bolu da yaşayıp dr cengizhan kolata hakkında bılgısı olan varmı arkadaslar!

Gerçektende çok doğru karar vermişim doktorumu değiştirmekle bir kere daha anladım.yakında biri gelir yerine gitmesi yakındır bence.....
amin canım hepimizin evlatları sağlıklı olsun öncelikle o tabi evet gerçekten kısmet olmayınca olmuyor ne yapalım hayırlı evlatlar olsunlar gönül değişiklik istiyor ama nasibimiz böyleymiş demek ki...... sanada kolay ve huzurlu bir hamilelik dilerim bebeğini sağlıkla al kucağına allah uzun ömürler versinn....

doktor değiştirme kararına senin adına üzüldüm ama doktor adına çok sevindim.Senin gibi akıllılar benim doktorumdan daha iyilerine layık............

Eger sende benim gibi drum tecrubeli alanin uzman olsun tatli dilli guler yuzlu olmamasi onemli deil heran psikolojiside degisse cogunlukla yorgun gozuksede, egosu tavan yapmis olsada hic sorun degil 9 ay dayanirim diyorsan tavsiye ederim bilgili dikkatli muayene ediyor.

seni zorlamı muayene ettiriyorlar ....Anlayamadım...

İlk bolu ya geldiginde boyle degilmis sanirim cunku daha once giden arkadaslarim memnundu daha sonra sisirilmis suan kime sorsam yorgun bitkin umursamaz sgzindan laf xorla aliniyor diyor. Bir amerikan dizisi var dr house diye o zandediyor kendini ama unuttugu bisey var bolu halkiyla amerikan halki birbirine benzemez. Boyle devam ederse hasta kaybedecegine eminim kendiside faceden falan yazmis bolu halkini asaliyo bolu halki sakindir bana dokunmayan yilan bin yil yasasin der. Baska illerde boyle davranabilecegini sanmiyorum. Pek kalici gibi degilzaten hep askeri hastanelerde gorev yapmis orda komutanlarin eslerine davransin bakalim boyle boluya gelince kendi cumhuriyetini kurmus adam ozel hastane icinde ozel poliklinik gibi. Adam ne derse o. Kafasina gore bugun artik hasta almicam dedimi randavulu olanlari bile almiyor saatlerce bekliyorum her gidisimde senin bahsettigin hastane dr bana uzak kaliyor. Bende bu ay dusunuyorum acaba degistirsemmi diye. Son gittigimde acayip sinirlendim.

BUGÜN MUAYENE OLDUM. doktor bey o kadar yoğun olmasına rağmen bizlere güleryüzünü hiç eksik etmedi.Sen herhalde başka doktordan bahsediyor olmalısın Tüm bolu doktorun peşinde...Sen değiştir de adam biraz rahatlasın canım

