- 10 Ağustos 2017
- 37
- 17
- 3
- 30
- Konu Sahibi guvercinkafesi
-
Sanki ben ona karışmasam rahat rahat gezecek tozacak kızlarla konuşacak, bakacak gibi geliyor.
destek alın..
bence bir kadın bu seviyede kıskanıyorsa, mutlaka partnerinde de bir sorun vardır.
psikoterapi ya da nlp, hipnoz gibi yöntemlerle korkunuz ve kıskançlığınızla yüzleşebilir ve aşabilirsiniz.
ama sorunun kaynağı partnerse, başa dönersiniz.
Kullanıcı adın ile açtığın konu bile beziyor birbirine.
Sevgilin sanırım kendini kafeste gibi hissediyor.Biraz kendini rahat bırak.Güzel günler geçirin bu zamanların kıymetini bilin.
Hayat akıp gidiyor ve biz geçen her saniyeyi bile geri getiremiyoruz.
kıskançlık için ilaç yazılmasıda ilginç geldi bana.
terapiye ihtiyacınız var sizin.
Gerçekten doğru. Mesela şuan arkadaşlarıyla geziyor, içim içimi yiyor. Aramayım diye kendimi nasıl sıkıyorum anlatamam. Görüşleriniz için çok sağolun, haklısınız. Siz kıskanç değil misiniz? Dünyada tek tür gibi hissediyorum kendimi. :)
bu kıskançlık değil özgüven eksikliği. özgüven eksikliğinin de güzellikle felan ilgisi yok. sen sürekli arasan da adamın yapacağı varsa görüntülü arama yaptığında bile yapar. senin ilacın kendinde. psikolog desteği ile aşabilirsin diye düşünüyorum yeter ki değişmeyi iste. bu şekilde ne kendin mutlu olabilirsin ne başkasını mutlu edebilirsin.
Adam size iyi dayanıyor baskası olsa şimdiye ayrılmıstı
Kıskançlık karşı tarafın yaptkları,hissettirdikleri ile kişinin kendi kendine yaptığı düşünceler ve karakter yapısına göre değişiklik gösterebilir.Kimileri kıskanmaz ,az kıskanır yada çok kıskanç olur.
Önemli olan bunu(sizin yaptığınız gibi) kendinizde farkedebilmeniz ve bu konuda birşeyler yapmaya çalışmanız.
Bu konudaki çabanız için tebrik ederim sizi.
Şuanda kendinizi sıkmayın gidin kahve alın ,gelin burda yazışın fikir paylaşın .Diğer hanım arkadaşlarında fikrini alın.
Fikir fikirden üstündür hem.Bakın vakit nasıl geçer.Siz kendiniz çok değerlisiniz bunu asla unutmayın.
Çok doğru söylüyorsunuz. Tavsiyeleriniz benim için çok değerli inanın, çok kötü hissediyorum artık kendimi. Dışarı çıktığında hiç arayıp sormamak mı en güzeli? Nasıl dengeyi tutturabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?