Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O hep haklıdır ne kadar konuşursan konuş. İşine gelmezse bağırır çağırır. Motor için altınlarımı aldığında kapıdan çıkarken benim gönlüm razı değil dedim ayakkabısını hırsla bi fırlattı bacağım haşlandı sanki.esini karsina al ve deki..bilmem hatirlarmisin benim altinlarimi aldin..o parayla o motosikleti aldin..simdi onu satip benim altin parami geri verecesin.. o benim hakkim de..eger vermessen helal etmem onlar beim zinetim de..
eger vermessen o parayi bana geri, gider o parayida kardesine verirsen sana hicbir sekilde maddi katkida bulunmam artik de.. herseyini kendin odersin de..
bende altinlarimi esime verdim..borclara gitti.. ara sira luzumsuz konusur..derim bak millet altinini neresine takacagini sasirmis,sen yat kalk dua et derim..
ama o parayi baskasina vermeye kalksa isin rengi degisir..sorun maddiyat degil..hakkimin yenmesi..
esin biraz konusulacak bir insanmi..yani siddet egililimi varmi..
uff bu para isteyenlerden nefret ediyorum nefreeeeet!
Evet öyle kendisi dışarda yer eve gelirken bi ekmek almaz.Annem para vermezse resmen aç kalıyoruz demişsin???
O zaman senin herşeyi göze alıp çocuğunun rıskını bir başkasına vermemen lazım...
Evlenmeden önce ne kararlar almıştık. Para ortada toplanıcaktı eşit olacaktık. Ama 15i geliyor kartını ver diyo kendininkini de alıyo hoop kendininki kredi kartına benim maaşta ev kredisine elde var 0.anne baba mutlu edilmeli evet benim de evladım var ama hep benimkilere olmaz.Evlenmeden önce konuscaksın bunları aslında ya kız tarafı veya erkek tarafı zengin veya fakir fark etmez esit sekilde para yedirlcek ki haksızlık olmasın..x 2 masrafı düşünerek de öyle açılma olmaz hem..Ya anne baba yıllarca beslemis büyütmüs maasa gectikten sonra da onların da hakkı bi nefes almak yıllarca eminim cogumuzun ailesi kıt kanaat geçirmiş ay sonunu getirmeye calısmıstır o yüzden para kazanılınca anneler babalar yaşarken mutlu edilmeli..amaa...eşit şekilde tabiki böyle degil..
Vermedim canım zorla aldı. Bi de üstüne ayakkabısını fırlattı kapıdan çıkarken...eşin gerçekten değişik yorum bile yapamıyorum
senin maaşın eve bağlansın,kendi maaşını zevkine harcasın,annen sayesinde geçinin..var mı böyle insanlık??bu mudur erkeklik?
ayrıca altınlarını motor için vermen çok yanlış.araba olsa verilir ama motoru resmen kendi zevkine almış.
Vermedim canım zorla aldı. Bi de üstüne ayakkabısını fırlattı kapıdan çıkarken...