evet en son gittiğimde de zaten ameliyata girmişti randevu saatimi 1,5 saat sonraya ertelediler o yüzden tamam bu olabilir acilen ameliyata yada doğuma girmesi gerekebilir birşey demem ama gittiğimde geç saat diye randevuyu veren kıza söyleniyordu beyfendi ne yapsın kız ben önceden aramış almışım randevumu muhayene parasını ödemişim ne diycekti siz gidin doktor bey ameliyattan sonra geç oldu diye kimseye bakmıycakmış mı diyecekti beni paşa paşa beklemek zorundaydı ben onu nasıl beklediysem birde eşi aradı o sırada otoparka gelmiş onu bekliyormuş hemen gelmesini bekliyordu herhalde hastam var napıyım dedi birde otoparkçı para istemiş napıcakmış yaaa bu nasıl bir tavır telefonu attı masaya surat beş karış bakmıyor bana bebeği inceliyor yarım ağız anlatıyor gelişimini kelimeleri yutuyor kaşları çatık test yaptırdı kan testi sonucunu alın şugün gelin bile demedi yada ne bir ultrason görüntüsü verdi eşimin kolundan tuttum çıktık dışarı bu neydi şimdi dedik birbirimize bakıp ....ve kimse arayıp test sonuçlarınız vardı kontolede gelmediniz demedi 1,5 aydır gitmediğim halde istanbulda olsa kesin ararlardı kontrolünüz vardı diye....senin dediğin gibi canı istemedimi randevulu hastayı bile almama huyu varsa kesin o yüzden bana öyle davrandı..ve bende saatlerce bekliyordum 15 dk da çıkıyordum yanından....ben istanbulluyum aslında sıkıyorsa orda yapsın böyle yolu gösterirler bende çok şaşıyorum zaten bu durumda olmasına boluluların acıkçası:44: Eşimin kuzeni de aynı şeyleri yaşıyor hatta bir kere tavrı karşısında bari birde beni dövseydiniz demiş herkesi 20 dk muhayene ettiniz ben de bekledim o kadar 5 dk konuşup göndermeniz için mi demiş bir kerede nasıl olduysa gülmüş siz gülebiliyormuşsunuz meğerse çok şaşırdım demiş yüzüne ama yaşadıklarına rahmen hala ona gidiyor gerçi yakında doğum yapacak çok az kaldı değiştirmedim o yüzden dediii ben dayanamadım açıkçası ve herkes aynı şeylerden şikayetçi ama yinede çok hastası var .....beni en çok üzende önce kız bu çıkıntı yok bişey göremiyorum dedi sonra erkek dedi zaten bir oğlum vardı ikincinin kız olmasını çok istiyordum boşuna 2 hafta mutlu mutlu gezdim sonra şok oldum birde üstüne demediği halde ben yanılma olabilir yüzde elli demiştim dedii........

beklemeseydin seni zorlamı tuttular orada..tabii sen de biliyorsun doktorun mesleğinin hakkını verdiğini ama kabullenmen zoruna gidiyor olmalı...

BUGÜN MUAYENE OLDUM. doktor bey o kadar yoğun olmasına rağmen bizlere güleryüzünü hiç eksik etmedi.Sen herhalde başka doktordan bahsediyor olmalısın Tüm bolu doktorun peşinde...Sen değiştir de adam biraz rahatlasın canım
Keyif benim para benim ister degistiririm ister degistirmem istedigim gibide elestiririm ama yalansiz yalakalik yapmadan yorumumuda katarim anlayamadim senin eteklerine ne oldu.

