Boğuluyorum...

tatlım ikinizde çalışıyorsunuz ama iki öğretmende olsanız,öğretmenin zaten okadar fazla kazancı yok ki.bende öğretmenim eşim polis ama okadar açılmaya ikimizde cesaret edemeyiz açıkçası.birikim yapılır ama maşallah sizinki ev araba motor derken seninki hem açılmış hemde rahata alışmış.bırak biraz maddi sıkıntı yaşasın.annenizde yardım falan yapmasın size.çok zorda kalırsanız elbette ki destek alırsınız ama hepten o rahatlığa alıştırmayın onu.vermesin o motor parasını da altınlarınızı geri aldırın,siz kölesimisiniz ki bu adamın ve ailesinin bukadar özveride bulunuyorsunuz.

esini karsina al ve deki..bilmem hatirlarmisin benim altinlarimi aldin..o parayla o motosikleti aldin..simdi onu satip benim altin parami geri verecesin.. o benim hakkim de..eger vermessen helal etmem onlar beim zinetim de..
eger vermessen o parayi bana geri, gider o parayida kardesine verirsen sana hicbir sekilde maddi katkida bulunmam artik de.. herseyini kendin odersin de..

bende altinlarimi esime verdim..borclara gitti.. ara sira luzumsuz konusur..derim bak millet altinini neresine takacagini sasirmis,sen yat kalk dua et derim..

ama o parayi baskasina vermeye kalksa isin rengi degisir..sorun maddiyat degil..hakkimin yenmesi..

esin biraz konusulacak bir insanmi..yani siddet egililimi varmi..

uff bu para isteyenlerden nefret ediyorum nefreeeeet!

hepinize teşekkür ederim.en son vermeyeceksin o parayı dedim iyi tamam dedi geçiştirdi anladım ki ne yapcak etcek vericek.gecen sene de 1000 tl istedi kaynım bu 500 gönderdi geri gelmedi neymiş ev yapıyomuş çocuk.annem vermedi denedi ama çocuğa bakıyo bizde kalıyo vermeyince de resmen aç kalıyoruz.

iyiymiş öyle yaşamak,ohh ne ala adam motor alacak,keyif yapacak ,kardeşine yardım edecek,kadın da çalışacak!kredi ödeyecek ,yetmeyecek ailesi yardım edecek,Şakamı bu!!!Önce şu adama iyi bir ders vermek lazım,dişini sık,maaşın krediye kesilsin,arta kalan paran olursa kendine harca,ne bileyim temizliğini yaptır,hastayım de eğilip kalkamıyorum de!! saçını başını yaptır,ev için bir kuruş başka harcama,gelsin faturalar elektrik su!!mutfağa hiçbişey alma ,akşam gelsin yemek yok de!!! kabul etmiyormu!!!hesap kitap ortada de,yine carlarsa git ailenin yanına anlasın biraz hanyayı konyayı,bak ne güzel yazmışsın,sakin insanlarız diyorsun,ben o kadar sakin soğuk kanlı değilim,o yüzden hırpalandım birçok şeyi atlatırken,sen sakince sinirini bozmadan çözümlersin.Biz evlendik benim eşim evlenmeden önce cebindeki paranın kuruşuna kadar ailesine veren bir insan olduğu için ,inanın evlendik kendi evimde eşya yok,onlara mobilya taksidi ödemeye devam ettik,bende masraf olmasın düğünü kendimiz yapıyoruz,eşya biraz beklesin dedim eski eşyalala oturdum, anne vara yoka bakmaz,eşyaları yeniledi falan,biz onlara taksit ödüyoruz,onlar diğerlerine ev alıyor,ben tam gün çalışıyorum,kazancım eşimi 2 ye katlıyor,kendi öğretmen yarım gün çalışıyor ben tam gün,günlerce iş için şehir dışında oluyorum,ay sonu elimde 5 kuruş kalmıyor!!üstelik kalan parayıda bunlara git gel yol parasına veriyorduk!!!benim bir gün tepem attı kıyamet kopardım anlatamam o evde ne var ne yok kırdım döktüm,ay sonunda yine borçla girince,çok kötü kavga ettik,o çok sakin eşim ailesine laf gelince nasıl saldırganlaştı anlatamam,bende geri adım atmadım,kabus gibiydi!o ilkdi,biraz kendini topladı taksitleri ödemeye devam etti tabi..neyse 1 yıl sonra ev alıcam dedim,öyle ya kardeşlerine ailen aldı bizim kendimiz alıcaz artık ev almak istiyorum dedim tamam dedi,aldık evi hiç nakitimiz yokki benim maaşın yarısından çoğu oraya gitti,sonra bunun bekarken aldığı kötü bir araba var ,bu arabadan bıktım yeni araba istiyorum dedim arabayıda yeniledik,evimizde eşya yok,gittim zevkime göre tepeden tırnağa evimi donattım,fikrini bile sormadım,hesabı kitabı yaptım aldım:))çocuk doğdu bakıcı şu bu,kalan para sadece bize yetiyor artık:))istesede kimseye 5 kuruş yollayamaz,az biraz artanlada tatilimi yapıyorum, çocuğumu sigortalattırdım onu ödüyor,yani şekerim senin anlayacağın bu adama artık aylık harçlık kalıyor:))hadi gitsinde şimdi aileye yedirsin ...ben sabah akşam çalışacam bu da onlaramı yedirecek...şimdi kimse ağzını bile açamıyor,hele annesi borcumuz var dediğinde ,herkesin borcu var diyorum savıyorumm.. işin sırrıerkeği borçtan çıkarmıycaksın!!!

