Bomboş bir hayatım var

rahell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
354
20
28
İstanbul
Kizlar 7/24 evde oldugunuzu ve hicbir ugrasinizin olmadigini düsünün bu gercekten cok can skici ... bütün gün evdeyim ve bos bos oturuyorum günüm yemek temizlik ve esimi beklemekle geciyor ailem uzakta arkadaslarim uzakta (( oyle bisey yapmaliyim ki dertlerimi unuttursun... dikkat gerektiren bir ugras ariyorum bana yardim eder misiniz ? bi ara calismaya karar verdim ama esim izin vermiyor. disardan ilahiyat okuyorum seneye son senem bitince kuran kursu hocaligi yapicam ve esim ondan baska bir iste calismama izin vermiyor... bana evde yapabilecegim ve dikkatimi toplayacak ugraslar soyleyebelir misiniz? (((

internetten resim yapma, spor yapma , dekorasyon yapma vs. gibi videolar var onlarla ilgilenebeilirsn. bir aöf dersine yine yazılabilirsin. dil öğrenebilirsin. imkanın varsa dışarıda da belediye kursları var sadece kadınlar için onlara gidebilirsin. takı falan yapıp satabilirsin.

Evde boş boş oturanlardan biride benim

Spor yap.Pasta kursuna git Halk eğitim merkezlerinde değişik kurslar var.

canım spor yapabilirsin, etamin işleyebilirsin, havlu kenarı, dantel vb şeylerrr

bomboş da değilmiş.
haksızlık etme kendine bir hedefin var ve eşinde bu konuda destekmiş san. bu hedefine kilitlen. derslerine odaklan. evde de kitap okuyabilirisn. atkı vs örebilrisin. elişi yapıp satabilirsin. hoşuna neler gider hobilerin ne bilemiyoruz ki.....
hele de büyük şehirdeysen imkanın çok.

aynen bende 1 hafta öncesine kadar öyleydim.ama eşim o kadar tutucu degil.başka işde çalışmama izin veriyor fakat bende aöf okudugum için derslerime önem vermemi istiyor.bu hafta bölümümü bitirdigimde gerekli oldugu için bilgisayar kursuna başladım.ama önceden evden pek çıkmamı istemezdi.bende evde tv,pc ile vakit harcardım.derslerimin daha çok üstüne düşüyorum.evin baştan aşagıya temizlerdim.farklı yemek tarifleri ögrenir yapmaya çalışırdım.kendime bakım kürleri hazırlıyorum.öyle işte yeni şeyler araştırırdım kendimi geliştirmeye çalışırdım.roman okurdum.

Kizlar önerleriniz icin tesekkur ederim herhangi bi kursa gitmeyi dusunmuyorum evde vakit gecirebilicegim isler ariyorum... cok guzel fikirler verdiniz bana... :) el becerileri yapmak istiyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum

bebek şekeri aksesuarları gibi şeyler yapabilirsin.. gelin tacı gibi şeyler olabilir.. bunları satıp parada kazanırsın..oohh mis :)) buna benzer birsürü şeyin yapımı ile alakalı video, resim, bilgi bulabilirsin internette.. hele gelin tacı en karlı olan.. orta halli birşey 50 TL iken biraz daha şık olsun diyenler olunca 200 TL ye kadar ( 500 e de gördüm) fiyatlar çıkıyor.. spor yap.. bol bol.. hem ruhuna hem bedenine faydası var..

hatta telleri melleri burarak yapmışlar boncukla süslemişler hürrem tacı diye satıyorlar.. kızlar kına gecelerinde çok kullanıyor.. tanesi 40-60 lira valla:)) bir düşün derim..

Ben Bütüüüüünn gün evdeyim canım, Ama evde sabah 9 bucuk 10 da kalkıyorum ortalama her gün,

:- Kahvaltımı yapıyorum kkyi açıyorum bulaşıkları yıkıyorum cam kapı açıyorum yatak yorgan vs sonra bilgisayarda gazateleri okuyorum zaten öyle 1 saatim gidiyor,

Sporumu yapıyorum evde su gibi yi izliyorum benimde hiiiiç arkadaşım yok. Ama Biraz uyuşukluğumuz üstümüzden atarsak evde yeterince eylence yaparım Derya abla diye ücretsiz fal sitesi var kahve içip her gün oraya gönderiyorum.

Bir gün kapı birgün cam siliyorum.

Avizeleri bile siliyorum

Bence en güzel evde olmak açıp film izliyorum İNternetten ingilizce fransızca öğreniyorum.

