- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #24.481
Vaaaaavvvv Harikaymış...."insanlar ikiye ayrılır oğlum
babasına inananlar ve annesine inananlar
çünkü babalık, bıçağın sapında yarım alfabedir
eksikliktir şehirlere baktıkça hatırlanan
çünkü annelik yolda olmaktır her vakit, lehimdir
bu yüzden hayata çıplak adımlarla girilir
sen annene inan oğlum
çünkü anne seni sabaha hazırlayan geceliktir"
Aynen oyle tek disli canavar ezgicokfena cok.. altini giydirirken oturuyor elinden destek alip. Buyudukce zorlasiyor bu cocuk. Hele emeklese yandim butun heryeri dagitir artik.
insallah digerleri de dokulur bakalim yasiycaz gorcez...
Cilek mi 1 yasindn sonra verilecekmis ben 9 ay ddiye biliyorum. Ben yedim ezgiye vermedim sutten yemistir o da
Bugun ezgiye biskuvi yaptim ilk defa uydurmasyonseker yok sade un yag yogurt ve irmikle. Fena da olmamis firindan cikardikta sonra uzerine pekmez dokup tattim super olmus cokca yapayim bari biz de yiyelim
Disimiz bugun biraz dah belirmis yvas yavas yukseliyor. Ama huysuzlugu var.. tarhanayi kiymali verdim bugun onceki yememize gore daha iyi yedi barisicaz insallah
Vaaaaavvvv Harikaymış....
Kafa çorbaydı salata oldu 9ayı ilk kez duyuyorum.Dra asla yememesi lazım dediğiniz ne var dedim.Süt,bal,şeker,tuz,baharat,hazır market gıdaları,nohut-fasulye-bulgur demişti bize.Hatta bunları yazdı.1 yaşına kadar yok bunlar dedi.Çilek olmayınca listede bende verdim.Çok seviyor zaten ekşimsi olanları
Gurmebebekten mi aldın bisküvi tarifini?Bende oradan alarak yaptım iğrenç oldu tadıKızım da yemedi zaten Pekmez aklıma gelseydi öyle yerdim ve yedirirdim.
Biz tarhanayı çok seviyoruz.Ama favorimiz annannenin yoğurt çorbası
Benimki daha kendiliğinden oturamıyor yardımla kalkıp oturuyor,sadece otururken düşüyor yana,arkaya,öne.Emekleme çabası da yok.Ama bıraksam koltuktan tutup duracak akşama kadar.
2 gündür evdeydim ya acısını dün akşam çıkardım.Öğlen 3te estiler anneme gittim.Bi rüzgar bi rüzgar 75+8 kg uçacaktık kuzucumlaBu rüzgarın gazını da atlatırsak kimse bizi tutamaz dedim kızıma Kocacık da geldi yemek yedik çıktık.E tabi annannesi minnoşu tıka basa doyurunca arabada uyudu kuzucuk.Markete girdik ufak tefek alacaklarımız vardı.Arkadaşlar aradı,hadi gelin kafedeyiz diye.Kız nasılsa uyuyor hadi gidelim dedik.Aman Yarabbi o da ne?Şark odası şeklinde döşenmiş ufak ufak odalar.Kapısı,camı-tvsi oohh dedim ne güzelmiş.Kızım onca kalabalığı görünce oynamadan edemedi.Sonra yeniden uyudu.Yatırdık minderlere miisss.Çok güzel bi akşamdı.Eve geldik,yattık diyinceye kadar 12.Gece uyanmalarına rağmen sabah dinç uyandım.Sosyallik bana iyi geliyor.Anam beni gezmede de doğurmamış amma napıyım
Sabah zor uyusa da kuzucum iyiyim çok şükür.
