boğuluyorum!

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
allah rızası için yargılamadan yinemi ya demeden anlamaya çalışarak dinleyin beni ve artık bir akıl verin kendi basıma halledemiyorum.sizden baskada kimsem yok kızlar anlatıp rahatlayabileceğim.
en son konumda anladığım kadarıyla nişanlım sedefin tavırlarından rahatsız olmuyor ben kızmayım diye uzak duruyor diye düşünmeye başladım demiştim.YANILMAMIŞIM
aldım karsıma nişanlımı iki arkadas gibi konusalım dedim.bu zamana kadar olan bütün herseyi anlattım.sedefle ilgili daha önce bana bu kadın bu kadarmı kötü ya falan diyip telefonu suratıma kapamıstı.sonra sedefle ilgili sorduğum bir soruya karsılık sen sedefi ne olarak görüosunda böyle birşey soruyorsun demişti.ben ona sormustum sedefi ne olarak gördüğünü hiçbirşey olarak görmüyorum günahına giremem kadının demişti.bu ve bunun gibi bir sürü sedefi savunmaya açıkça yapamasada gizli gizli dolaylı olarak savunmaya yönelik bir sürü hareketi olmuştu.bunları anlattım bence sen sedefin bütün o cıvıklıklarını cana yakınlık olarak algılıyorsun onu bu hareketleriyle değerlendirdiğin zaman cıvık değilde iyi melek gibi cana yakın bir kadın olark görüyorsun dedim.DOĞRULADI!ben sedefin hareketlerinden rahatsız olduğumu dile getirdiğimde (sema diğer eltim oluyor ve oda görüşmüyor sedefle bu cıvıklıklar yüzünden) semanın haklı olduğunu düşündüğümü söylediğimde sana göre sedef her zaman masum biz onu kıskanan saf dısı bırakmaya çalışan insanlar olduk dedm.doğruladı ve yine aklı sıra kaybetmemek için şöyle bir cümle kurdu.evet sedefi senin dediğin gbi göryordum gözümüzü boyamıstı ama senle olduktran sonra sen bana yavas yavas göstermeye basladın neyin ne olduğunu dedi.yalan ben kızmıyım diye söylenmiş koca bir yalan bu inanmıyorum nişanlıma.
en son nişanımızdan 1 hafta önce söz vermişti bana sedefe sadece el uzatıp elini sıkacaktı öpmeyecekti(yanlış anlaşılmasın bu karara birlikte varmıstık sedef uzak durduğunu görünce uzak duru diye düşünmüştük soğukluğunu belli etmek için yapcaktı bunu) yapmadı.söz verdi tutmadı ilk defa ve yine sedef için onun kalbi kırılmasın diye.ama beyimizin özrü kabahatinden büyük oldu tabi bunu anlattım ona sözünü tutmadın yine sedefin istediği oldu benim değil dedim.sedef için değil annem babam için yaptım ben yoksa ortalık karısırdı dedi.olaya bak bunu söyleyen adam 5 ay sonra evlenecekj kızlar kendi kurcağı yuvayı düşünmüyor ana babası laf edermiş bunu düşünüyor.yarın birgün ana babası afedrsnz işeme dese işemeyecek.öyle sinirlendimki başlıyım senn ananada babanada koskoca adamsın onların isteğine göremi hareket etceksin her zaman.böyle olcaksa bitsin bu ilşki dedim.tabi anne babasına laf ettiğim için haklı olarak sinrlendi bağırıp çağırdı ben gebersem senn annenen babana laf etmem bu iki oldu sinirinden anne babama bile dil uzatıosun dedi.neyse özür falan diledim baktım anlamıyor.döktüm bende içimi annen yeri geldi bu kız beni döver bu hepsinden fena dedi benim için sen beni korudunmu dedim.abin 2 günlük kızın agzına bakıyorsun derken abini susuturdunmu dedim.ama amanede doğruları söyleyince hep kötü oldu hep benim yaptıklarımı gördün dedim.geldi sarıldı sarıldım bende.gectimi şimdi hersey bitti düzeldikmi dedim öylemi sanıosun bu kadar kolaymı içimizdekileri onarmak dedim.oturdum pc basına sedefi nişanlımın faceine eklemek için(zamanında ben silmiştim kara kedi gibi aralarına girdiğimi düşündüm yapan razı yapılan hosnur bana ne oluoki)eklettirmedi elini ittrdim bende ekliycem diye sandalyemi kendine doğru çekti bağırarak ztn cılız birşeyim savruldum resmen bu kalktım ittirdim bende onu yeter artık bir dövmediğin kalmıştı diye gecti karsıma vur vur diye bağırdı.sonuç olarak bunca seyden sonra hala bana hiç bişey olmamış gibi askım cnm cicim diye konusuyor gönlümü hoş tutmaya çalışıyor.dün aksamda bize geldi çiçek almış üstündede bi not seni çok seviyorum ben seni anlıuyorum nolur sende beni anla ömrüm yazıodu.içim bomboş ondanda herseydende nefret ediyorum yine ben agladım ben üzüldüm yine benim ilşkim yıprandı olan hep bana oldu ve yine halledilmiş birşey yok.aynı şeklde duruyor bu lanet konu suçluda tamamen nişanlım sedefe suç bulmuyorum artık.sedef öyle cıvık davranmaktan hoşnut nişanlım ona öyle davranılmasından hoşnur arada olan bana oldu bunca zman ben nabıcağımı bilmiyorum çok kötüyüm çok mutsuzum içimde birşeyler koptu gitti sanki..

