- 20 Ocak 2010
- 3.037
- 1.606
- 173
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #1.661
Az önce doktorumla görüştüm biraz canım sıkıldı aslında.Hamileyim demek için çok düşük bi değer dedi pat diye2 gün arayla tekrarla 2 katından daha fazla artmalı dedi.5000 olunca gelebilirsin keseyi görmek için dedi.Gitmeme gerek yokmuş şimdi.Kendine dikkat et,folikasiti unutma inşallah değerin yükselir dedi.
aynı fikirdeyim calışmaları bırakmak için cok erkencanım geri sayıma başlamak için biraz erken değil mi??
bence daha bırakma çalışmaları..
var mı gelen giden cevom??
kuzum gelen giden yok atesimi olctim 37,4 cikti hastami olutorum acaba
Az önce doktorumla görüştüm biraz canım sıkıldı aslında.Hamileyim demek için çok düşük bi değer dedi pat diye2 gün arayla tekrarla 2 katından daha fazla artmalı dedi.5000 olunca gelebilirsin keseyi görmek için dedi.Gitmeme gerek yokmuş şimdi.Kendine dikkat et,folikasiti unutma inşallah değerin yükselir dedi.
kocişi bekliyorum, gelmedi daha
silik milik çizgi varken, yumoşa yaklaşmışken azcık çalışsaydık iyiydi
kuzum gelen giden yok atesimi olctim 37,4 cikti hastami olutorum acaba
selam kızlar. Bu ara işler yoğun pek yazamıyorum.Beni çok özlediniz biliyorum.
Ne kadar da ukalayımBugün yımırtlama çıbıklarına başlıyorum. Ayaklarıma sıcak su koyuyorum akşamları.Çalışma sonrası amuda kalkıyorum Bat 26 Ocak. Hayırlısı ile Ayşenin arkasından geleceğiz inşallah.
Bir de bir soru sormak istiyorum. Çalışmadan sonraki duş sıcak olması iyi midir değil midir?
Ayşecim doktorun sana bebişin daha rahat gelişme desteği için progestan ve coraspin vermedimi aslında çoğu doktor veriyor.
Evet değer düşük ama senin adet günün 11 inde ve bu değer inşaallah yükselecek. üzme tatlı canını inşaallah zmana bırak ve kafana takma,sen şimdiden bebişlerinle konuş sana sımsıkı tutunsunlar diye. bende sabah idrar testi yapacam inş silikte olsa 2.çizgi görünüz
alemsin TAYDİİİİİİİİİİİİİN Size şimdiden kolay gelsin rarh ol
hadi bakalım güzel haberlerle gel inş.
ama öyle bugün 13. gün. çalışmak lazım..
bu ay ovi testi aldım ya.. ciddiye alıyorum, disiplinli çalışma istiyorum...
Amin inşaallah güzel haberler yazarım sabah
Maşaallah disiplinin sonucunu bebişinle al inşaallah..
Geleni gideni bekleme bence canım,Vallaha sen iyi sabırlı çıktın aaaaaaaaaa ben olsam şimdiye çoktan kan testi yapmıştııım
ateşinin yksek olması iyi cnm bnm yumurtlama günümden hamileliğimi öğrendiğim an ve şuan hala 37.1 37 en düşük 36.8 oluo düşerse anla ki adet görücen inş ki düşmicek
canim bat 31ydi halen adet olmadim bekliyrm birazdaha
kocişi bekliyorum, gelmedi daha
silik milik çizgi varken, yumoşa yaklaşmışken azcık çalışsaydık iyiydi
Benim listede adım niye yok yaaaaaa.....:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?