Mynette okey king oynuyorum atkı örüyorum yaza ince iplik bady üstüne tül örüyorum

Okurken bunaldim inanin hergununuz bunlari yapmaklami geciyor.hedefsiz ve amacsiz ne kotu..evde zaman gecirmek ayri bos ve amacsiz olup zaman gecirmek var..senin hayatini okurken sukrettim calsma hayatima.arkadaslarima..sosyal aktivtelerime..hayatin tadni derya abladan cikartmaya devam edin siz:)

Resmen satasmak ıcın yazılmıs bır yorum sanal alem dıyemı bole rahatsınız kadının kendı hayatı saygı gostermek zorundasınınız ayrıca ıs stresı sızı baya hırcın yapmıs olmalı tanımadıgınız kısıye bıle saldırasınız var ıs stresındır ıs :))))))))))))))

puzzle yapmayı deneyin. hem dikkat gerektiriyor hem de zaman su gibi geçiyor yaparken. bi de çerçeveletirsiniz yaptıklarınızı ohhh

Ben aslında cok yogun bır tempo ıle calısıyorum ama dogumdan sonra 4 ay dogum ıznımde evde puzzle ıle vakıt gecırebılmıstım.
Evde oturmaya alısık degıldım tabı yenı dogan bebegınde cok zorlugu olmuyordu butun gun. Basıma geleceklerı ve cok sıkılacagımı tahmın ettıgım ıcın daha dogum ıznıne ayrılmadan almıstım puzzlelarımı :) Evımın ıslerını bıtırıp kızımın ıhtıyaclarını da karsılayınca kızımı koyuyordum mınderıne bende masaya acıyordm puzzlemı bır yandan kızımla konusuyordum :) bır yandan yapıyordum.
Cok guzel valıt gecırtıyor haberınız olsun... Sımdı 2 tanesı salonumu, 1 tanesı kızım odasını, 1 tanese yatak odamı susluyorlar cercevelenınce pekbır guzel oldular, 2 tanesı de asılmak ıcın uygun yer beklıyorlar hala bır dahakı ıznımde de onlara yer bulurum artık :):):)

Internetten ararsan bulabılırsın, Evde kendın yapabılecegın cok hos dekorasyon fıkırlerı var, cogu attıgımız malzemelerden oyle guzel seyler cıkartıyorlarkı ortaya sasırıp kalıyorsun.... Fırsat bulursam eger ben de yapmak ıstıyorum... Aslında bende sızın evde vakıt gecırmenıze ımrenmedım degıl bu arada ama 3 gunden fazlası bozuyor benı :) Benım vakıtım olursa yaparım dıye aklımda olusturdugum lısteyı yazsam sıze en az 6 ay yemek yapmaya fırsat bulamazsın valla :)

Bence kitap okumayla başlamalısın... Hem ilahiyat okuyormuşun ilerde daha çok işine yarar kuran hocası olunca sohbet vercen kuran öğretcen dilinin açılması gerek kendini iyi anlatman gerek.. Kitap okumayı dene bence

evdede olsan bence yapabileceğin birçok şey var.ben olsam senin yerinde kitap okurdum öncelikle çeşit çeşit kitap almaya bütçe el vermiyor olabilir belediyenin kütüphaneleri var ordan alabilirsin.

dışarı fazla çıkmayan biri olabilirsin en azından günde yarım saat 1 saatini parklarda yürüyerek geçirebilrsin.

evde dantel yapabilirsin yada elinden geliyorsa kazak atkı örebilirsin hatta kocana süpriz bile yapabilirsin.güzel bir kazakla.

Bir işte çalışmak, para kazanmak hayatı daha anlamlı kılmıyor.
Çalışınca hayatın değeri de artmıyor, Sizin değeriniz de.
Şu an çalışıyorum ama çalışmıyorken de dopdolu bir hayatım, programım vardı.
Çok mutluydum da.

Önemli olan bulunduğunuz durumda "yaşama gayenizi" bilmek ve "ona uygun hareket etmek"...
Vaktimizin kıymetini bilelim inşallah hepimiz.

namaz kılıyormusun canım. 5 vakit namazını kıl bl bol kitap oku kuran oku gönlün ferahlasın . ismek kursuna kayıt ol ücretsiz çok güzel eğitimleri var mutlaka becerilerine uygun birşey bulursun . örgü ör. aslında ne güzel bol bol ibadet edip eşine vakit ayırabileceğin vaktin var :):)

komşularla arkadaş ol .. oladı kendin çık arada yürüyüş yap. oohoooo. ben evde olsam keşke :)

Pardonda siz hangi stresten satastiniz bana:)size bisey demedim pardonda size ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…