Merhaba bolulu arkadaslar...oncelıkle kusura bakmayın ,konuyu acıp uzun zaman cevap yazmayan olunca bır daha donup bakmamıstımm...bugun aksam ıtıbarıyle yazdıklarınızı okuyunca sasırmadım desem yalan olurr...su anda 15 haftalık hamıleyım ve cengızhan beye gıdıyorum...konuyu actıgım vakıt dr arastırmasına gırmıstımm..4 dr arasında kararsız kaldım,kendım de saglıkcı olup,bır devlet kurumunda calısmamdan dolayıı yakın arkadaslarım onerdı bu drları...1.fatma hatun cengızhan bey_2.devlet hast emre bey_3.devlet hast serap hanım_4 camkent hast oskar bey.....................ılk hamıleleıgımı ogrendıgım tarıh 18 aralık dı ve devlet hastsınde calısan bı arkadas tarfaından serap hanıma goturuldumm..pek bı ılgısız karsılandım..1 hafta sonra allttan ultrasaon yapıcaz o zman goruselım dedı...baska hıc bırsey konusmadık..sonucta benım ılk hamılelıgım ve ne kadar saglıkcıda olsam cahıl oluyorsunn...serap hanımı kaffamdan sılmıstımm zaten sılmeseydım de o zaten sıldırecektı cunku yurt dısına gıtmıs uzmanlık yapmaya....2 yıne devlet hastanesınden emre bey onunla tanısma fırsatımız olmadıı yogunlugundan dolayıı...hala cogu kımse onun adını verıyor..ona gıtmememın sebebıı yakın zmanda hemsıre bı arkadasım devlet hast dogum yaptıı...gordugu muamleden bı zıyaretcı olarak ben bıle memnuun kalmadım,o hıc memnun olmadı..esı bızım gıbı,1 saat durdu cıktı..esının yanında kalamadı gece boyuncaa...sonucta bu anne baba ve bebegın en ozel gunu.bugunmde benım yanımda olmadıktan sonra orda dopgum yapmısım ne onemı var...bıde pıslık ıcındeydı hast..sonda delındı.temızlık personelı 10 dak geldı..off sormayın rezıllıgii....3 dr camkentten oskar bey ..dogumdan once arastırdıgımda kendısınıın vajen estetıgı hakkında arstırmaları oldugunu,bu konuda bır cok calısmma yaptıgını ogrendımm..bu da benı bıraz urkutmedı desem yalan olur..bır de camkent yenı bı hast oldugu ıcın ıcerdekı hemsırelerı bılıyorumm hepsı bolu saglık meslek lısesınden cıkma yenı mezun hemsıreler..yenıdogandan ne anlarlarr..kendım ıcımdeyım ordan bılıyorumm...son olarak da drum cengızhan beyy...ılk gıttıgım gunden berı guleryuzlulugu ve efendılıgı ıle bıızm gonlumuze taht kurdu kendısı..hastaneden 5 arkadsımda onda dogum yaptı..hıc bırısının de sıkayetı olomadı... 15 haftaya kadar yanlıs hatırlamıyorsam 6 kez gorustukk hepsındede bana karsı guleryuzlu ve ılgılıydı...5 haaftalıkken yanına gıtıgımde kartını verıp vakıt ne olursa,aklına takılanları sorabılırsın dedı..7 haftada kanamam oldu aradaım ve o kadar ılgılıdıkı...cok sukur sıkıntım yokk sımdı...bı kız bebesımız gelıcek hayorlısıylaa..her gıttıgımde nasılsın ıyımısındıye sohbet edıyoruz...herseyıyle cok ılgılı.bıde benım ıcın onemlı olan dr suratı degıl bılgısı..benım ıcın ısterse hıc konusmasın benım saglıgım ve bebesın saglıgı ıyı,dogumumda kolay olsun sıkıntı yokk..cengızhan beyın cerahhısı super...arkadslarım gzoumun onunde 1 saat ayaga kalktı..bıde en guzelı sonda takmıyor sezaryende...

Herkesin farkli bir fikri olabilir ben diger arkadasin tavrina anlam veremedim dr sahsi bi sorunum yokki neden iftira atayim hamile halimle farkindaysaniz diger arkadasta bende bilgisiz veya bize bagirdi diye bi laf demedik. bazen bi laf edersiniz bozulacak bisey yoktur ama asil insani o lafi ederken kullanilan uslup tarzdir rahatsiz eden.

Mrb delimavi inan cok sasirdim gercekten cengizhan beyden bahsediyorsunuz kusurabakmayin bana ne kartini verdi ne istedigin zaman arayabilirsin dedi nede birsey sormadikca cevap verdi esim cok konuskan ve insanlarla iletisimi iyidir cok fazla sohpet etmeye iletisim kurmaya calisti kendisiyle ama sizin gordugunuz ilgiyi goremedik kendisinden ben oyle kaprisli veya cok sey bekleyen biride degilim ama bir turlu elektrigimiz tutmadi yasadiklarim malum yoksa bende bilgisi ve cerrahide iyi oldugunu duydum bunada laf etmedim zaten yakin zamanda da akrabam kendisinde sezeryan dogum yapti memnun kaldi diger konulara gelince benim gibi bircok sikayetci kisi var tavrindan dolayi ama kimse doktorluguna birsey demiyorr bende bu anlamda basima birsey gelmedikce yorum yapmam kimseyi karalamam.saglikciyim demissiniz kendisine soylediniz mi belki bu yuzden size daha yakin davranmis olabilir.ayrica merak ettim oscar bey konusunda neden cekimser kaldiniz ....

doktor değiştirme kararına senin adına üzüldüm ama doktor adına çok sevindim.Senin gibi akıllılar benim doktorumdan daha iyilerine layık............

