Herkese selamlarr, 2 gündür gezinti sonucu bohça alışverişimizi tamamladık, ben de zamanında çok araştırdığımdan dolayı herkese de bilgi vermek istedimm... (sonradan foto yüklemede hata oldu, link ekledim))
Bohça alışverişinde baştan sona alınanlarr:
Benim bohçam: (bulabildiğim kadarını fotolayarak)
1. Öncelikle setimi aldık; favoriden aldım beyaz istiyordum sade..
6.seyahatler için makyaj çantası (ben kutuları ve sandığı kullanışlı bulmadığımdan almadım keyfinize kalmış) Eki Görüntüle 855548
7.çorap
8. cüzdan (çok içime sinmemişti kayınvalidem son anda koydu)
9. günlük pijama takımı (bu kısımda rahatça istediğini giyersin dendi bana ben de cicili polar bir takım aldım :))
17.Abiye elbisemi ve gece çıkarken giyeceğim mini elbisemi de önceden almışlardıı...ustune disarda usumemek icin yalanci kurklerden aldik gri ayakkabimla cantama uydu :)
18.Kayınvalidem gelirken boncuk işlemeli bohça, hurç , havlu, patik, yemeni tarzı bir şeyler getirmişti bir de sevdiceğimin nenesinden el emeği örgü bir şal geldi.
Bizde bugün alışverişimizi yaptık,yalnız sözlümün bir kaç eksik birşeyi kaldı bir yerden herseyi aldık diyebilirim herşey içime sindi çok şükür.Kayınvalidem herşeyi fazla fazla aldırdı özellikle iç çamaşır ve gecelikleri
Canımm çok hayırlı olsun inşallah.Evliliğin de bu günler gibi heyecanlı ve musmutlu sürer. Hakediyorsun fazlasıyla.
Herşeyin çok güzel olmuş maşallah. Rabbim nazarlardan korusun...