- 3 Nisan 2014
- 36.202
- 147.656
- 798
- Konu Sahibi guvercinkafesi
-
Kıskançlık için değil de bu ruh halim için ilaç yazıldı. Ki bilindik bir ilaç bu, ama bana yan etkisi çok oldu. Psikoloğa da gittim ama devlette. İlgilenmedi, 10 dakika ya konuştu ya konuşmadı..Konuşmak bile beni iyileştirmiyor. Siz nasıl aştınız, ya da kıskanç mıydınız? Sizin tecrübelerinizden daha iyi bir sonuç alırım diye düşündüm..
Bence arada güven varsa bu kadar sorun etmemelisiniz.. Çocuk seni beğendiğini söylüyormuş zaten.. Sen kızları boşver.. Onların içinde her türlüsü olur.. Şansını deneyenler olur.. Sevgilin sana tam güven veriyorsa.. Gerisi boş.. İş partnerde biter.. Eğer onda sürekli bir eğilim varsa başka kadın ve kızlara.. Bırak zaten.. İnsanında bir onuru var sonuçtaSorun sevgilim değil. Yani her insan gibi arkadaşlarıyla görüşür, yemek yer muhabbet eder eve döner. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Peki siz kıskanç mısınız? Öyle iseniz nasıl aştınız?
bak ben eşimle 10 yıldır birlikteyim 5 yıldır da evliyim. ayrı tatile de gideriz, akşam ayrı arkadaşlarımızla da çıkarız. dün akşam arkadaşlarıyla dışarı çıktı mesela en son 12 gibi aradım iyi geceler diledik birbirimize 2 gibi de eve geldi.
ben çıkarım arkadaşlarımla o da aynı şekilde.
birbirimizle zaten özel bir çok zamanımız hatta evladımız var dengeyi kuruyoruz.
güven çok önemli bir durumdur. erkekleri ne kadar sıkarsan o kadar daha çok yapacakları geliyor. aklında olmayan eşeğin aklına karpuz kabuklarını doldurmayın.
hiç arama tabi ki demiyorum. ama aramak kontrol etmek amaçlı gelmesin aklına. gerçekten onun nasıl olduğunu merak ettiğin için ara.
gerçek sevgi karşındakinin kendine özel bir hayatı olmasına da saygı göstermek anlamına gelir.
aynı şekilde senin de buna hakkın var.
Hayır sanki sevgiliniz dünyann en yakışıklı erkeği de tüüümmm güzel kızlar ona hasta hemen elinizden alacaklar sankiii. Eğer sevgilinizi bu kadar gözünüzde büyütüp onu hayatınızın merkezine koyarsanız daha çok kendinizi hasta eder tırnaklarınızı kemirirsiniz. Biraz kendinize güvenin erkeklere çapkın kızlara da sevgilimi elimden alacak gözüyle bakmayın!!!
özele gidin varsa imkanınız zira bu şekilde yaşanmaz sürekli tetikte..üstelik senin kontrolünün tamamen dışında olan bir durum için..
ben aşmadım. kıskanç değilim hiç olmadım..
benim kısıtlamalarımla beni aldatmayacak erkeği istemem..bilmek isterim özgürken nasıl.. ben boğmadığım halde beni aldatmıyorsa gerçek güven odur.
hayatımı kimseyi kontrol ederek geçiremem böyle mutlu olamam..
Senin bir işin, hücün, hayatın yok mu evladım?
Nasıl elinde telefon 24 saat adamın tepesinde geziniyorsun hayatında başka hiç mi bir şeyler yok?
Benim tavsiyem
İş bul
Bir spora başla ama konseptli ve sosyalleştirici bir spor olsun tenis mesela
Kendine bir hayat edin adamın peşinde gezerken kendi hayatını harcıyorsun farkında değilsin
siz psikoloğa gideceksiniz ciddi bir rahatsızlık bu.
Gözde Tezer'in youtube da kıskançlığı nasıl yendiğine dair videosu var. İzlemeni öneririm.
Sadece sevgilinize karşı mı böyle kıskançlık.yoksa tv de sokakta gördüğünüz güzel kadınlara da mı sinir oluyorsunuzSanırım..
Sadece sevgilinize karşı mı böyle kıskançlık.yoksa tv de sokakta gördüğünüz güzel kadınlara da mı sinir oluyorsunuz
Kompleks derken kırmamışımdır inşallah
Öyleyse sorun kendi içinizde
İlk evlendiğimde eşimin okuduğu gazetelerdeki kadın resimlerine sinir olmuşluğum vardı :))
Aklımı başıma aldım çünkü kendini mutsuz etmekten başka işe yaratıyordu
Yardım istemeniz de güzel bir adım bence
Kendinizin güzel iyi yönlerini keşfedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?