Boğuluyorummm hanımlar..

Hidrosfer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
480
860
103
Hanımlar ciddi manada evlilik korkum var . Bu sebeple ilişkimi bile bitirmek üzereyim. Sevgilimin annesi oğluna aşırı düşkün.Oğluda sağolsun bir sorun yaşasak enine boyuna annesine anlatır. Akıl alır ve o şekilde hareket eder. Öyle ki kavga etsek sevgilim değil annesi beni arayıp üçümüz oturup konuşalım diyor bir değil beş değil boğuluyorum.. sevgilim ev aldı . Annesi bizde aynı apt dan ev tutalım demeye başladı . Her an herşeyin içinde olması doğru mu ? Bilmiyorum.. biz konuşamıyoruz sevgilimle annesi illa olacak o konunun içinde. Soruyorum erkek arkadaşima niye böyle yapıyorsun biz evlenecegiz Hangi birgün annen arkamizi toplayacak diyorum . değişecek diyor ama ben artık çok yoruldum. Şimdiden orta da birşey yokken bu kadar dahil olunmasi .. tecrübeli kişilerin yorum yapmasıni istiyorum. İleride sorun yaşar mıyım?

Boğulmakta haklısınız bence. Korkularınız da yersiz değil sanki.
Şimdi böyleyken, malesef ileride sorunlar daha da artacak. Kimse değişmez, neden durduk yere değişsin, ciddi yaptırımlarla değişebiliyor ancak insan. Hele ki evlendikten sonra, aynı eve girdikten sonra bu sıkıntılar artar da artar sanki.
Ama sizde de hata gördüm, siz neden sevgilinizin annesine baştan hiç mesafe koymadınız? Ya da sevgiliniz ilk annesine anlatınca neden bu durumu kabullendiniz? Benim on yıllık ilişkimde, üçüncü bir kişi asla beni nişanlımla tartışmam konusunda böyle aramaya cesaret edemez, kim olursa olsun. Baştan sınır da koymamışsınız sanki. Evlendikten sonra o sınırı nasıl çekeceksiniz, mesafenizi nasıl koyacaksınız, bilemedim..

Canım bilmiyorum ne zamandır konuşuosun onunla ama benim ablam tam 4 yıl bi ilişki yaşadı daha sonra evlendiler bi 5 yıl da öle geçti ama benim sevgili eniştem hiç değişmedi, tıpkı senin sevgilin gibi o da... ablam sürekli boşanmayı düşünüo ve bende zaten bu evliliğin böle yürümeyeceini er geç boşancaklarını düşünüyorum. çünkü bir annenin her an herşeyin içinde olması çok ama çok yanlış..

Kızıyorum ama annesi ile bağının böyle olduğunu söylüyor . İleride karışmazmıs vs vs . Sinirlerim harap oldu .
Bu mesajınızı da görünce korkularınızı çok haklı buldum açıkçası.
Ben böyle biriyle, ne kadar aşık olursam olayım, kesinlikle cesaret edemezdim evlenmeye.
Size kalmış

Kesinlikle haklisiniz . Ama biz sevgilimle ayrı idik geçen yaz kısa bir sure . Ayrılık sonrası ilk konuşmamizi yapmak için buluştuk ve 10 dk sonra annesi geldi masaya herşey bana emrivaki yapılıyor anlayacağınız . Ben neyin içine girdigimi bile anlayamadım ondan sonra da hep öyle devam etti .. biraz yumuşak yüzlü olmanın sakıncaları galiba

Anne ogluna bagimli, oglu annesine.. sizde bu iki kisi arasinda oradan oraya savrulacaksiniz.. tipki benim eski esim annesi, ve ablasi gibi.. Allah kurtarmis beni ciddi anlamda soyluyorum eger bosanmasaydim kafayi yerdim.. insan kilikli seytanlardi.. bak cnm basina gelecekleri tahmin etmek zor degil, sevgilin annesi ve senin aranda iyi bir hukuk kuramayacak, annesi ne derse o olacak, senin huzurun bozulacak, annesi ogluna bosan dersede oglu hic tereddut etmeden bosanacak senden.. olay bundan ibaret..

adam konuşmaya bile annesi ile gelmiş yani , cümlemn başındaki adam kelimesi için özür diliyorum bildiğin çocuk bu ya...

Sorunun Allahını yaşarsın canım emin ol buna değişmiyorrrrrrlaaarr malesef o hep hayatına dahil olacak her kavgada mutlaka çıkıp anasına gidecek yada her seyde annem böyle yapardı annem daha temizdi gibi kelimeler duyacaksın seninde annesi gibi olmanı isteyecek tecrübeyle sabit çok yakın arkadaşım var aynı durumu yaşıyor kaynanası yüzünden boşanacak nerdeyse çok sevmiyorsan kaç derim

Yumuşak yüzlü olmak ile ne alakası olabilir?
Sadece bile isteye yanlış yapıyorsun.

bizim de 4 5 yıllık bir ilişkimiz var ama sorunlu bir ilişki ustune birde anne faktörü . Sevgilim memur ben de yeni okulu bitirdim inşaat mühendisiyim . Sevgilim iş konusunda da çok anlayışlı değil onu yapma bunu yapma .. oysa ben herşeyi asariz diye dusunuyordum.evlenecek insanın içi kıpır kıpır olur ben dusundukce boğulmaya başladım .. sakin bir yapım bolca anlayışım vardi ama tükendi .. arkama bile bakmadan gidesim geliyor

Ciftlerin arasindaki problemlere buyukleri dahil etmek cok yanlis bir davranis..
Yarin bir gun ogluna asiri duskun olan annesi, olaylara ne derece objektif bakabilir ?

Anlayamadigim bir durum var..
Hadi oglu boyle bir olaya annesini surukluyor..
Bir annenin oglunun iliskisi hakkinda gerektigi yerlerde fikir ve dusuncelerini dile getirip karisabilme hakki elbet var ama her olayda surekli uc kisinin bir araya gelio olay degerlendirmesi yapmasi cok sacma geliyor bana da..

Degiseceklerini beklemeyin bence, ya bu sekildeki iletisimi kabul edeceksiniz yada ciddi anlamda oturup dusuneceksiniz..

Cunku ileride gercekten buyuk sorunlar yaratabilir..

Arkana bile bakmadan git!

bak tatlım yolun nereye gideceği açık seçik gözüküo evlenip daha fazla yıpratma kendini o kişiyle, kader ile katlanma arasında ince bi çizgi var;eğer evlenirseniz o senin kaderin deil sadece yaptığın yanlş bi tercih yüzünden katlanacağın kişi olcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…