Bolu'daki hamişler hangi doktora gidiyorsunuz?tavsiyelerinizi paylaşır mısınız?

bademimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
227
1
46
Bolu
HERKESE MERHABA:) Burayı uzun zamandır takip ediyorum fakat yeni üyeyim. 9 hafta 6 günlük hamileyim. şu ana kadar Kadın Doğum Devlet Hastanesi'nde Serap Hanım'a gittim ondan çok memnunum ama hastane çok yoğun.insan gidince doktorun acelesinden sormak istediklerini bile unutuyo. bu nedenle ben de özele gitmeyi düşündüm. Cengizhan Bey ve Alptekin Bey'i önerdiler. Sizler hangi doktorlara gidiyorsunuz?

canım merhaba...ben de boludayım....seslendiğini duydum ve hemen geldim....Bende 5+6 günlük hamileyim..benim ilk doğumumda dr.cevdet beydi..normal doğum yaptım..şimdi 2. hamileyim..yine cevdet beye gitmeyi düşünüyorum...cengizhan beyi de çok iyi diyorlar...onu da önerebilirim..

çok teşekkür ederim ahnilka :) ben bugün alptekin beye gittim.bebişimi gördüm tekrar ;) cevdet bey hangi hastanede peki? sana da güzel bir hamilelik geçirmeni dilerim.. gerçi sen tecrübelisin ;)
benim ilk bebeğim olcak inşallah...

canım cevdet bey kadın doğumda...ben de kararsızım cengizhan veya cevdet beye gideceğim...bebeğini gördüğüne sevindim canım..hayırlı olsun...:-)

Back
X