Elestiri sinirini asan bir yorum yapmissin burda herkes fikrini soyluyordu sen yorum yapana kadar tabi aklim konusunda yorum yapmak sana dusmez evet gercektende davranislarimin karsiligini aldigimi dusunseydim devam ederdim gitmeye kendisine dolu kucuk bir yer insanlarin secenekleri sinirli ve mecbur kaliyorlar bulduklarinin en iyisiyle yetinmeye ben ilgili bilgili ve isinin ehli doktorlarda tanidim bu yuzden beklentim daha yuksek oldu ve evet daha iyilerini hak ettigimi biliyorum zamaninda hak ettigimide almistim.

beklemeseydin seni zorlamı tuttular orada..tabii sen de biliyorsun doktorun mesleğinin hakkını verdiğini ama kabullenmen zoruna gidiyor olmalı...

Sizin uslup sorununuz var yada hasta olarak haklarini bile bilmiyorsun zaten millet olarak ne geldiyse bu yuzden basimiza geliyor.doktor beylesize mutlu bir hamilelik donemi dilerim memnuniyetinin devam etmesi dilegiyle.......

Mrb delimavi inan cok sasirdim gercekten cengizhan beyden bahsediyorsunuz kusurabakmayin bana ne kartini verdi ne istedigin zaman arayabilirsin dedi nede birsey sormadikca cevap verdi esim cok konuskan ve insanlarla iletisimi iyidir cok fazla sohpet etmeye iletisim kurmaya calisti kendisiyle ama sizin gordugunuz ilgiyi goremedik kendisinden ben oyle kaprisli veya cok sey bekleyen biride degilim ama bir turlu elektrigimiz tutmadi yasadiklarim malum yoksa bende bilgisi ve cerrahide iyi oldugunu duydum bunada laf etmedim zaten yakin zamanda da akrabam kendisinde sezeryan dogum yapti memnun kaldi diger konulara gelince benim gibi bircok sikayetci kisi var tavrindan dolayi ama kimse doktorluguna birsey demiyorr bende bu anlamda basima birsey gelmedikce yorum yapmam kimseyi karalamam.saglikciyim demissiniz kendisine soylediniz mi belki bu yuzden size daha yakin davranmis olabilir.ayrica merak ettim oscar bey konusunda neden cekimser kaldiniz ....

mrb sedatry...dr cengızhan beyle,sızın karsılastıgınız duruma benzer hallerle cok sukur karsılasmadım,ama bırcok olumsuz özellıgını de duymadım da dıyemem..evet saglıkcıyım ekım ayında hamıle kalmadan once bı sıkıntının olup olmadıgını ogrenmek ıcın gıttıgımde soylemıstım saddce..hamıle kaldıktan sonrada soylemedım...3 ay once soylemıstım hamıle kaldıktan sonra da hatırlatmadım kendısıne...kart olayına gelınce de ılk gıttıgımde vermedı ama hamıle kaldıktan sonra verdı...sız kafana uyan hekımı bulmusunuz en guzel..ıns sıkıntı cıkmaz...

kardeşim bu kadar ilgili,güleryüzlü,bilgili ve tecrübeli bir doktoru kazara bulmuşsun, hala yok böyle yok şöyle vb saçmasapan iftiralarla karalamaya çalışıyorsun.Allahından utan.Seni evinden zorla mı çağırdılar?Madem doktorun çok hastası var yer bulamıyorsan neden başka doktora gitmiyorun?Doktor sana 11.haftada cinsiyet konusunda yanılabileceğini söylemesine rağmen sen istediğin gibi anlamışşın anlaşılan.Daha sonra henüz üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen sana doğruyu söyleyince işine gelmemiş anlaşılan.Ayrıca bu hekimin ultrason konusundaki tecrübesi ileri derecede.Boluda tereddütlü tüm hastalar ona gidiyor bunu da biliyorsun sanırım.

