Bölüme karar veremiyorum

Yazılmış mi bilmiyorum da iç mimarlık sayısal değil mi
Sen eşit ağırlık seçtiysen tekrar dönüp sayısala mi geçeceksin
Hukuk bana gore değil dersen sana önce psikoloji okuyup sanat terapisti olmanı öneririm yüksek lisansla

Hukuku seven arkadaşlarım bile zor bitirdi, sevmeyen biri kafayı yer herhalde. Saygınlık kazancam derken ruh sağlığından olma. Hem saygınlık dediğin sadece işle olmuyor, kendini geliştirirsen, hak yemez ve yedirmezsen, ayaklarin yere saglam basarsa zaten saygın ve sevilen biri olursun. Hayat kısa, ömrümüzün büyük kısmı işimizle geçecek. Sevdiğin işi yapmak çok önemli, insana iş gibi gelmez. Hobi gibi gelir

Bizim ülkenin büyük sorunlarından biri de bu. Kimse sevdiği işe yönlendirilmiyor, bu yüzden insanlar mutsuz ve muhatabını da mutsuz ediyor.

Bi daha imkanim olsa eger mimar olurdum kesinlikle ama ! Hem cizmeye de merakliysan zor gelmez. Hukuk olayi bitti bence artik hala hukuk oku diyen aileler var demekki bilmiyodum bunu. Mimar ol hukuktaki gbi amelelik yapmazsin aylarca. 6 binlira maasini da alirsin oh mis.

Bende sanata merakliyim . aynı dertten muzdaribiz benimde esim istemiyor . resim öğretmenliği ile sanata yakın olacağımı düşünüyordum ama esim bırakmıyor sağlık olsun . cizimlerime evde devam ediyorum karakalem felan . hele bir okulu. Bitirseydm rahatlardim .p.p

İç mimarinin çok çalışma alanı olmuyor ülkemizde ama ben çok yetenekliyim,farklılık yaratır aranılan biri olurum diyorsan,neden olmasın..

Hukuk önceden saygın bir bölümdü şu an pek kalmadı.
Psikoloji öneririm

Hukuk saygın falan değil ki

Eskiden para getirirmiş şimdi o da yok

Heryer skandal torpil vs iddiası dolu

Hani idealinde vs desen neyse de öyle idealin de yok

Daha sana yakın bölüm seç

Çok güzel demişsiniz.

Ailen yanlis yönlendiriyor,asillik meslege göre olmuyor ne yazik ki

Simdiki aklim olsaydi hemsire yerine mimar olurdum yetenegimde vardi ama yanlis yonlendirme sonucu hemsire olduk

Eşit ağırlığın en iyi bölümleri hukuk ve pdr hukuk okumak çok sıkıntı geriye pdr kalıyor kararini ver sayısal seçersen mühendislik olabilir

Karar verdin mi canım

ne desemki yaramı deştin şimdi.benimde kızım güzel sanatları çok istedi yeteneklide çok resim konusunda ama sonunda ikna oldu kazandığı liseye gitti seviyeside orta mutluyum diyor ama içini bilemem.canım benim şöyle söyliyeyim çoook isterim kızımın sanatçı olmasını yeterki karnı doysun asla karışmam ama lisede teercihlerini daraltmasını istemedim eminse üni.de gitsin.ayrıca sanatla uğraşanlarda çok saygın kişilerdir yanlış anlaşılmasın ama cüppe değil içindeki insan saygınlığı kazanan.neyle ugraşırsan uğraş severek yapmadığın sürece başarılı olamazsın.ama bir anne olarakta görüşüm şu kızım hiç kimseye muhtaç olmadan yaşamını sürdürsün iyi bir geliri olsun bizim çektiklerimizi çekmesin.ay çok karışık oldu canım ama durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…