- Konu Sahibi filizcihan
1.si etraftan aa sutun yetmiyor mama ver kelimesini unut..2.si benim sutum ytiyor de kendini inandir..3.bol bol emzir saat bekleme uyanik buldugunda emzirr zaten fazlayi kusar bebisler..iki kutu humana ictim o da faydali
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benm yengm yeşil sogan yerdi yemeklern yanina o cok sut yaparms aklnda bulunsunKizlar yardim edin heryeri arastirdim heralde aman bu süt olayi quzel olmasina quzelde ah bide bol bol olsa3 aylik kizim var gogüslerim hep yumusak hiç durduk yerde süt akmaz ne yapmaliyim bol süt icin su iciyorum ama pek etkili deil sanirim
Canim nasilsin,unutmadin beni umarim bende buralarda derman ariyorum safakmeleyimBir tavsiyede benden; İRMİK her türlü tatlısı bolca süt yapıyor :)
Benden bi tarif 1 lt suya 10 yemek kaşığı şeker 10 yemek kaşığı irmik koyup muhallebi gibi yap, borcama en alta kakaolu bisküvi, ortaya irmik tatlısı en üste de çikolata sosu da cabası :) Afiiyet olsun, hamile bir arkadaşımız okur ve canı çekerse şimdiden özür :):)
PekiDört beş tane kuru inciri su bardağı suyla kaynat suyunu iç incirleri de ye bol bol su iç ve emzir bol bol ... Bu düşüncelerdende kurtul.. Kendini negatif düşüncelerden arındır. Ayrıca ben lactamilde kullanmıştım.
Peki lactamilden memnun kaldınızmı iiiiimi bende kullanmak istiyorumda
unutur muyum canım :):) İyi ne olsun büyüyoruz, sana ne dicem bi damla bile yok mu süt? Bir de geçenlerde alkolsuz bira içtim tadı kötü ama bildiğin göğüslerim ilk günlerdeki gibi doldu taştı, dene istersen ha? Efes'in alkolsüz birasıCanim nasilsin,unutmadin beni umarim bende buralarda derman ariyorum safakmeleyimsut yok bebisim emmeyi birakti,siz nasilsiniz bu arada bebis nasil
Ben memnun kalmıştım ama öyle aman aman değil :)Peki lactamilden memnun kaldınızmı iiiiimi bende kullanmak istiyorumda
Dunde evelsi gunde bir iki damla vardi,onuda agzina damlatiyodum sabah baktim hic yokunutur muyum canım :):) İyi ne olsun büyüyoruz, sana ne dicem bi damla bile yok mu süt? Bir de geçenlerde alkolsuz bira içtim tadı kötü ama bildiğin göğüslerim ilk günlerdeki gibi doldu taştı, dene istersen ha? Efes'in alkolsüz birası
Ben memnun kalmıştım ama öyle aman aman değil :)
denemekte fayda var bak ben wee nin pompasını aldım 38 tl manuel sen de alabilirsin uygunsa durumun, en azından sağ sağdıkça gelebilir ne dersin ?Dunde evelsi gunde bir iki damla vardi,onuda agzina damlatiyodum sabah baktim hic yokemmeyi birakti.Deniyim ama emmeden faydasi olurmuki,bakip bakip uzuluyorum ya, kiyameti kopariyor memeyi gorunce,bu arada bira mayasida cok sut yaparmis canim,benim bu saatten sonra isine yararmi mechul
Valla sut gelecegini bilsem elektriklide alicam,yeterki gelse.Manuel evde var ama cekisi pek iyi diil,her yolu deniyorum,kasiklada mama yemiyor.Biberonun emzigine alismis ondan baska bisey istemiyordenemekte fayda var bak ben wee nin pompasını aldım 38 tl manuel sen de alabilirsin uygunsa durumun, en azından sağ sağdıkça gelebilir ne dersin ?
İnşallah canım, silikon uç faydalı olabilir :)Valla sut gelecegini bilsem elektriklide alicam,yeterki gelse.Manuel evde var ama cekisi pek iyi diil,her yolu deniyorum,kasiklada mama yemiyor.Biberonun emzigine alismis ondan baska bisey istemiyoro silikona alistigi icin bide silikon gogus ucu alicam bakalim nolucak,bugun toplasak 1 dakika emmistir,yine emdikten sonra geliyor bi kac damla,inatcilik etmese artacak cok zor durumdayim ya.Bu 3 4 aylik surecte olabilirmis boyle seyler,dikkati dagilirmis vs.insaallah gecicidir