Son düzenleyen: Moderatör:
allah rızası için yargılamadan yinemi ya demeden anlamaya çalışarak dinleyin beni ve artık bir akıl verin kendi basıma halledemiyorum.sizden baskada kimsem yok kızlar anlatıp rahatlayabileceğim.
en son konumda anladığım kadarıyla nişanlım sedefin tavırlarından rahatsız olmuyor ben kızmayım diye uzak duruyor diye düşünmeye başladım demiştim.YANILMAMIŞIM
aldım karsıma nişanlımı iki arkadas gibi konusalım dedim.bu zamana kadar olan bütün herseyi anlattım.sedefle ilgili daha önce bana bu kadın bu kadarmı kötü ya falan diyip telefonu suratıma kapamıstı.sonra sedefle ilgili sorduğum bir soruya karsılık sen sedefi ne olarak görüosunda böyle birşey soruyorsun demişti.ben ona sormustum sedefi ne olarak gördüğünü hiçbirşey olarak görmüyorum günahına giremem kadının demişti.bu ve bunun gibi bir sürü sedefi savunmaya açıkça yapamasada gizli gizli dolaylı olarak savunmaya yönelik bir sürü hareketi olmuştu.bunları anlattım bence sen sedefin bütün o cıvıklıklarını cana yakınlık olarak algılıyorsun onu bu hareketleriyle değerlendirdiğin zaman cıvık değilde iyi melek gibi cana yakın bir kadın olark görüyorsun dedim.DOĞRULADI!ben sedefin hareketlerinden rahatsız olduğumu dile getirdiğimde (sema diğer eltim oluyor ve oda görüşmüyor sedefle bu cıvıklıklar yüzünden) semanın haklı olduğunu düşündüğümü söylediğimde sana göre sedef her zaman masum biz onu kıskanan saf dısı bırakmaya çalışan insanlar olduk dedm.doğruladı ve yine aklı sıra kaybetmemek için şöyle bir cümle kurdu.evet sedefi senin dediğin gbi göryordum gözümüzü boyamıstı ama senle olduktran sonra sen bana yavas yavas göstermeye basladın neyin ne olduğunu dedi.yalan ben kızmıyım diye söylenmiş koca bir yalan bu inanmıyorum nişanlıma.
en son nişanımızdan 1 hafta önce söz vermişti bana sedefe sadece el uzatıp elini sıkacaktı öpmeyecekti(yanlış anlaşılmasın bu karara birlikte varmıstık sedef uzak durduğunu görünce uzak duru diye düşünmüştük soğukluğunu belli etmek için yapcaktı bunu) yapmadı.söz verdi tutmadı ilk defa ve yine sedef için onun kalbi kırılmasın diye.ama beyimizin özrü kabahatinden büyük oldu tabi bunu anlattım ona sözünü tutmadın yine sedefin istediği oldu benim değil dedim.sedef için değil annem babam için yaptım ben yoksa ortalık karısırdı dedi.olaya bak bunu söyleyen adam 5 ay sonra evlenecekj kızlar kendi kurcağı yuvayı düşünmüyor ana babası laf edermiş bunu düşünüyor.yarın birgün ana babası afedrsnz işeme dese işemeyecek.öyle sinirlendimki başlıyım senn ananada babanada koskoca adamsın onların isteğine göremi hareket etceksin her zaman.böyle olcaksa bitsin bu ilşki dedim.tabi anne babasına laf ettiğim için haklı olarak sinrlendi bağırıp çağırdı ben gebersem senn annenen babana laf etmem bu iki oldu sinirinden anne babama bile dil uzatıosun dedi.neyse özür falan diledim baktım anlamıyor.döktüm bende içimi annen yeri geldi bu kız beni döver bu hepsinden fena dedi benim için sen beni korudunmu dedim.abin 2 günlük kızın agzına bakıyorsun derken abini susuturdunmu dedim.ama amanede doğruları söyleyince hep kötü oldu hep benim yaptıklarımı gördün dedim.geldi sarıldı sarıldım bende.gectimi şimdi hersey bitti düzeldikmi dedim öylemi sanıosun bu kadar kolaymı içimizdekileri onarmak dedim.oturdum pc basına sedefi nişanlımın faceine eklemek için(zamanında ben silmiştim kara kedi gibi aralarına girdiğimi düşündüm yapan razı yapılan hosnur bana ne oluoki)eklettirmedi elini ittrdim bende ekliycem diye sandalyemi kendine doğru çekti bağırarak ztn cılız birşeyim savruldum resmen bu kalktım ittirdim bende onu yeter artık bir dövmediğin kalmıştı diye gecti karsıma vur vur diye bağırdı.sonuç olarak bunca seyden sonra hala bana hiç bişey olmamış gibi askım cnm cicim diye konusuyor gönlümü hoş tutmaya çalışıyor.dün aksamda bize geldi çiçek almış üstündede bi not seni çok seviyorum ben seni anlıuyorum nolur sende beni anla ömrüm yazıodu.içim bomboş ondanda herseydende nefret ediyorum yine ben agladım ben üzüldüm yine benim ilşkim yıprandı olan hep bana oldu ve yine halledilmiş birşey yok.aynı şeklde duruyor bu lanet konu suçluda tamamen nişanlım sedefe suç bulmuyorum artık.sedef öyle cıvık davranmaktan hoşnut nişanlım ona öyle davranılmasından hoşnur arada olan bana oldu bunca zman ben nabıcağımı bilmiyorum çok kötüyüm çok mutsuzum içimde birşeyler koptu gitti sanki..

