- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
Bende sanata merakliyim . aynı dertten muzdaribiz benimde esim istemiyor . resim öğretmenliği ile sanata yakın olacağımı düşünüyordum ama esim bırakmıyor sağlık olsun .Merhaba şuan çok sıkıntılıyım. Eşit ağırlık bölümü seçtim. Ailem hukuk okursan asil bi duruşun olur ayrıca bi saygınlığın olur diyorlar, tabi zorlamıyorlar tercihi bana bırakıyorlar. Üniversiteyi ya Antalyada yada Konyada okuyacağım. Hukuğun taban puanlarına baktığımda çok çalışsam yaparım dedim ama ben böyle çok resmi işlere gelemiyorum. Sanata, resime, müziğe ilgim var fakat bunlarla ilgili bir meslek yapamam maalesef... İç mimarlık düşündüm ailemle konuştum şuanda onların işini zaten mimarlar yapıyor iş imkanı pek olmaz dediler. Anlayacağınız kafam çooook karışık lütfen yardım edin
Çok güzel demişsiniz.Hukuku seven arkadaşlarım bile zor bitirdi, sevmeyen biri kafayı yer herhalde. Saygınlık kazancam derken ruh sağlığından olma. Hem saygınlık dediğin sadece işle olmuyor, kendini geliştirirsen, hak yemez ve yedirmezsen, ayaklarin yere saglam basarsa zaten saygın ve sevilen biri olursun. Hayat kısa, ömrümüzün büyük kısmı işimizle geçecek. Sevdiğin işi yapmak çok önemli, insana iş gibi gelmez. Hobi gibi gelir
Bizim ülkenin büyük sorunlarından biri de bu. Kimse sevdiği işe yönlendirilmiyor, bu yüzden insanlar mutsuz ve muhatabını da mutsuz ediyor.
Evet. Mimar iç mimarın yaptığı şeyleri de yapıyor zaten iç mimarların iş bulma sıkıntısı olabilir ülkemizdeÇoğu kişi mimarla iç mimarı aynı sanıyor
Karar verdin mi canımMerhaba şuan çok sıkıntılıyım. Eşit ağırlık bölümü seçtim. Ailem hukuk okursan asil bi duruşun olur ayrıca bi saygınlığın olur diyorlar, tabi zorlamıyorlar tercihi bana bırakıyorlar. Üniversiteyi ya Antalyada yada Konyada okuyacağım. Hukuğun taban puanlarına baktığımda çok çalışsam yaparım dedim ama ben böyle çok resmi işlere gelemiyorum. Sanata, resime, müziğe ilgim var fakat bunlarla ilgili bir meslek yapamam maalesef... İç mimarlık düşündüm ailemle konuştum şuanda onların işini zaten mimarlar yapıyor iş imkanı pek olmaz dediler. Anlayacağınız kafam çooook karışık lütfen yardım edin
yani. boyacılar iç mimarlık, dekorasyon diye tabela asıyor zaten. ama bir iç mimar ben de mimarım diye gezemez.Evet. Mimar iç mimarın yaptığı şeyleri de yapıyor zaten iç mimarların iş bulma sıkıntısı olabilir ülkemizde
Aynenyani. boyacılar iç mimarlık, dekorasyon diye tabela asıyor zaten. ama bir iç mimar ben de mimarım diye gezemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?