- 23 Ocak 2012
- 370
- 87
- 323
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #24.781
İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın. Seni takipteyim blossommselamlar =)
1. bebişi yoluna koyup büyütüp rahata erdikten sonra herşeye sıfırdan başlamak daha zor geliyordu bana.. iyiki de böyle düşünmüşüm yoksa bu sürprizciyi kabullenmem bu kadar kolay olmazdı =)
Karapisso canım ben de hep merak ederdim nasıl olur bu kaza işi diye oluyormuş ama =) eşim korunuyordu ve hiiiiçbi şekilde şüpheli durum yoktu..ki adet geçicikince eşim ufacık bi ihtimal bile vermemişti ama oluyormuş işte.. gelecekse tutmak mümkün değilmiş =)
doktorum da bursada Sühendan hanım, daha önceleri devlet hastanesinde çalışıyordu ve Türkiye birinciliği var alanında.. şimdi özelde ve güvenim tam.. inşallah ssvd nasib olur ve size örnek olurum =)
Hctp canım çalışan anneler için durum çok farklı. Bakabileni olanlar beklemiyor ama yardımcı yoksa zor yelede gurbette. Allah yardımcın olsun.merhaba valla şu an ayakta uyuyorum ama yazayım dedim.2.bebiş mi aman Allah isteyene versin.Ayşe çok sevindim arkadaşlarına.3.ye bile cesarete tmişler ne güzl.Oğlum geceleri hala çok uyanıyor.okul ev derken ben bakamam 2.ye.zaten şubata 19 aylıkken kreşe gidecek oğlum çok kötüyüm o nedenle 2.için baya bi beklemem gerek 4 sene kadar
Evet oğlum şu anda tam 18 aylık ve büyük bi aşkla emiyor :) tabi iş başı yapınca gün içerisinde mahrum kalıyor..İnşaallah sağlıkla kucağına alırsın. Seni takipteyim blossomm
Mevlam yazınca engel dinlemiyor bebişler.
Bu arada oğlun bir buçuk Yaşında sanırım. Emiyor mu hala ?
Ayy durun yasa sirada ben varimm. Bekleyin bakiyim siranizi. :) birinci sirasi bitsin sonra bastan baslarsiniz aceleniz ne
Saka bi yana maaşallah sizlere ve bebislerinize. Birakin kizlar geliyorlarsa gelsinler, sağlıkla sihhatle..
Cuma günü asilama yapildi. Bekleme durumundayim. Duygularim nötr yine. Umitlenemiyorum, sevinemiyorum, uzulemiyorum... Zaman durdu ve öylece bekliyorum sanki. Hani hamilesin deseler hadi ya oldu mu diyecek gibiyim.
Doktorum inşallah gününüz geçer, geçerse test yapin gelin, Geçmezse de 3. Gün görüşelim dedi. Ben ne dedim?? Tamam hocam anladim eninde sonunda gorusecegiz :)
Bir taraftan merak ediyorum, acaba içimde ne oluyor, büyük buluşma gerçekleşti mi diye sabirsizlaniyorum bir taraftan da garip bir boşluk.
Hayirlisi bakalim. Batasica 5 aralik...
Seni anlıyorum canım.. Çok güzel bi duygu aslında beklemek, ümit etmek. İnşallah bir bakmışsın bebişin gelivermiş sana. Sadece zamanını bekliyor aslında. Ben planlı hamilelik düşünürken 6 ay boyunca, planlamadığım o 7.ayda geliverdi kızım. O an Allahtan bana bir mesaj geldiğini düşündüm. Bana şöyle diyordu sanki Ben dilemezsem sen istediğin kadar planla nafile. Ama ben ol dersem o hiç olmayacak bir anda bile mucizeyle geliverir.
O yüzden akışına bırak. Aşılamanı yaptırmışsın Rabbim de ol demişse bitmiştir bu iş. Ama öyle demediyse inanki onda da bir hayır vardır. Hayırlı bir zamanı bekliyordur.
Canim hakkinizda hayirli olan neyse o olsun. Senin kadar heyecanliydim o gjn. Ve mubarek cuma saatinde duslarimla sana destek oldum. Dilerim yavrun saglikla gelir. Gelmezsede wavesin dedigi gibi vardir bundada bir hayir. Rabbim hayri göstersin size.[/QUOTE]Taydin, post: 37941361, member: 3728"]Ayy durun yasa sirada ben varimm. Bekleyin bakiyim siranizi. :) birinci sirasi bitsin sonra bastan baslarsiniz aceleniz ne
Saka bi yana maaşallah sizlere ve bebislerinize. Birakin kizlar geliyorlarsa gelsinler, sağlıkla sihhatle..