Çok karışık yazmışsınız, kim kime ne demiş, kim küsmüş? Ama sedefi gördüm arada :D

lütfen evlenmeyin..

evlenirseniz, gerçekten kısa sürede ayrılacaksınız.. genç yaşta boşanmış kadın olmanın zorluklarını deneyimlemeyin..

Ne Sedef'miş.... Canınızı sıktığınıza değiyor mu?
Erkekler öyle bunu yapma şunu etmeden anlamaz, çaktırmadan yönlendireceksiniz...
Bunu yapamadıınız için siz kıskanç, çekemeyen, fesat düşünen durumuna düşmüşsünüz...
Şimdi tartıştıktan sonra çiçek alıp getirir ancak evlendikten sonra değişir işler....

siz cok fazla dert ediyorsunuz nisanliniz da fazla rahat.

orta yolu bulamayacak gibisiniz. Gercekten evlenmek istediginize emin misiniz?

Sedef in yaptiklarini nisanli iken bile kabullenemezken evli iken kaldirabilecek misiniz?

Eger cevabiniz hayir ise, nisanlinizin oturup söyle iyi böyle iyi diye olumlu özelliklerini

düsünüp kendinizi kandirmayin.

Üstelik evlendikten sonra akrabalik baglariniz daha da artmak zorunda kalacak,

Sedef ile görüsmek istemezsen, herkesin gözünde kardesleri birbirinden ayirmaya calisan

gelin olacaksin.

Çok karışık yazmışsınız, kim kime ne demiş, kim küsmüş? Ama sedefi gördüm arada :D

nişanlısı ile büşra sedef hakkında dostane bir konuşma yapmışlar
nişanlısı öncelikle sedefi canayakın gördüğünü söylemiş
büşranın ısrarları sonucu, esasında kendisinin bugüne kadar hata ettiğini, sedefin gerçek yüzünü büşra vesilesi ile yavaş yavaş görmeye başladığını söylemiş (ki büşra nişanlısının kendisinin gönlünü almak için yalan söylediğini düşünüyor)

sonraki günlerde bir gün sedef gelmiş
büşranın nişanlısı ile büşra sedefe tokalaşmak dışında tensel temasta bulunmama konusunda mutabık oldukları halde
büşranın nişanlısı bu sınırı aşmış
gerekçe olarak şayet sedefe uzak durursa (sanırım hoşgeldin derken öptü) ailesinin üzüleceğini belirtmiş
büşra bu duruma sinirlenmiş
zamanında nişanlısı, nişanlısının abisinin büşra ile ilgili dolduruşlarına cevap vermemesinden yola çıkarak bir tartışmaya başlamış. bu tartışmada nişanlısının annesine de babasına da hakaretler etmiş..
ama büşra hatasını anladığı için aileye ettiği hakaretler için özrünü de dilemiş..

