gelince hiçbişey yapmadı. üstüne bana takılan altınları da aldı. Eşim memlekete yaptırdığımız evi de kendi üzerine almadı ve şimdi boşanıyoruz. Bu kadar paracı ve seni ailenle görüştürmeyen bir eşin varsa senin de kurtuluşun boşanma olacak gibi geliyor banaaaa :(((

ne kadar rahat,4 paket sigara ayda 500-600 lira yapar.resmen rızkınızı sigaraya yatırıyor.
benim de en çok kızdığım eşimde de budur.ben marketten indirimli ürün arayacağım,o da gidecek parasını sigaraya verecek olcak şey değil.konunuzda öncelikli olarak dikkatimi
çeken bu oldu deyinmeden geçemicem.gerçi eşim şimdi günde 5e indirdi ama,neyse.
siz fedekarlık yaparken, gelire gidere dikkat ederken o da harvurup harman savuruyor maşallah.
olabildiğince tavrınızı koyun ve belirtin.istediği gibi parasını ayrıca da motorunu tasarruf edemez.sizin de fikrinizi almak zorunda .
sakın geri adım atmayın,tatsızlık çıkmasın vb. durumlar için.
eşiniz istediği gibi yaşayacak sonunda bir de ev sahibi oldum diyecek.
eminim sizin o kadar harcamanız yoktur.güçlü ve kararlı olmaya çalışınız.
Evet haklısınız benim harcamam yok çünkü benim maaşımın hepsi krediye gidiyor.gecenlerde sanki çocukmuşum gibi yine annem aldı ayakkabılarımı çok utandım.

Canım üzüldüm. Sanki yaklaşık olarak aynı tiplerle evlenmişiz gibi geldi. Benim de eşim öğretmendi ve ailemle beni hiç görüştürmezdi sadece 2 gün yanlarına uğrar kalan tatilin hepsini ailesiyle geçirirdik. Erkek kardeşi evlenirken ona çeyiz düzen eşya alan hatta ev veren aile ona gelince hiçbişey yapmadı. üstüne bana takılan altınları da aldı. Eşim memlekete yaptırdığımız evi de kendi üzerine almadı ve şimdi boşanıyoruz. Bu kadar paracı ve seni ailenle görüştürmeyen bir eşin varsa senin de kurtuluşun boşanma olacak gibi geliyor banaaaa :(((
Canım zaten boşanmanın derdindeyim ama kendisi beni boşamıyor. Çocuğumka tehdit ediyor beni..
Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır inşallah. Tecrübeli olan... Nasıl ispatlarım... Çok kötüyüm.

ay cıldırmış eşin resmen ya :57:
nere kacırcakmıs cocugu kolaydı oyle:63:
kendı aile oldugunu anlayamamış tipik türk erkegi ne dıyım

Back
X