ya hastahane calisanisiniz ya doktorun akrabasisiniz herhalde allahtan utanicak hic bisey yapmadim ben simdiye kadar cok sukur asil sen utan konusmandan terbiyesizlesmene luzum yok kimin oluyor doktorda bukadar rahatsiz etti seni yorumlar hamilesin birde ama kendin gibi hamile olan insanlari sinirlendirip geriyorsun bosuna canin sikiliyorsa baska yerde stres at ama bebegine yazik.....konuyu acan arkadas gayet guzel soylemis fikrini ben memnun kaldim en uygun onu gordum diyor saygi duyarim herkesin beklentisi farkli kendi tercihi kimseye saldirmiyor niye boyle soylediniz diye sen kalkmis avukatlik yapiyorsun burda sanki kendine laf soylenmis elestirilmis gibi cok niyeyse....

merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar dilerim bende cengizhan beyde doğum yaptım ve çok memnun kaldım. pek konuşmayı sevmiyo ama bebek hakkında gereken bütün bilgileri veriyo. muayenelerimdede doğumumdada çok rahat ettim. hepiniz için hayırlısı olsun sağlıklı günler dilerim

Merhabalar. Ben de geçen sene haziran ayında oğluşumu dünyaya getirdim. Doktorum Cengizhan beydi. Ben çok memnun kaldım. Benim için önemli olan doktorumun derinkanlı ve bilgili olmasıydı. EVet konuşmayı çok sevmiyor; sormadan söylemiyor. Ama o köhne ultrason aleti ile herşeyi çok şkür iyi görüyor. Cinsiyet vs tabi önemli ama en önemlisi ense kalınlığı vs ki onları doğru tespit ettikten sonra 3-4 aylıkken yanlış cinsiyet tutturmak mühim değil bence :) bi de doktor beyin yorgunluğundan bahsedilmiş. Hergün kaç tane hastaya bakıyor; gazetede okumuştum boluda 4kadından biri ona gidiyor diye. E özel hastanelerin de çalıştırma durumları malum... Ama öğle arasında ameliyattan gelip, yemeğini yemeden muayene etmişti beni öğleden önce sıram var diye. Ameliyat sonrası çabuk ayağa kaldırıyor ve dikişimi gören arkadaşlarım da iyi olduğunu söylediler(zten estetik dikiş sanırım hiç dikiş aldırmaya gitmedim). Bi de sonda taktırmıyı ki mükemmel bi olay duyuklarımdan anladığım kadarı ile. Fakat bu işler elektrik işidir. Birinin tuttuğunu öteki tutmayabilir. Herkesin anne olması ve sağlıkla yavrusunu kucağına alması dileğimle sevgiler :))

Kendisi cok ilgili ve bilgili bir doktor. Istanbulda kozyatagi central hospital hastanesinde calisiyor. Burda yazan bazi olumsuz yorumlara ragmen gebelik surecimde kendisini tercih ettim. Ilk gunden numarasini verip istediginiz zaman arayin dedi. Her soruma nazikce ve ayrintili olarak cevap verdi. Ayrica cok da saygili biri. Sezeryan olmak zorunda kaldim ama o kadar korkmama ragmen ayni gun ayaktaydim. Dikis izim de henuz 15 gun gecmis olmasina ragmen cizgi gibi belirsiz. kendisine boludan hastalari kalkip muayeneye, ameliyata geliyor. Ayrica guler yuzlu ve insan olarak da cok iyi niyetli merhametli biri. Kafasinda soru isareti olanlar icin kendi tecrubelerimi yazmak istedim. Cengizhan bey e burdan cok cok tesekkur ediyorum.

Hayatımda bu kadar kötü bir doktora rastlamadım. Başıma gelenleri anlatsam şok okur ve bir daha kesinlikle gitmezsiniz...

Back
X