- Konu Sahibi delimavi86
bolu da yaşayıp dr cengizhan kolata hakkında bılgısı olan varmı arkadaslar!7 +4 dum!cengızhana gıtmeyı dusunuyorumm!ne derısnız???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger sende benim gibi drum tecrubeli alanin uzman olsun tatli dilli guler yuzlu olmamasi onemli deil heran psikolojiside degisse cogunlukla yorgun gozuksede, egosu tavan yapmis olsada hic sorun degil 9 ay dayanirim diyorsan tavsiye ederim bilgili dikkatli muayene ediyor.kızlarrrr..............................................................
İlk bolu ya geldiginde boyle degilmis sanirim cunku daha once giden arkadaslarim memnundu daha sonra sisirilmis suan kime sorsam yorgun bitkin umursamaz sgzindan laf xorla aliniyor diyor. Bir amerikan dizisi var dr house diye o zandediyor kendini ama unuttugu bisey var bolu halkiyla amerikan halki birbirine benzemez. Boyle devam ederse hasta kaybedecegine eminim kendiside faceden falan yazmis bolu halkini asaliyo bolu halki sakindir bana dokunmayan yilan bin yil yasasin der. Baska illerde boyle davranabilecegini sanmiyorum. Pek kalici gibi degilzaten hep askeri hastanelerde gorev yapmis orda komutanlarin eslerine davransin bakalim boyle boluya gelince kendi cumhuriyetini kurmus adam ozel hastane icinde ozel poliklinik gibi. Adam ne derse o. Kafasina gore bugun artik hasta almicam dedimi randavulu olanlari bile almiyor saatlerce bekliyorum her gidisimde senin bahsettigin hastane dr bana uzak kaliyor. Bende bu ay dusunuyorum acaba degistirsemmi diye. Son gittigimde acayip sinirlendim.
Bi arkadasim var oda benimle ayni donem hamile onada 11 haftalikken erkek dedi 1 hafta sonra gel kesin soylerim demis bir hafta sonrada bidahaki gelisinde soyleyecegm kizda olabilir demis ve sonrada kesin kiz demis onlarda bi tuhaf oldular. Birde herkese soyluyorsun cinsiyetini sonra tekrar aciklama yap zor.ben her gidisimde saatlerce bekliyorum devlet hastanesinde bile bu kdr beklenmiyr hadi sezaeyen acil mudaheleye bende bisey demiyorum birinde gittim arabasina biri carpmis ssatlerce bekledm birinde randavu aldim 2 de hastanede ol dediler geldim asagidan sira verdiler yukardaki bayan aaa nasil sira verirler dr gidecek randavumuz var dedik randavulu hastalarida almiyor dedi dr bi sezaryena girip evine gideckmis ve yukarda salon tiklim tiklim neyse bekliyoruz sezaryana gitti geldi sira bize geldi giren hemen cikiyor bizde girdik acil bisey yoksa hafta ici alsam olurmu dedi tmm dedik onada bisey demiyorum hepimiz insaniz acil bi durum olup gitmesi gerekebilir peki sezaryana gitmeden once deseydi ya bosunabekledik. o hafta tekrar gittik randavu saatimiz 10 gibiydi oglen 15:30 da bitti isimiz tahlil bile yaptirmadik. Son gidisimi anlatmak bile istemiyorum. Dovmedigi kaldi saygisiz herif baska bir arkadasmda yeni dogum yapti onun yonetimle arasinda sorunlar varmis ondan oyle davraniyr diyordu oda keyfi yerinde olmazsa suratimiza bile bakmiyor diyordu. Gercekten psikolojik sorunlari var bence o adamin. degisik bir kisilik. Senin bebeginin cinsiyet kismi uzucu olmus ama olsun Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin bebeginede sanada saglik versin bende 3. kizimi doguracagim Allah nasip ederse saglikli olsun hepside bizim cocugumuz Allahin gucune gitmesin insan farkli istiyor. Ama nasip degilmis.
Gerçektende çok doğru karar vermişim doktorumu değiştirmekle bir kere daha anladım.yakında biri gelir yerine gitmesi yakındır bence.....
amin canım hepimizin evlatları sağlıklı olsun öncelikle o tabi evet gerçekten kısmet olmayınca olmuyor ne yapalım hayırlı evlatlar olsunlar gönül değişiklik istiyor ama nasibimiz böyleymiş demek ki...... sanada kolay ve huzurlu bir hamilelik dilerim bebeğini sağlıkla al kucağına allah uzun ömürler versinn....