esini karsina al ve deki..bilmem hatirlarmisin benim altinlarimi aldin..o parayla o motosikleti aldin..simdi onu satip benim altin parami geri verecesin.. o benim hakkim de..eger vermessen helal etmem onlar beim zinetim de..
eger vermessen o parayi bana geri, gider o parayida kardesine verirsen sana hicbir sekilde maddi katkida bulunmam artik de.. herseyini kendin odersin de..

bende altinlarimi esime verdim..borclara gitti.. ara sira luzumsuz konusur..derim bak millet altinini neresine takacagini sasirmis,sen yat kalk dua et derim..

ama o parayi baskasina vermeye kalksa isin rengi degisir..sorun maddiyat degil..hakkimin yenmesi..

esin biraz konusulacak bir insanmi..yani siddet egililimi varmi..

uff bu para isteyenlerden nefret ediyorum nefreeeeet!
O hep haklıdır ne kadar konuşursan konuş. İşine gelmezse bağırır çağırır. Motor için altınlarımı aldığında kapıdan çıkarken benim gönlüm razı değil dedim ayakkabısını hırsla bi fırlattı bacağım haşlandı sanki.

aynı durumdayız ben bir çözüm bulamadım hırsımdan sinirimden çatlıyorum.benim eşim tammmm bir çirkef ne yapsam e etsem üste çıkar.ya boşancam ya salak modunda olcam ruh gibi yaşayan ölü gibi olcam

ben bile burdan delirdim sakın izin verme kaynını ara çok para isteyeceğine git adam gibi çalış de.altınları vermen bile yanlış hemde motor. için.çocuğunun geleceği için para konusunda asla taviz verme.sizin borcunuzu düşünenmi varki sizde kaynınızın ev borcuna yardım edesiniz.bencil erkeklerden nefret ediyorum.çocuğunuzu emzirmek gerekirken bırakıp işe gitmek zorunda kaldığınız sütünüzün göğsünüzde dolupda emziremediğiniz anları düşünün vermeyin.tek maaşlı olsa bu kadar hava atarmı acaba.

Annem para vermezse resmen aç kalıyoruz demişsin???

O zaman senin herşeyi göze alıp çocuğunun rıskını bir başkasına vermemen lazım...

Annem para vermezse resmen aç kalıyoruz demişsin???