o esnada büşra pc başına geçmiş
mazide nişanlısının facebookunda arkadaşlıktan attığı sedefi, nişanlısının hesabına yeniden arkadaş olarak eklemek istemiş
nişanlısı bunu yapmamasını rica etmiş önce
o arada bir arbede yaşanmış
sandalyeden savrulmuş büşra

nişanlısı daha sonra yaptığı bütün hataları fark ederek büşradan çiçeklerle, sevgi mesajlarıyla özürler dilemiş

büşra bu özürlerden tatmin olmuş değil..
bizlerden konuyla ilgili yapıcı eleştirilerimizi bekliyor..

Son düzenleme:
bende tam anlayamdim, simdi sedefi yanagindan öpmedi diye mi ortalik karisiyor. ne tuhaf bir aile önceki konulardan da hatirliyorum.
bence artilari eksileri koy önüne düsün, nisanlindan ayrilirsna ne olur, hepsini tart ve restini cek bakalim napcak nisanlin. kimse icin kendini paralama sinirlerini harap etme bosuna dememisler" Mezarliklar vazgecilemeyen insanlarla doludur".

Ne ugruna fedakarlik yapiyorsun düsün tasin.

allah yardımcın olsun, sedef malesefki senin eltin, ve herzaman görecegin biri olacak...
yapacak bişey yok,onun varligini kabulleneceksin, sen konuşmasan bile kaynananlarda karşılaşacaksın, illaki karşılaşacaksın, kendini bu kadra harap etme, yazık sana, en güzel günlerin böyle geçiyor

onca kavga gürültü onca konuşma sonuç hep aynı ben içime kapanmış oluyorum.nişanlım gönlümü almaya çalışıyor ama konu hep olduğu yerde duruyor hiç kapanmıyor ve çok iyi anladımki kapanmayacak bu konu bizim sonumuz olacak ve bunun suçlusu sedef değil nişanlım.herifin bedenini istediğim sekilde yönlendirsem ne içinde o kadını hala bir melek olark görüyor kalbinede hükmedememya bıktım artık bıktım

sedef sedef sedef sedef imdaaaaaaaaaaaaaaaat !!! Niye evlenmek istiyorsun bu adamla ? Bir sedef'i size tercih eden adamdan size koca olur mu ?

eltin yani canım bir elti sorunuda sende bendede öyle bir laf var 2 kumanın gemisi yürürmüş ama iki eltininki yürümezmiş sanırım nişanlın ailesine çok düşkün bak canm benmde öyleydi şimdi evlendik 8 ay oldu yapmadıkları demedkleri kalmadı aynı laflar hep bir an ben yazdım sandm evlenince daha çok yıpranırsın canm ben simdi öbür konularına bakıp daha iyi anlarım

sedef sedef sedef sedef imdaaaaaaaaaaaaaaaat !!! Niye evlenmek istiyorsun bu adamla ? Bir sedef'i size tercih eden adamdan size koca olur mu ?

olmaz arkadasım benim içimi kanatnda bu ztn bir sedefi bana tercih ediyor ama bunu hiç bişeklde kabullenmiyor.nişanlıma kalsa anası babası bile umrunda değil yeterki ben olayım yanında.ama kazın ayağı öyle değil işte ben bunu çok iyi biliyorum konustuğum zamanda kendi kendime yazıyor oluyorum nişanlıma göre

olmaz arkadasım benim içimi kanatnda bu ztn bir sedefi bana tercih ediyor ama bunu hiç bişeklde kabullenmiyor.nişanlıma kalsa anası babası bile umrunda değil yeterki ben olayım yanında.ama kazın ayağı öyle değil işte ben bunu çok iyi biliyorum konustuğum zamanda kendi kendime yazıyor oluyorum nişanlıma göre

