Hukuk son sınıf ögrencisi olarak kesinlikle hukuk yazma derim heleki sevmiyorsan hic yapamazsınMerhaba şuan çok sıkıntılıyım. Eşit ağırlık bölümü seçtim. Ailem hukuk okursan asil bi duruşun olur ayrıca bi saygınlığın olur diyorlar, tabi zorlamıyorlar tercihi bana bırakıyorlar. Üniversiteyi ya Antalyada yada Konyada okuyacağım. Hukuğun taban puanlarına baktığımda çok çalışsam yaparım dedim ama ben böyle çok resmi işlere gelemiyorum. Sanata, resime, müziğe ilgim var fakat bunlarla ilgili bir meslek yapamam maalesef... İç mimarlık düşündüm ailemle konuştum şuanda onların işini zaten mimarlar yapıyor iş imkanı pek olmaz dediler. Anlayacağınız kafam çooook karışık lütfen yardım edin
ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok bana yardım edebilir misinizHukuk son sınıf ögrencisi olarak kesinlikle hukuk yazma derim heleki sevmiyorsan hic yapamazsın
Ben cok sevmeme ragmen 4 senede bitirecegim diye alnımın damarı catladı düsün kararını iyice ver.
yani ben hukukta sıkılırım diye düşünüyorum o yüzden pek istemiyorumMimarların işi imkanı olmuyor muymuş?Tam aksine aslında mimarsın sonuçta her yerde calisabilirsin kamuda özelde. Iş imkanlarını internetten arastir. Iş ilanlarina bakıp karar ver diyeceğim ama istemediğin bu bölüm asla okuma.
Canım hangi meslegi yapabilecegini düsünüyorsan ona yönelmelisinne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok bana yardım edebilir misiniz
psikolojiyi de düşündüm aslında ya da çocuk gelişimi ama geleceği olan bir meslek lazım banaBence psikoloji ve iç mimarlık güzel
Hukuk da güzel ama istemiyorum diyorsun
Psikoloji olayını çocuklar olduktan sonra karar verdim şimdi herkes psikolokta bence iyi para var saygınlığın da olur
Özel ünv falan baktım ama puanı çok yüksek bu yaştan sonra kazanamam diye vazgeçtim
Hayallerimi sen gerçekleştir
siz ne okudunuzLisedeyken banada aynısını söylemişlerdi iç mimarlık için.öğretmenler iç mimarların imza yetkisinin olmadığını söylemişti.tavsiye etmemişlerdi.ne kadar doğru bilmiyorum ama bir araştır istersen :)
Psikolojinin bence geleceği parlakpsikolojiyi de düşündüm aslında ya da çocuk gelişimi ama geleceği olan bir meslek lazım bana
Ben maalesef dışardan devam ettim üniversiteye bazı problemlerden dolayı :) lisedeyken iç mekan dekorasyon okudum amasiz ne okudunuz
Başarılar dilerim :) ama şunu söyleyeyim aldığınız derslerin sadece 1 2 tanesi sayılacak fakültede. Arkadaşlarım vardı sınıfta DGS ile gelen çok şikayetçiydiler bu durumdan. Alanınız müsaitse ygs LYS ile tercih yaparak girin yıl kaybınız olmaz.Bende tam bu konu hakkında başlık açmak için girmiştim foruma. Bende öğretmenim ikinci universite olarak Açıköğretim Adalet okuyorum. İnşaallah Dgs ile Hukuka geçmek istiyorum. Ben hep Hukuk Fakültesi okumak istemiştim. Ama Öss' ye ilk girişte gelmedi hukuk. Babam ikinci şansı da tanımadı bana. Yanii anlayacağın ne istiyorsan onu oku. Yoksa benim gibi seneler sonra hayallerini gercekleştirmeye çalışırsın.
Merhaba şuan çok sıkıntılıyım. Eşit ağırlık bölümü seçtim. Ailem hukuk okursan asil bi duruşun olur ayrıca bi saygınlığın olur diyorlar, tabi zorlamıyorlar tercihi bana bırakıyorlar. Üniversiteyi ya Antalyada yada Konyada okuyacağım. Hukuğun taban puanlarına baktığımda çok çalışsam yaparım dedim ama ben böyle çok resmi işlere gelemiyorum. Sanata, resime, müziğe ilgim var fakat bunlarla ilgili bir meslek yapamam maalesef... İç mimarlık düşündüm ailemle konuştum şuanda onların işini zaten mimarlar yapıyor iş imkanı pek olmaz dediler. Anlayacağınız kafam çooook karışık lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?