evet en son gittiğimde de zaten ameliyata girmişti randevu saatimi 1,5 saat sonraya ertelediler o yüzden tamam bu olabilir acilen ameliyata yada doğuma girmesi gerekebilir birşey demem ama gittiğimde geç saat diye randevuyu veren kıza söyleniyordu beyfendi ne yapsın kız ben önceden aramış almışım randevumu muhayene parasını ödemişim ne diycekti siz gidin doktor bey ameliyattan sonra geç oldu diye kimseye bakmıycakmış mı diyecekti beni paşa paşa beklemek zorundaydı ben onu nasıl beklediysem birde eşi aradı o sırada otoparka gelmiş onu bekliyormuş hemen gelmesini bekliyordu herhalde hastam var napıyım dedi birde otoparkçı para istemiş napıcakmış yaaa bu nasıl bir tavır telefonu attı masaya surat beş karış bakmıyor bana bebeği inceliyor yarım ağız anlatıyor gelişimini kelimeleri yutuyor kaşları çatık test yaptırdı kan testi sonucunu alın şugün gelin bile demedi yada ne bir ultrason görüntüsü verdi eşimin kolundan tuttum çıktık dışarı bu neydi şimdi dedik birbirimize bakıp ....ve kimse arayıp test sonuçlarınız vardı kontolede gelmediniz demedi 1,5 aydır gitmediğim halde istanbulda olsa kesin ararlardı kontrolünüz vardı diye....senin dediğin gibi canı istemedimi randevulu hastayı bile almama huyu varsa kesin o yüzden bana öyle davrandı..ve bende saatlerce bekliyordum 15 dk da çıkıyordum yanından....ben istanbulluyum aslında sıkıyorsa orda yapsın böyle yolu gösterirler bende çok şaşıyorum zaten bu durumda olmasına boluluların acıkçası:44: Eşimin kuzeni de aynı şeyleri yaşıyor hatta bir kere tavrı karşısında bari birde beni dövseydiniz demiş herkesi 20 dk muhayene ettiniz ben de bekledim o kadar 5 dk konuşup göndermeniz için mi demiş bir kerede nasıl olduysa gülmüş siz gülebiliyormuşsunuz meğerse çok şaşırdım demiş yüzüne ama yaşadıklarına rahmen hala ona gidiyor gerçi yakında doğum yapacak çok az kaldı değiştirmedim o yüzden dediii ben dayanamadım açıkçası ve herkes aynı şeylerden şikayetçi ama yinede çok hastası var .....beni en çok üzende önce kız bu çıkıntı yok bişey göremiyorum dedi sonra erkek dedi zaten bir oğlum vardı ikincinin kız olmasını çok istiyordum boşuna 2 hafta mutlu mutlu gezdim sonra şok oldum birde üstüne demediği halde ben yanılma olabilir yüzde elli demiştim dedii........