Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden çok varahaha benden bi tane daha varmışyani benimki öyle 1 yıl fln önce değil de, 2 hafta önce faceden sildi bi yazıştık, sinirimden ve gururumdan yazmıyorum, ama yazmamak için zor tutyorum kendimi...yazıp sildiğim bile oldu ama yazmayacağım
Senden çok var
Yazdım üstteki diyalogu oku :)
yoksa her hafta açacaksın valla
yaz gitsin ya ama ağlamaya da hazır ol...niyeyse eski anlattıklarından umut yoktu diye hatırlıyorum..
YazdımMesaj yazdınız mı yazmadınız mı adama?
yaz en azından aklında kalmasınseriyi bilmeyen yoktur sanırım
Sanalda tanısıp bitakım masum yalanlar nedeniyle iki gün önce seni çok seviyorum diyen adam tarafından hayatından defedilen biriyim. 1 yıldır yazmadım ama her gün de anarım kendisini. BaZen yaz lanet olsun bu kadar vicdansız değildir diyorum ama sonra gurur onur vs vs.
Ama şimdi yazsam ve dönmese mesela tamamen umudumu keserim. Napıyım sizce
Yazdım sonucları yukarılarda biyerdeyaz en azından aklında kalmasın
herkes aşağı yukarı aynı hisleri yaşıyor, ben de benim oduna yazdım, biraz konuştuk ve şuan yine cevap yok, hepsi tepemde yüzüm kızardı yine ve tabiki de pişmanım !!!Valla tam olay ne bilmiyorum ama karşındaki insana göre değişir bu durum. Benim arkadaşım yazmıştı karşısındaki kişi onun geri dönmeyeceğini düşündüğü için yazmadığını öğrendi şu anda da gayet mutlular. Şu an bende sen gibiyim benimde 2,5 yıllık bir ilişkim vardı ayrıldık 3 aydır gel gitlerle uğraşırken ben sinirden bir sürü bir şey söyledim oda bitirdi, ister istemez yokluğunu arıyorsun, özlüyorsun ama hani yazınca da bir şeyi değiştiremediğin durumlar oluyor sırf için rahatlasın diye yazacaksan kağıda yaz en azından biraz ferahlayacaksın. Ama içinden geçiyor dur bir yazıyım diyorsan yazdıktan sonra pişmanlık yaşayacaksın eminim
herkes aşağı yukarı aynı hisleri yaşıyor, ben de benim oduna yazdım, biraz konuştuk ve şuan yine cevap yok, hepsi tepemde yüzüm kızardı yine ve tabiki de pişmanım !!!
Aynen öyle, ne kadar acı kii bnmki evlilik düşünmüyormuş beyfendi 32 yaşında yani...bnm de fikrim belli oldugu için başlayamadık bile doğru dürüst!!! Mal herif oysa ki beğenmiştim bn onu bunu sonuna kdr belli de ediyorum ama yok...Ya zaten biz her ne kadar hissettirmedik özlediğimizi desekte ses tonumuz bile ne kadar özlediğimizi ele veriyor, yok yaranılmaz bunlara..
Yazdım sonucları yukarılarda biyerde![]()
Aynen öyle, ne kadar acı kii bnmki evlilik düşünmüyormuş beyfendi 32 yaşında yani...bnm de fikrim belli oldugu için başlayamadık bile doğru dürüst!!! Mal herif oysa ki beğenmiştim bn onu bunu sonuna kdr belli de ediyorum ama yok...