bugün sözlüm bize gidelim dedi yiyecek bişeyler aldık gttik.gitmez olsaydım hersey gayet iyi giderken yada ben öyle sanırken telefon çaldı arayan sedef (eltim olur kendisi aynı zamandada ailenin gözdesi:) )
neyse kaynanamla konustular kapattılar.kaynanam geldi yne ballandıra ballandıra anlattı sevgili elticiğimi bi övgüler bi övgüler.zaten ne zmn bir aray gelsek sedefin kendi yok ama muhabbet hep onun üstüne kurulu sıkıldım artık.neyse gelelyim asıl konuya
k.pederim işten geldi h.geldin baba dedim sende h.geldin kızım dedi insan bi elini uzatır bi öpeyim misafr gelmişim dmi.öpiyim baba dedim duymadı yada işine öle geldi bilmiyorum gecti oturdu sonra sözlüm lavaboya gitti.k,pederim ne zmn geldiniz kızım dedi.oluyo bkaç saat baba dedm.ne dese beenirsiniz bu ne ya iki günün biri burdasınız (ki hiçte dediği gbi değil ) dedi gülerek.(sorsanız şaka yapıyo böyle şakamı olur) niye baba istemiomusun bizi ziyarete geldik dedim bende gülerek sustu bişey demedi üstüne kayananam ne dese beenirsiniz kızın aradı dedi k.pederime kim dedi k.pederimde sedef sedef dedi oda.hiç bişi demedim bozuntuya vermedim sözlümede anlatamadım .içim içimi yiyo.bi bakıorum melek gbi davranıolar bi bakıorum istemio gbi.hele söz konusu sedefse beni bi hiç yerine koyuyolar.şimdi okuyanlar
sedefi kıskandığımı düşünecek belkide ama tek ricam kendinizi benm yerime koyarak okumanız ve öyle yorum yapmanız.çünkü çok yalnız hissediyorum kendimi çok dışlanmış hissediyorum