Bomboşum

ekes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
118
0
46
Ankara
Buz gibiyim...Bomboşum...Üzgün müyüm bilmiyorum ne acıı....Kaybetmekten korkmadığımı anladım ama...Hiç bişey hissetmiyorum ona karşı...Nefret bile

Dün akşam yine ailesi yüzünden tartıştık.Konu yine onlar,yine onlar.Suçlular bunu kendisi de çok iyi biliyor.

'' Sen öleme . Sen hiç öleme,acı çek.Allahım canımı al da kurtulayım diyecek hale düş...Ya da ne istiyorum biliyomusun böyle en acı şekilde öl...Yanarak öl '' ve daha neler neler dedi bana.

Ablası yüzünden.....Annesi yüzündenn

insan düşmanına etmez böyle beddualar..

umarım eşiniz çok kırgın bir anında, kızgınlıkla söylemiştir..

çok üzüldüm.. Allah yardımcınız olsun..

Hee ya ben böyle durumlarda itlerin duası kabul olsa gökten kemik yağar diye düşünürüm...
Boşveriiinnnn...
Şu kocalarla aileleri yüzünden kavga etmemeyi öğrenemediniz hala...
Yazık canınıza...yazık gözyaşınıza...yazık onlar yüzünden nefes alamadığınız, eşinizle kötü olduğunuz her ana...
Yapmayın...
Onlar yüzünden bunları yaşamayın...
Acıyın kendinize azıcık noolur yaaa...
Heh döktüm içimi...hadi şimdi anlatın bakalım ne oldu???

Beddua deyince sinirlerim bozuluyor.benimki de eder.
Sizin canınızı yakmak için söylemiş olabilir.

Boşanın diyorum diye kızıyor herkes!
Ama hiç tanımasam da bir hemcinsimin bu lafları işittikten sonra o adamın yüzüne bakmasına içim acıyor.
Allahım size de bize de sabır ve güç versin. Rabbim düzgün insanlarla karşılaştırsın inşallah!

Boşanın diyorum diye kızıyor herkes!
Ama hiç tanımasam da bir hemcinsimin bu lafları işittikten sonra o adamın yüzüne bakmasına içim acıyor.
Allahım size de bize de sabır ve güç versin. Rabbim düzgün insanlarla karşılaştırsın inşallah!

Yazdığınız beddualar karşısında ne diyeceğimi bilemedim.

İnsan düşmanına bile böyle sözler sarfetmez ya!

Bu nasıl bir eştir...

Neler olduda bu hale geldiniz?

O sana öyle dedi sen de sustun mu? :44:
Yanarak öl ne demek ya?
İnsan eşine hayat arkadaşına böyle sözler söyler mi?
Çok ayıp...
Allah ıslah etsin onu.
Acilen uzaklaşın o ortamdan, ailenize gidin arkadaşınıza gidin, 1-2 günlük de olsa kaçın onun yanından.
Yalnızlık kimi zaman hastalık gibi etki eder, belki o zaman anlar hatasını.
Sinir oldum sabah sabah...

canım kızgınlıklada olsa böyle laflar söylenmesi çok ayıp daha olgunlaşmamış bi insan bence ama sen olgunlaştırabilirsin aile onu bu duruma getiren bence ama kavgayla dövüşle değil güleryüzle yapıolar bunu bence sende bu taktiği bi kez olsun dene eğer seviosan mücadele etceksen eşini büyütmek zorundasın.

Bu beddualardan sonra insanın içi nasıl kaynar ki eşine karşı artık, unutulur mu özür dilense bile

Son düzenleme:
okuduklarima inanamiyorum ya

egerki yazdiginiz sekilde size konustuysa beddua
ettiyse inanin bana size nefretle soylemis,
bukadar icten beddua eden sizin kocaniz nasil bunlarin basiniza gelmesini ister anlamiyorum,
her sebep ne olursa olsun cok agir konusmus,

o size bunlari diyince sakin sizde beddua etmeyin,
diyinki seni allaha havale ediyorum,
alir ozaman cevabini,
canini veren allah omu karar veriyo
ne zaman olucene nasil olucene
yarabbbim nasil dusuncedir bu,

bence siz bi esinizle konusun
bu beddualarin donup dolasip kocanizdan veya ailesinden
cikmiycagi ne maglum,

yinede allahtan hayirlisini dileyin

Bazen şartlar belkide hepimizi kopma noktasına getiriyor, istemediğimiz söz ve davranışlar içinde bulunabiliyoruz.Yaşanılanlar kolay olmuyor iki taraf içinde,ama sakinleşip kararını düşünerek aceleye getirmeden vermelisin.Unutma ki hiç kimse çok iyi değil, ne eşin, ne ailesi, ne senin ailen, ne de sen bile... bunları yıllar sonra anlayabiliyorsun

Geçen bi konunuz vardı kredi çekmeyi düşünüyordunuz görümcenize
Onunla ilgili gelişen bi olay sanırım
Kendi problemlerini başka ailelere de sıçratmayı ne çok seviyo bu insanlar
Kusura bakmayın eşinizle ilgili de "aciz" olduğunu düşünüyorum
Kendi ablasına, ailesine söz geçirenmeyip, eşine,hayat arkadaşına bunları diyen bi eş
Akşam aynı yatağa yatacağı bi eş
Aynı hayatı paylaştığı bi eş
O uğruna beddua ettiği görümcesine, o gereksiz anlamsız krediyi sırf eşi üzülmesin diye bile çekmeyi düşünen bi eş
Allah eşinizi ıslah etsin
Bu bedduaları insan gerçekten düşmanına etmez hele de bu mübarek günde,
Hadis-i şerifte, "Bir kimse lanet edince, lanet edilen buna müstahak değilse, kendine döner" deniyor
Ama eminim siz eşinize dönmesini de istemezsiniz

Allah gönlünüzü feraha eriştirsin, hakkınızda hayırlısını versin

Son düzenleme:
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onu. bana eşim böyle şeyler söyleyecek 1 dk bile durmam yanında. bu ne ya. o kimki senin ölmeni diliyo.

bu sözleri söyleyen insanlar önümde ölse üstünden atlar geçer giderm insan da insanlık bırakmıyolar vallahi sen takma kafana sonunuda görcen onların ne şekilde oluyolar

Hiç bişey söylemedim önce.Bu epey bi saydı.

Sadece '' Bana bu söylediklerini Allah , bizi bu hale getirenlerden çıkarsın... Sen dua edesin onlar için Allahım canını alda daha çok acı çekmesin diye inşallah '' dedim.

Bedduaya beddua ettim anlayacağınız.

Babamı bekliyorum kızlar.Şu anda şehir dışında.Gelir gelmez oturup konuşalım istiyorum.Ne yol çizeceksek çizelim.

Zerre kadar bişi kalmad içimde.Çabuk tükettik 3 yılda.Kızım var.Bunları söyleyen insan çocuk konusunda da pislik yapar.Şu anda tek düşündüğüm bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…