Cuma günü asilama yapildi. Bekleme durumundayim. Duygularim nötr yine. Umitlenemiyorum, sevinemiyorum, uzulemiyorum... Zaman durdu ve öylece bekliyorum sanki. Hani hamilesin deseler hadi ya oldu mu diyecek gibiyim.
Doktorum inşallah gününüz geçer, geçerse test yapin gelin, Geçmezse de 3. Gün görüşelim dedi. Ben ne dedim?? Tamam hocam anladim eninde sonunda gorusecegiz :)
Bir taraftan merak ediyorum, acaba içimde ne oluyor, büyük buluşma gerçekleşti mi diye sabirsizlaniyorum bir taraftan da garip bir boşluk.
hamile misiiiiiiiiiinAyy durun yasa sirada ben varimm. Bekleyin bakiyim siranizi. :) birinci sirasi bitsin sonra bastan baslarsiniz aceleniz ne
Güzel bir kış günündenhherkeseselamun aleykum. Nasilsiniz kizlar. hamilelik ten kalan oruç borclarini tutuyorum ben. Kisa günlerden faydalanmak lazim
Hayirlisiyla bitse icin rahat edecek. E sizler nasilsiniz bakalim.topik bos soguk ve sessiz. Nerde bol bebiş topigi anneleri ve melegini bekleyen anne adaylari
Sağol canim, sende zamanki gelince tutarsin inşaallah. Gebelik nasil gidiyor ?aaaah ah 30 gün doğum senesinden 6 gün de bu seneden var borcum.. hem emzirip hem de hamilelik olunca, bi de çalışmaya başlayınca kısa gün bile olsa cesaret edemiyorum kaza oruçlarına.. önümüzdeki sene bi 30 daha eklenecek toplam 66 ve evvel senelerden biiiiir sürü borç omuzlarımda olacak.. Rabbim güç verir inşallah ilerleyen senelerde sağ salim öderiz borcumuzu..
bu arada Allah oruçlarını kabul etsin canım...
Sağol canim, sende zamanki gelince tutarsin inşaallah. Gebelik nasil gidiyor ?
Taydin un yerine ben cevap vereyim. Simdi beklemede. Bakalim 5 aralıkta güzel.haber gelir inşaallah...
yorumunun altında hamilelik takvimini görünce belli oldu mu acaba diye düşündüm.. güzel haberler alır inşallah =)
ilkinde çoook rahat geçen biri için bu ikinci biraz da zor geçiyor.. akşam başlayan yoğun bulantılar, gün boyu halsizlik ve sersemlik.. bi de tabi oyun bekleyen bi afacan =) ama çok şükür halimize 3 ayın bitmesine az kaldı bunlar da geçecek inşallah =)
O hoşgeldin canım. Nerelerdesin nasılsın. Oh Selim bey Fıstık almasınıdamı Öğrenmiş maşaallah Paşa'ya. Bende aynı canım kışın güzelliğini yaşıyorum geçen sene bütün kış depresyonda idim. Bu kış çok şükür iyiyimmmmmHayırlı akşamlar canlar nasılsınız bakalım :) ben m selim i uyuttum Yemeğimi ocağı koydum eşimi bekliyorum
Bugün ilk defa Komşu ya oturmaya gittim onunda bebis bizden 1 ay küçük iyi anlasiyolar da bizimki fıstık alacam diye cocugun elini yüzünü burusturuverdi :) nasıl bi kelime oldu bu ya iyi yazmışım :)
Sizde ne var ne yok canlar. ..
Bebis bekleyenlere hayırlı zamanda sağlıklı bebisler diliyorum.
Benim gibi afacanla uğraşanlara da kolay gelsin:)
Tubim ya ben görmedim hamilelik takvimini, hadi inşaallah kaldıramazsın takvimini.... Dualarım seninleeeeeeee sevgili öncümmmmmmmBekliyorum hala kizlar. Karapissom yazmis sağolsun. Beklerken can sıkıntısı takvim yaptim. Gün gün nooluyomus göreyim diye. Bat önümüzdeki cuma. Kimbilir belki nasiptir de kaldirmam takvimi.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?