Bölgesel Zayıflama?

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Merhaba kızlar göğüs kısmimdan ve basenlerimden rahatsiz değilim. Ama belim kalın. Göğüslerim küçülmeden belimin incelmesi mumkun mü

Merhaba kızlar aynı sorun bende de var sadece simit bölgemin incelmesini istiyorum, kilom yok tek sıkıntı yanlarımdaki yağlar cok az gobişim var, çok önceden gunde elli ile baslayıp hiç durmadan ikiyüz ip atlamaya baslamıştım cok fena zayıflatıyor fakat goguslerde küçülüyor, bi ara spora gitmiştim pilates cok iyi sıkılaştırıyo bende suan evde pilates yapmayı düşünüyorum sopa hareketi iyi diyolar günde yüzkez tek duz durup tek bacagı yana açmak da iyiymiş öneriniz var mı?

Ben bölgesel zayıflama için ankarada isen Mehmet Akgün ü önerebilirim bende çektim 8 cm belimde 6 cm de basenlerimden gitti aqualyx+spashape

Eğer istanbulda isen estetiğin zayıflama uzmanı kendi yerini açmış tavsiye üzerine geldim, diye bir yer hanım iki ayda 8 kg verdim bölgelsel olarak ve göğüş altında 10cm incelmem oldu. Awt ve slim-up ile. Çatlak tedavisinde de çok başarılılar. Bakmak isterseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aqualyx+spashape+diyet olarak bir yola çıktım 2 ayda toıplam 17 kilo vermişim şuan durdu ama Mehmet Akgün'ün ve Diyetisyenimin yardımıyla oldu dahada önümde uzun bir yol var öneririm düşünürseniz

Back
X