Kizlar 7/24 evde oldugunuzu ve hicbir ugrasinizin olmadigini düsünün bu gercekten cok can skici ... bütün gün evdeyim ve bos bos oturuyorum günüm yemek temizlik ve esimi beklemekle geciyor ailem uzakta arkadaslarim uzakta(( oyle bisey yapmaliyim ki dertlerimi unuttursun... dikkat gerektiren bir ugras ariyorum bana yardim eder misiniz ? bi ara calismaya karar verdim ama esim izin vermiyor. disardan ilahiyat okuyorum seneye son senem bitince kuran kursu hocaligi yapicam ve esim ondan baska bir iste calismama izin vermiyor... bana evde yapabilecegim ve dikkatimi toplayacak ugraslar soyleyebelir misiniz? (((
Resmen satasmak ıcın yazılmıs bır yorum sanal alem dıyemı bole rahatsınız kadının kendı hayatı saygı gostermek zorundasınınız ayrıca ıs stresı sızı baya hırcın yapmıs olmalı tanımadıgınız kısıye bıle saldırasınız var ıs stresındır ıs :))))))))))))))
::-Okurken bunaldim inanin hergununuz bunlari yapmaklami geciyor.hedefsiz ve amacsiz ne kotu..evde zaman gecirmek ayri bos ve amacsiz olup zaman gecirmek var..senin hayatini okurken sukrettim calsma hayatima.arkadaslarima..sosyal aktivtelerime..hayatin tadni derya abladan cikartmaya devam edin siz:)
kızlar boşverin şu çalışan arkadaşın yorumunu ona göre sıkıcı olabilir ama herkesin mutlu oldugu yer farlıdır.biz şuanda bizden yardım isteyen arkadaşımıza adapte olalım.
cnm bence derslerine agırlık ver arkadaşların dedigi gibi birşeyler ör.kendini geliştir.dil ögren kurslar çok iyi bir önceki yorumumda yeni kursa başladıgımı yazmıştım bilgisayar kursuna başladım.sosyal çevren artıyo
Kizlar 7/24 evde oldugunuzu ve hicbir ugrasinizin olmadigini düsünün bu gercekten cok can skici ... bütün gün evdeyim ve bos bos oturuyorum günüm yemek temizlik ve esimi beklemekle geciyor ailem uzakta arkadaslarim uzakta(( oyle bisey yapmaliyim ki dertlerimi unuttursun... dikkat gerektiren bir ugras ariyorum bana yardim eder misiniz ? bi ara calismaya karar verdim ama esim izin vermiyor. disardan ilahiyat okuyorum seneye son senem bitince kuran kursu hocaligi yapicam ve esim ondan baska bir iste calismama izin vermiyor... bana evde yapabilecegim ve dikkatimi toplayacak ugraslar soyleyebelir misiniz? (((
Ben sizin yerinizde olsaydım kitap okurdum deli gibi.
Bir konu belirleyip onun hakkında yazılmış kitapları makaleleri yazıları takip edebilirsiniz.
İnternetten okuyabileceğiniz çok güzel dergiler var.
Sonra zaten İlahiyat okuyormuşsunuz.Onunla ilgili kitaplar okuyabilirsiniz kendinizi geliştirmiş olursunuz hem.
Arapçanızı geliştirebilirsiniz.Başka bir dil öğrenebilirsiniz.
Film izleyebilirsiniz.
Günlük spor yapabilirsiniz.
Dikiş nakış el sanatları gibi şeylerle uğraşabilirsiniz.
National geographic belgeselleri çok güzel.Onları izleyebilirsiniz.Ne bileyim yapılacak bir sürü şey var :)
Bu kocalara çok ama çok sinir oluyorum. kadın çalışmak istiyor sanane yani! sanki evlilik sadece onların üzerine kurulu bizler onlar için verilmiş özel köleler!
Kesinlikle ilk aklıma gelen dil öğrenmek ve kendi alanında boool bol kitap okumak. Bir kere Kuran öğretmeni olacakmışsınız, aynı zamanda sohpet vereceksiniz, sadece Kur'an değil dini de öğreteceksiniz, peygamberlerin hayatlarını ne biliim imanın islamın şartlarını evliyaları falan da anlatacaksınız. Annemin her cuma Kuran'ı vardı, Kuran okunur sonra sohpet yapılırdı bir tane bayan hoca gelirdi, sadece Kur'an okumaz aynı zamanda tefsir de yapadı. Anam kadın Kur'an'daki bir cümleden neler çıkarırdı neler. Menkıbeler, peygamberlerin hayatlarından örnekler, evliyalar falan, zevkle dinlerdim kadını :)
Din çok geniş bir olgu oku oku bitmez. Bayanların karşısına boş çıkmamak, onların dinle ilgili her türlü sorusunu yanlışa düşmeden yanıtlamak için şimdiden kendinizi doldurun kitap okuyarak...
Onun dışında ilgi alanınıza göre dantek örebilir, kazak örebilir, resim yapabilir, takı yapıp satabilir, aynı şekilde dışarıya parayla çeyizlik yapabilirsiniz, harçlığınız çıkmış olur, hoşunuza giden bir elbiseyi, çantayı eşinizden para istemek zorunda kalmadan alabilirsiniz.
Aaaahh ah keşke çalışmasam da evde otursam öyle dolu dolu geçerdi ki hayatım. Çalışınca evden işe işten eve kendine bile zor zaman ayırıyorsun.
Esim calismama karsi degil ve beni kole olarak gormüyor. Sadece hocalik disinda baska bi iste calismama izin vermiyor kendince hakli sebepleri var cünkü.. ha baskalarinin esleri köle gibi görüyorsa bisey diyemem...
Evet dinle ilgili herhangi bir bölüm okuyunca (ilahiyat dinler tarihi vb.) sevmeseniz de kitap okumak zorunda ve dil ögrenmek zorunda kaliyrsunuz :)) yani insan ister istemez kendini gelistirmek zorunda. ben kitap okumaktan ziyade el isleri yapmak istiyorum ama hayatimda elime dantel ve örgü almadim. bir de ben de sabirsizlik var yani basladigim sey hemen bitmezse yarim birakiyorum. bana bu kötü huyumdan vazgecicek biseyler lazim dun puzzle yapmaya basladim o muthis bisey insana sabri ogretiyor bence
Esim calismama karsi degil ve beni kole olarak gormüyor. Sadece hocalik disinda baska bi iste calismama izin vermiyor kendince hakli sebepleri var cünkü.. ha baskalarinin esleri köle gibi görüyorsa bisey diyemem...[/QUO
izin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?