O zaman senin herşeyi göze alıp çocuğunun rıskını bir başkasına vermemen lazım...
Evet öyle kendisi dışarda yer eve gelirken bi ekmek almaz.
Vermicem dedi kesti attı ama verir mi bilemem... Helal etmiyorum dedim umarım tesir eder.

Evlenmeden önce konuscaksın bunları aslında ya kız tarafı veya erkek tarafı zengin veya fakir fark etmez esit sekilde para yedirlcek ki haksızlık olmasın..x 2 masrafı düşünerek de öyle açılma olmaz hem..Ya anne baba yıllarca beslemis büyütmüs maasa gectikten sonra da onların da hakkı bi nefes almak yıllarca eminim cogumuzun ailesi kıt kanaat geçirmiş ay sonunu getirmeye calısmıstır o yüzden para kazanılınca anneler babalar yaşarken mutlu edilmeli..amaa...eşit şekilde tabiki böyle degil..

Evlenmeden önce konuscaksın bunları aslında ya kız tarafı veya erkek tarafı zengin veya fakir fark etmez esit sekilde para yedirlcek ki haksızlık olmasın..x 2 masrafı düşünerek de öyle açılma olmaz hem..Ya anne baba yıllarca beslemis büyütmüs maasa gectikten sonra da onların da hakkı bi nefes almak yıllarca eminim cogumuzun ailesi kıt kanaat geçirmiş ay sonunu getirmeye calısmıstır o yüzden para kazanılınca anneler babalar yaşarken mutlu edilmeli..amaa...eşit şekilde tabiki böyle degil..
Evlenmeden önce ne kararlar almıştık. Para ortada toplanıcaktı eşit olacaktık. Ama 15i geliyor kartını ver diyo kendininkini de alıyo hoop kendininki kredi kartına benim maaşta ev kredisine elde var 0.anne baba mutlu edilmeli evet benim de evladım var ama hep benimkilere olmaz.

az önce aradılar önce kaynımın küçük kız konuştu sonra kayınpeder.babasına veririm dedim ama şimdi nakit yok diyo.borcum da var diyo ama vermem demedi.ben de girdim verirsen boşanırız dedim tamam ya deyip sepetledi beni

normalde sinir küpü olan adam konuyu açınca pis pis gülüyo ya... Çıldrcem kısçeler.

eşin gerçekten değişik yorum bile yapamıyorum :50:

senin maaşın eve bağlansın,kendi maaşını zevkine harcasın,annen sayesinde geçinin..var mı böyle insanlık??bu mudur erkeklik?

ayrıca altınlarını motor için vermen çok yanlış.araba olsa verilir ama motoru resmen kendi zevkine almış.

eşin gerçekten değişik yorum bile yapamıyorum :50:

senin maaşın eve bağlansın,kendi maaşını zevkine harcasın,annen sayesinde geçinin..var mı böyle insanlık??bu mudur erkeklik?

ayrıca altınlarını motor için vermen çok yanlış.araba olsa verilir ama motoru resmen kendi zevkine almış.
Vermedim canım zorla aldı. Bi de üstüne ayakkabısını fırlattı kapıdan çıkarken...

Anaları babaları bu adamları yetiştiriken, ekmeğine suyuna ne katıyor da bunlar bu hale geliyor hakikaten merak ediyorum. Allah yardımcınız olsun.

para pul için mutluluğunu zedeleme değmez
zamana bırak bir kaç kez keriz avlanır gibi avlansın o zaman temelli sana döner sana hak verir şimdilik sus

gerçi aile konusunda ister bayan ister erkek kullanıldıkları zaman asla akıllanmıyorlar görmüyorlar gerçeği ama

kızlar bugün ekstresi geldi eşimin.onun memleketindeyken bi dünya harcamalar olmuş.sordum bi kaç kez babasının arabasını fullemiş.her gittiğimizde olan şey.bi de adama yalvar yakar çarşıya götürttüm arabasıyla kendimi.neymiş su yakmıyo ki babacım...benim paramı benden kıskanmış. :113:

Back
X