İnsallah gerek kalmaz ama arastirdim biraz duyduguma gore orda ebe ve cocuk dogdugunda muayene edecek cocuk doktoru yenidogan yogun bakimi yokmus ama doktorlarindan memnunlar. Ebe kismi biraz sacma geldi bana belki yeterli sayida yoktur. Hayirlisi bakalim.Evet doktorumla anlasmaya devam eder ve guvenirsem ayni hastanede dogum yapicam tersi olursa istanbula giderim eski doktoruma dogum fiyatlari ucuk buraya gore ama en azindan biliyorum insallah gerek kalmaz ama eziyet olur yoksa...
İnsallah gerek kalmaz ama arastirdim biraz duyduguma gore orda ebe ve cocuk dogdugunda muayene edecek cocuk doktoru yenidogan yogun bakimi yokmus ama doktorlarindan memnunlar. Ebe kismi biraz sacma geldi bana belki yeterli sayida yoktur. Hayirlisi bakalim.
benim kafamı karıştıran noktada o oldu açıkçası çocuk doktoru yok ama kadın doğum hastahanesi bebek yogunbakım ünitesi var en azından internetteki sitelerinde gördüm birdahaki gidişimde sorucam doktoruma bu konuyu ben sezeryan olucam zaten ebeyle pek işim olmaz zaten ama çocuk doktoru ve yoğunbakım ünitesi önemli bir mesele...
bu arada konuyu açan arkadaş nerede acaba hiç yorum yapmıyor![]()
benim kafamı karıştıran noktada o oldu açıkçası çocuk doktoru yok ama kadın doğum hastahanesi bebek yogunbakım ünitesi var en azından internetteki sitelerinde gördüm birdahaki gidişimde sorucam doktoruma bu konuyu ben sezeryan olucam zaten ebeyle pek işim olmaz zaten ama çocuk doktoru ve yoğunbakım ünitesi önemli bir mesele...
bu arada konuyu açan arkadaş nerede acaba hiç yorum yapmıyor![]()
Kk yeni yeni yaziyorum az once cvp yazdim goremedim yazdigimi yanlikla sildim desem burda yazilanlari silemiyoruz diye biliyorum birde cepten giriyorum yazim hatam fazla oluyor kusura bakma.
Yeni dogan yogun bakimina cocuk dr bakiyor diye biliyorum bana orda calisan biri acik acik 'gel diyemem dr iyi ama cok eksiklik var' dedi. İcimizi rahat tutalim insallah gerek kakmaz.
Bu arada konuyu acan arkadasi bende merakettim hangi dr gidiyor acaba drundan memnun sanirim.
Arkadasa kesinlikle katiliyorum cok gusel tarif etmis doktoru bende 18 hafta katlanabildim anca tavirlarina en sonki stresli ve suratsiz ve dunyadan kopmus hali ve suratima bakmamasi biran evvel git tavri yuzunden son gidisim oldu yoksa esim baya bir tartisma cikaracakti oyleki ne birdahaki randevuyun su zaman dedi nede bebegimin ultrason goruntusunu verdi ogun hamileligimin basindan berietmekte gidiyordum kendisine birde bu 2ci kez boyle ilgisiz ve suratsiz bikkin davranisiydi birdaha da gitmedim kendisine ....ve en onemlisi beni yaniltti ilk once cok kucuk olmasina rahmen ve kesinlikle sormadigim halde bana bebegimin cinsiyetinin kiz oldugunu soyledi iki hafta sonra da yanildigini ve erkek oldugunu soyledi ve cok bozuldu bu duruma yanildigini kabul etmek zor geldi resmen yuzunun sekli degisti egosu cok yuksek zaten erken tahmin yapip cikmasi halinde ben zaten biliyorum diyen biri kuzenime tahmini tutmustu cunki ....bence kendisinden daha bilgili doktorlar var bence boluda sisirilmis bir doktor bence kotu demiyorum asla ama fazlasiyla abartilmis bence suan oscar ogutene gidiyorum ve memnunum kenfisinden mutevazi be ilgili yuzume bakarak konusuyor bir kere ve yarim saate yakin muhayene ediyor ultrason bilgiside oldukca iyi ayrintili olarak gosterip anlatiyor bana herseyi insallah boyle devam eder yoksa kime giderim bilmiyorumm
Tskr ederim dogumuda o hastanedemi yapacaksin