- 21 Aralık 2011
- 693
- 14
- 118
- Konu Sahibi semplice_signora
-
doğru söylüyosun canım bakim ben netten ayy çok heycanladım şimdi ovu testide alayım bare maksat zaman geçsin kendimi oyalim
bu arada hamile arkadaşlarım yada hazırlanan canlarım soğuk algınlığı için içtiğiniz bi ilaç varmıdır ?
yani gebe kalmaya hazırlık süresinde herhangi bi ilaç içsem bişe olur mu acep :26:
kızlar tatliebbi gelmedi daha dimi?
aman ovu testini napcan beaa onu alma benceeee..... onluk bi işin kalmadıki hem
canım nebilim ya canım sıkılıyo iştedaha 18 günüm varr nasıl gecicek zaman
valla doktorlar hiçbir ilaç vermiyolar.. geçen baş ağrısından ölücektim nerdeyse çekeceksin diyolar gayet basit.. geçen günde boğazlarım şişti çok fecii sıcak bişeyler iç dedileryaniiii yapabilecek hiçbişiiiii yok maalesef
hadi ya tüh ama boğazım acıyo nolcek şimdik yanıma theraflu de bi ilaç almıştım sabah içerim die tereddütte kaldım şimdi :44:
içme içmeeeeeee noolur noolmazzz ben parol bile içmiyodum ya bebiş varsa diye... sıcak suya bal ve limon sıkıp iç iyi geliyo ilaçtan iyidir...
Anam valla gene başladık 3-4 gün kala.Acaba mı demeyeAma valla garibim de ondan soruyorum.İşimin arasında batıyorum da batıyorum diyor.Batma sanırım bu.Kasıklarımda.Her ikisinde de.Üşüttüm gazdır dedim.Wcde kıçım dondu bekleyecem diye tık yok. Batmayı tarif edebilirmi biri bana.:26::26::26::26::26::26:
ayşem test yapsana belkim çıkarrrr
Kız dur gaza getirme..Zaten folikasitim bitti eczaneye gidecem.Bi de testmi alsam acep
tamam kuzum saol öyle apıcam artık napim
sen hala çalışıyosun galiba canım daha ne kadar çalışmayı düşünüyosun ?
Anam valla gene başladık 3-4 gün kala.Acaba mı demeyeAma valla garibim de ondan soruyorum.İşimin arasında batıyorum da batıyorum diyor.Batma sanırım bu.Kasıklarımda.Her ikisinde de.Üşüttüm gazdır dedim.Wcde kıçım dondu bekleyecem diye tık yok. Batmayı tarif edebilirmi biri bana.:26::26::26::26::26::26:
Test yapmadın mı yakınlarda?Ben 2 gün kala yaparım diyorum.İnsan hissediyor adet olacağını.Geçen aylarda bende öyle olmuştum.Bugün kesin gelir dediğim gün geldi kırmızılarım.Tanıyoruz vücudumuzu hepimiz.İnşallah yanılıyorsundur da bebeğin belirtileridir bunlarMerhaba kizlar. Bata 2 gun kaldi. Bu sabah kasiklarim belim agrimaya basladi akintimda var.sanirim regl olucam.
Bence de.Dün sabah yaptım çıkmadı çünkü.Ama batmalar bugün başladı.Olmayacak da hayırlısıyla bi geçeydi 4 gün.İnsan umut ediyor yine de..Canim bence yapma.daha erken.
evet canım çalışıyorum.. doğuma 2 ay kala izne ayrılıcam izin bitişide işten ayrılıcam
valla bende belirti olarak tek şey kremsi bol bir akıntım vardı.. göğüslerim bat tarihi geçtikten sonra yani ben öğrendikten sonra acımaya başladı batmayıda ben hafif kasılma olarak tanımlıyorum açıkcası.. halada yaşıyorum rahim büyüdüğü içinmiş kasılmalar...
Kız dur gaza getirme..Zaten folikasitim bitti eczaneye gidecem.Bi de testmi alsam acep
yok kuzum görünürlerde ay bu kız biz çatlayalım istiyo herhal bunun sayesinde çatlıcak yumoşlarım çatlamadıysa bile
gelmedi halende ya
Göbeğimin altında bi baloncuk varmışda gazla gidecekmiş gibi geliyor ama yok bişey.Ayaklarımda sıcacık.Belim de ağrımaya başladı bugün.Batma dediğim olay da içerden örgü tığıyla biri karnımı çekiyor gibi oluyor.Ama hafif.Çok acımıyor.Kasılıyorum sadece.Amaaann ben çalışayım işler birikecek böyle giderse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?