Günlük Kombinler Bol Paça Pantolon Kombinleri 2017-2018

Kombin yarat, stilini oluştur, trendleri belirle, trendleri keşfet, stilini tasarla, tarzını paylaş, setlerini yarat, markaları takip et, kreasyonları keşfet, kombinlerini paylaş, moda grubunu oluştur, moda önerileri al, moda önerileri paylaş...

Nevreste

Hala umudum var
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
290.165
595.886
42
Gerçek bir diva gibi görünmenizi sağlayacak bol paça pantolon kombinleri 2017-2018 olacaktır. Bu tür pantolon size şık bir görünüm verir ve onları kombinlemenin bir çok yolu vardır. Bugün sizlere bol paça pantolon kombinleri nasıl yapılır birkaç ipucu vereceğiz. Bol paça pantolonlar her kadının gardırobunda olması gereken pantolon türüdür. Yüksek belli bol paça pantolonlar sizin daha uzun görünmenizi sağlar. Kısa boylu minyon biri iseniz bunlar tam sizlik diyebiliriz. Hiçbir bayan yoktur ki bacaklarının uzun görünmesinden rahatsız olsun. Ayrıca bu parçalarla doğru bir şekilde eşleşen giyim ürünleri sizi çok hoş bir siluete kavuşturacaktır. Renk olarak düşünürsek sizin hoşunuza gelen bir rengi seçebilirsiniz. Önemli olan seçilen renklerle doğru kombinler yapabilmektir. Mutluluk duyacağınız bol paça pantolonların aşağıda net bir şekilde görselde oluşturduk göz atın. Şimdi de bol paça pantolon kombinleri 2017-2018 örneklerine net bir şekilde bakalım.

Çizgili-bol-paça-pantolon.jpg

Bol Paça Pantolon Kombini İpuçları


-Ofis İçin bir kullanım yapmak istiyorsanız en iyi üst tercihi bluzlar ve düğmeli gömleklerdir.

-Gece duşarı çıkıyorum dersenizde bol paça pantolon kombini yapabilirsiniz. Bu noktada süslü taşlı gömleklerle birleştirmemiz doğru tercih olacaktır.

-Ayakkabı tercihi de önemlidir. Topuklu ayakkabı seçmeniz şarttır. Çünkü bu pantolonlar yerde sürünecektir bunu düşünerek de topuklu ayakkabı giyersek bu durumu önlemiş oluruz. Hem de şık bir görünüm kazandırır.

-Bol paça pantolonların iki türü vardır. Birisi Uzun bol paça pantolon diğeri ise kısa bol paçalı pantolon bu iki seçenekten kendinize doğru olanı seçmeniz yerinde olacaktır.

Kaynak:kombin kadın
 
X