Bebek Beslenmesi BOL BOL SÜT OLSUN AMA NASİL OLSUN

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
1.si etraftan aa sutun yetmiyor mama ver kelimesini unut..2.si benim sutum ytiyor de kendini inandir..3.bol bol emzir saat bekleme uyanik buldugunda emzirr zaten fazlayi kusar bebisler..iki kutu humana ictim o da faydali

Dört beş tane kuru inciri su bardağı suyla kaynat suyunu iç incirleri de ye bol bol su iç ve emzir bol bol ... Bu düşüncelerdende kurtul.. Kendini negatif düşüncelerden arındır. Ayrıca ben lactamilde kullanmıştım.

Kizlar yardim edin heryeri arastirdim heralde aman bu süt olayi quzel olmasina quzelde ah bide bol bol olsa :KK43: 3 aylik kizim var gogüslerim hep yumusak hiç durduk yerde süt akmaz ne yapmaliyim bol süt icin su iciyorum ama pek etkili deil sanirim
cnm benm yengm yeşil sogan yerdi yemeklern yanina o cok sut yaparms aklnda bulunsun

Bir tavsiyede benden; İRMİK her türlü tatlısı bolca süt yapıyor :)
Benden bi tarif 1 lt suya 10 yemek kaşığı şeker 10 yemek kaşığı irmik koyup muhallebi gibi yap, borcama en alta kakaolu bisküvi, ortaya irmik tatlısı en üste de çikolata sosu da cabası :) Afiiyet olsun, hamile bir arkadaşımız okur ve canı çekerse şimdiden özür :):)

Bir tavsiyede benden; İRMİK her türlü tatlısı bolca süt yapıyor :)
Benden bi tarif 1 lt suya 10 yemek kaşığı şeker 10 yemek kaşığı irmik koyup muhallebi gibi yap, borcama en alta kakaolu bisküvi, ortaya irmik tatlısı en üste de çikolata sosu da cabası :) Afiiyet olsun, hamile bir arkadaşımız okur ve canı çekerse şimdiden özür :):)
Canim nasilsin,unutmadin beni umarim bende buralarda derman ariyorum safakmeleyim:( sut yok bebisim emmeyi birakti,siz nasilsiniz bu arada bebis nasil

Arkadaşlar humanayi günde kac kez içiyorsunuz? Kutusunda 3 kez tuketebilirsiniz yaziyor ve ben de o şekilde tuketiyorum ama 2 günde 1 kez ya da günde 1 kez içenler var. Bu şekilde yeterli olur mu acaba?

Şö
Peki lactamilden memnun kaldınızmı iiiiimi bende kullanmak istiyorumda

Şöyle diyeyim lactamil bildiğin kadarıyla sütün miktarını arttırmıyor var olan sütün kalitesini arttırıp daha besleyici hale getiriyor ve sizde vitamin-mineral kaybı olmadığı için enerjiniz azalmıyor. Ben çok memnundum tabi kişiye görede değişir. Çocuk dr a sorun yine de o da onay verirse kullanın derim. Bizim doktorumuz onaylamıştı

Canim nasilsin,unutmadin beni umarim bende buralarda derman ariyorum safakmeleyim:KK43: sut yok bebisim emmeyi birakti,siz nasilsiniz bu arada bebis nasil
unutur muyum canım :):) İyi ne olsun büyüyoruz, sana ne dicem bi damla bile yok mu süt? Bir de geçenlerde alkolsuz bira içtim tadı kötü ama bildiğin göğüslerim ilk günlerdeki gibi doldu taştı, dene istersen ha? Efes'in alkolsüz birası

Peki lactamilden memnun kaldınızmı iiiiimi bende kullanmak istiyorumda
Ben memnun kalmıştım ama öyle aman aman değil :)

unutur muyum canım :):) İyi ne olsun büyüyoruz, sana ne dicem bi damla bile yok mu süt? Bir de geçenlerde alkolsuz bira içtim tadı kötü ama bildiğin göğüslerim ilk günlerdeki gibi doldu taştı, dene istersen ha? Efes'in alkolsüz birası

Ben memnun kalmıştım ama öyle aman aman değil :)
Dunde evelsi gunde bir iki damla vardi,onuda agzina damlatiyodum sabah baktim hic yok :( emmeyi birakti.Deniyim ama emmeden faydasi olurmuki,bakip bakip uzuluyorum ya, kiyameti kopariyor memeyi gorunce,bu arada bira mayasida cok sut yaparmis canim,benim bu saatten sonra isine yararmi mechul

Dunde evelsi gunde bir iki damla vardi,onuda agzina damlatiyodum sabah baktim hic yok :KK43: emmeyi birakti.Deniyim ama emmeden faydasi olurmuki,bakip bakip uzuluyorum ya, kiyameti kopariyor memeyi gorunce,bu arada bira mayasida cok sut yaparmis canim,benim bu saatten sonra isine yararmi mechul
denemekte fayda var bak ben wee nin pompasını aldım 38 tl manuel sen de alabilirsin uygunsa durumun, en azından sağ sağdıkça gelebilir ne dersin ?

denemekte fayda var bak ben wee nin pompasını aldım 38 tl manuel sen de alabilirsin uygunsa durumun, en azından sağ sağdıkça gelebilir ne dersin ?
Valla sut gelecegini bilsem elektriklide alicam,yeterki gelse.Manuel evde var ama cekisi pek iyi diil,her yolu deniyorum,kasiklada mama yemiyor.Biberonun emzigine alismis ondan baska bisey istemiyor :( o silikona alistigi icin bide silikon gogus ucu alicam bakalim nolucak,bugun toplasak 1 dakika emmistir,yine emdikten sonra geliyor bi kac damla,inatcilik etmese artacak cok zor durumdayim ya.Bu 3 4 aylik surecte olabilirmis boyle seyler,dikkati dagilirmis vs.insaallah gecicidir

Valla sut gelecegini bilsem elektriklide alicam,yeterki gelse.Manuel evde var ama cekisi pek iyi diil,her yolu deniyorum,kasiklada mama yemiyor.Biberonun emzigine alismis ondan baska bisey istemiyor :KK43: o silikona alistigi icin bide silikon gogus ucu alicam bakalim nolucak,bugun toplasak 1 dakika emmistir,yine emdikten sonra geliyor bi kac damla,inatcilik etmese artacak cok zor durumdayim ya.Bu 3 4 aylik surecte olabilirmis boyle seyler,dikkati dagilirmis vs.insaallah gecicidir
İnşallah canım, silikon uç faydalı olabilir :)

Back
X