Boğuyorum..

özele gidin varsa imkanınız zira bu şekilde yaşanmaz sürekli tetikte..üstelik senin kontrolünün tamamen dışında olan bir durum için..
ben aşmadım. kıskanç değilim hiç olmadım..
benim kısıtlamalarımla beni aldatmayacak erkeği istemem..bilmek isterim özgürken nasıl.. ben boğmadığım halde beni aldatmıyorsa gerçek güven odur.
hayatımı kimseyi kontrol ederek geçiremem böyle mutlu olamam..

Bir arkadaş doğru söylemiş siz sevgilinizin sahibi değilsiniz ki, ne demek her gittiği yeri bilmem gerekiyor,kızlara bakınca kıskanıyorum,güzel kız görünce çıldırıyorum vs..Bunlar hastalıklı ruh halinizin yansıması ve emin olun böyle giderseniz ilişkiniz er geç bitecek buna hazır olun.Ben sevgilinizin yerinde olsam 1 dk yanınızda durmaz ayrılırdım sizden.Bazen sevgi aşk her şey demek değildir.Ayrıca bu ruh halinden kurtulmanızın yolu kendinize yeni uğraşlar bulun kurslara etkinliklere katılın adamcağızı da rahat bırakın.

Özel bir psikoloğa gidin.
Ben yıllar önce gitmiştim ama kıskançlık sorunu yüzünden değil iş ile sıkıntılarım vardı.

8 seans falan gittim. Ve her seans 1 saat 15 dakka sürerdi.

Yemin ederim çok büyük faydasını gördüm.

Ufkum öyle bir gelişti ki. Bambaşka bir ben oldum.

Lütfen gidin çünkü tek başınıza aşamaszınız ve sevgiliniz sizi terk ederse başka birini bulduğunuzda yine aynı sorunlar ile karşı karşıya kalacaksınız.

Bence arada güven varsa bu kadar sorun etmemelisiniz.. Çocuk seni beğendiğini söylüyormuş zaten.. Sen kızları boşver.. Onların içinde her türlüsü olur.. Şansını deneyenler olur.. Sevgilin sana tam güven veriyorsa.. Gerisi boş.. İş partnerde biter.. Eğer onda sürekli bir eğilim varsa başka kadın ve kızlara.. Bırak zaten.. İnsanında bir onuru var sonuçta

Ne güzel böyle olabiliyorsunuz. İmreniyorum böyle ilişkilere..Ben rahat bırakırsam dilediğini yapıp çok gevşeyecek beni tınlamayacakmış gibi hissediyorum. inşaallah sizin yaşantınız bana örnek olacak, çok teşekkür ederim. Okudukça kendimin ne kadar kötü olduğunu daha iyi anlıyorum..

Kiskanclik bana gore kendine guvensizlik demek
Karsi tarafa olan davranislarinizi sorgulamak yerine kendinize bakis acinizi degistirmeye calisin

Çalışıyor musunuz ? Eğer çalışmıyor ya da okumuyorsanız kısacası kendinize dönük bir meşgaleniz yoksa illa ki sararsınız karşı tarafa. Özgüven sorununuz var,kendinize ne kadar değerli ne kadar güzel,ne kadar önemli olduğunuzu telkin edin bol bol. Ve evet bir arkadaş yazmış bu kadar aşırı kıskançlığın sebeplerinden biri de partnere tam anlamıyla güvenmemektir.

Hayır sanki sevgiliniz dünyann en yakışıklı erkeği de tüüümmm güzel kızlar ona hasta hemen elinizden alacaklar sankiii. Eğer sevgilinizi bu kadar gözünüzde büyütüp onu hayatınızın merkezine koyarsanız daha çok kendinizi hasta eder tırnaklarınızı kemirirsiniz. Biraz kendinize güvenin erkeklere çapkın kızlara da sevgilimi elimden alacak gözüyle bakmayın!!!

Kızlar için sevgilimi elimden alacak diye hiç düşünmedim. Benim sorunum sevgilimin kızlara bakıp, konuşacak olması..Kendime güvenmiyorum herhalde dediğiniz gibi, haklısınız..

Senin bir işin, hücün, hayatın yok mu evladım?

Nasıl elinde telefon 24 saat adamın tepesinde geziniyorsun hayatında başka hiç mi bir şeyler yok?

Benim tavsiyem

İş bul
Bir spora başla ama konseptli ve sosyalleştirici bir spor olsun tenis mesela
Kendine bir hayat edin adamın peşinde gezerken kendi hayatını harcıyorsun farkında değilsin

Zaten en doğru düşüncenin bu olduğunun çok farkındayım. Keşke sizin gibi olabilsem, öyle çok isterim ki..Her şeyim tam fakat huzurum eksik, en kötüsü de bu. Kontrol altında tutmak, tutulmak kadar işkence.. Dışarı çıktığında hiç aramayım kendisi arasın diye beklemeliyim değil mi? Ben dışarı çıktığımda kendisi aramaz ya da bazen bir kez arar nasılsın napıyorsun gelince haber ver merak etmeyim der kapatır. Sizin gibi olabilirim inşallah, çok sağolun yardımcı olduğunuz için..

Zaten yoğun bir işte çalışıyorum, normal hayatımda da hem çalışıyorum hem okuyorum. Evde olduğum boş vakitlerde de kanaviçe, vintage defter gibi şeyler yapıyorum, arkadaşlarımla geziyorum. Başımı kaşımaya vaktim olmamasına rağmen düşüncelerimde boğulacak epey vakit bulabiliyorum ne yazık ki. Yani ne iş yaparsam yapayım o ne yapıyor diye düşünüyorum, hastalıklı bir durum bu. Whatsappda sürekli çevrimiçi olsa dahi neden hep açıksın diyorum. Mahvettim ilişkimizi.. ne deseniz haklısınız. Çok teşekkür ederim yardımınız için..

Sadece sevgilinize karşı mı böyle kıskançlık.yoksa tv de sokakta gördüğünüz güzel kadınlara da mı sinir oluyorsunuz
Kompleks derken kırmamışımdır inşallah
Öyleyse sorun kendi içinizde
İlk evlendiğimde eşimin okuduğu gazetelerdeki kadın resimlerine sinir olmuşluğum vardı :))
Aklımı başıma aldım çünkü kendimi mutsuz etmekten başka işe yaramıyordu
Yardım istemeniz de güzel bir adım bence
Kendinizin güzel iyi yönlerini keşfedin

Estağfurullah kırmadınız tabi ki. :) Doğruyu söylediniz. Kıskançlığım sadece sevgilime karşı.. Dediğiniz gibi beraber bir şey izlerken tvde güzel bir kadın çıktığında içimden şu sahne bitse de gitse diyorum. Ama bunu çaktırmıyorum ona. Dışarı çıktığında çok kıskanıyorum. Şuan mesela dışarıda, aramamak için kendimi nasıl tutuyorum belli değil.. Sayenizde bu durumdan kurtulacağım inşaallah. Çok sağolun siz de fikirleriniz çok önemli benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…