İyi de amade bas tekmeyi o zaman ne diye bekliyorsun ki ? Sedef'le ranzalarda yatarak el oyunu oynayan bir adamı kendine eş edinmeye girişmeni ben taaa öteki konunda garipsemiştim..Bak buraya yazıyorum sen evlenip bu adamdan boşanırsın

canım bu sedef iyi biri değil dışardan birisi baktığındakocanda gözü var sanır evlensende bu tavırları devam ederse boşanırsınız bile bence buna simdiden önlem al ya o yengesini silsin yada sen nişanlını silmek zorunda kalırsın

sedef olayını çözmeden sakın evlenme..yuvan yıkılır arkadaşım..
üstelik nişanlın daha neyi uzatıyor,adam gibi koysun ağırlığını..
sevmiyorum sedef böyle cıvıklığı desin..onu diyemiyorsa yani
kusura bakmayında sana olan sevgisini sorgularım ben?

bir insan kadın olsun erkek olsun farketmez anasını babasını sevdiği insan uğruna satıyorsa,o dünyanın en adi mahlukatıdır..ama sevdiği için bunun dışında birisini kırmaktan çekiniyorsa ortada uğruna fedakarlık yapacak bir aşk
olmadığını görüyorum.

nişanlı olma avantajını kullan..fırlat at yüzüğü kafasına..dank ederse ne ala!

Amanede sayenizde Sedef isminden nefret eder hale geldim.

İlla bir hatalı listesi hazırlıyorsanız bu listeye kendinizide ekleyin.

Açtığınız tüm konularda insanlar bu ilişkiyi yürütemeyeceğinizi,ayrılmanız gerektiğine dair fikirler verdi.Sorunlarınızın aşılamayacağı daha ilk konudan belliydi.Ama siz size fikir veren insanları ''kıskanç''diye nitelendirip birde insanların kalbini kırdınız.

Değişen ne var bunca zamanda?Sedef hayatını yaşıyor,nişanlınız ve ailesi aradaki dengeyi kuramıyor bunların neticesinde de hem siz hem nişanlınız sevginizi tüketiyorsunuz.

Sözüne inanmadığınız güvenmediğiniz bir adamla nasıl evleneceksiniz?Bugün Sedef'e takarsınız yarın bir başkasına.Nişanlınızı hayattan izole etseniz bile içinizdeki kurt sizi hep yiyip bitirecektir.

Ayrılmayı düşünmüyorsanız bu meseleyi görmezden gelip geçmişin üstüne bir sünger çekin.Ama sindiremiyorum diyorsanızda AYRILIN.

sedef olayını çözmeden sakın evlenme..yuvan yıkılır arkadaşım..
üstelik nişanlın daha neyi uzatıyor,adam gibi koysun ağırlığını..
sevmiyorum sedef böyle cıvıklığı desin..onu diyemiyorsa yani
kusura bakmayında sana olan sevgisini sorgularım ben?

bir insan kadın olsun erkek olsun farketmez anasını babasını sevdiği insan uğruna satıyorsa,o dünyanın en adi mahlukatıdır..ama sevdiği için bunun dışında birisini kırmaktan çekiniyorsa ortada uğruna fedakarlık yapacak bir aşk
olmadığını görüyorum.

nişanlı olma avantajını kullan..fırlat at yüzüğü kafasına..dank ederse ne ala!

kesinlkle arkadaşa katılıyorum evlenince bitti desende bitmiyor dul oluyorsun direk millet ne der bilmem nee gençsin güzelsin ne harap edicen gençliğini 5 para etmez insanlara:50:

Amanede sayenizde Sedef isminden nefret eder hale geldim.

İlla bir hatalı listesi hazırlıyorsanız bu listeye kendinizide ekleyin.

Açtığınız tüm konularda insanlar bu ilişkiyi yürütemeyeceğinizi,ayrılmanız gerektiğine dair fikirler verdi.Sorunlarınızın aşılamayacağı daha ilk konudan belliydi.Ama siz size fikir veren insanları ''kıskanç''diye nitelendirip birde insanların kalbini kırdınız.

Değişen ne var bunca zamanda?Sedef hayatını yaşıyor,nişanlınız ve ailesi aradaki dengeyi kuramıyor bunların neticesinde de hem siz hem nişanlınız sevginizi tüketiyorsunuz.

Sözüne inanmadığınız güvenmediğiniz bir adamla nasıl evleneceksiniz?Bugün Sedef'e takarsınız yarın bir başkasına.Nişanlınızı hayattan izole etseniz bile içinizdeki kurt sizi hep yiyip bitirecektir.

Ayrılmayı düşünmüyorsanız bu meseleyi görmezden gelip geçmişin üstüne bir sünger çekin.Ama sindiremiyorum diyorsanızda AYRILIN.

burda bana fikir veren insanlara ne zaman kıskanç demişim ben pardon!zahmet olmazsa varsa öyle birşey söylediğim bir yazı buraya aktarabilrmisin bende göreyim

Back
X