Çorap siparişim gelmedi hala.Gıcık oldum.Kargoyu aradım adıma kargo görünmüyormuş.Sitenin telefonu 10da açılacakmış.Onu bekliyorum,arayım da neler oluyor bi sorayım
Pazartesi 9'da başlıyorum koşturmaya.2-3 gün çok işim olacak.İnşallah Çarşambaya biter hepsi
Bu arada Tubiloshla konuştum dün.Selamı var herkese.Ders vermeye başlamış çılgın anne.2 çocuk yetmezmiş gibi kendine iş edinmiş bir deMisafirleri,koşturmacaları derken başını kaşıyacak vakti yokmuş.Az sosyalleşeyim dedim biraz fazla oldu diyor Çok şükür paşaları da iyiymiş.O da hepimiz gibi koşturmacası bol bir anne
İnci61inciden haber yok hala değilmi kızlar?Ebsonum da gelmez oldu.Cevodileksu da görünmüyor epeydir.Ya da geliyor da biz denk gelmiyoruz.Hadi diğer kayıplar,sizlerden de güzel haberler bekliyoruz
2 gündür evdeydim ya acısını dün akşam çıkardım.Öğlen 3te estiler anneme gittim.Bi rüzgar bi rüzgar 75+8 kg uçacaktık kuzucumlaBu rüzgarın gazını da atlatırsak kimse bizi tutamaz dedim kızıma Kocacık da geldi yemek yedik çıktık.E tabi annannesi minnoşu tıka basa doyurunca arabada uyudu kuzucuk.Markete girdik ufak tefek alacaklarımız vardı.Arkadaşlar aradı,hadi gelin kafedeyiz diye.Kız nasılsa uyuyor hadi gidelim dedik.Aman Yarabbi o da ne?Şark odası şeklinde döşenmiş ufak ufak odalar.Kapısı,camı-tvsi oohh dedim ne güzelmiş.Kızım onca kalabalığı görünce oynamadan edemedi.Sonra yeniden uyudu.Yatırdık minderlere miisss.Çok güzel bi akşamdı.Eve geldik,yattık diyinceye kadar 12.Gece uyanmalarına rağmen sabah dinç uyandım.Sosyallik bana iyi geliyor.Anam beni gezmede de doğurmamış amma napıyım
Sabah zor uyusa da kuzucum iyiyim çok şükür.
Çorap siparişim gelmedi hala.Gıcık oldum.Kargoyu aradım adıma kargo görünmüyormuş.Sitenin telefonu 10da açılacakmış.Onu bekliyorum,arayım da neler oluyor bi sorayım
Pazartesi 9'da başlıyorum koşturmaya.2-3 gün çok işim olacak.İnşallah Çarşambaya biter hepsi
Bu arada Tubiloshla konuştum dün.Selamı var herkese.Ders vermeye başlamış çılgın anne.2 çocuk yetmezmiş gibi kendine iş edinmiş bir deMisafirleri,koşturmacaları derken başını kaşıyacak vakti yokmuş.Az sosyalleşeyim dedim biraz fazla oldu diyor Çok şükür paşaları da iyiymiş.O da hepimiz gibi koşturmacası bol bir anne
İnci61inciden haber yok hala değilmi kızlar?Ebsonum da gelmez oldu.Cevodileksu da görünmüyor epeydir.Ya da geliyor da biz denk gelmiyoruz.Hadi diğer kayıplar,sizlerden de güzel haberler bekliyoruz
Alerjik tepki olmadiysa sorun yok bence yesi ne olacak ki..
Ben tarif bakmadim kafadan uydurmasyon yaptim. Hic olcu de yok. 2 kasik kadar yogurt iki kasikkadar irmik. Biraz tereyagi o da 3 kasik vardiryumurta sarisini koysam iyiydi ama izell dedi bidahaki sefere koycam. Aldigi kadar un. Hani su meshur kulak memesi kivami olmasi icin. Kucuk kucuk yaptim firina attim biraz kizardi aldim. Hemen kavanoza koydum sicakken cok kurumasin diye. Bu kadar iste.bidahaki sefere icine meyve puresi ve yumurta sarisi eklicem. Uydur uydur yap
Ben daha yogurt corbasi vermedim. Ona da baslariz yakinda..cok severim ygurt corbasini ben.
Oy kuzucuk kokla onu benim icin...
Ezgiye babasi ogretiyor. Sonra da bana is kesiyor. Emeklemeyi ogretmeye calisiyor bacaklarindan tutuyo onune istedigi oyuncagi koyuyor gitmeye calisiyor garibim ama kollari altta kaliyo surunuyo karada yuzuyo sanki
Ohhh ne iyi etmissiniz okuyunca kendim cikmis kadar mutlu oldum...
Inciyi ben de merak ediyorum. 5 aylik olmustur yanılmıyorsam...
bakın bakalım büyümüşmü paşacıklar
Eki Görüntüle 1134997
Eki Görüntüle 1134999
Eki Görüntüle 1135000
Yarın yine mahkemem var sabah ve yine moralim çöktü.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?