Hiç bişey söylemedim önce.Bu epey bi saydı.
Sadece '' Bana bu söylediklerini Allah , bizi bu hale getirenlerden çıkarsın... Sen dua edesin onlar için Allahım canını alda daha çok acı çekmesin diye inşallah '' dedim.
Bedduaya beddua ettim anlayacağınız.
Babamı bekliyorum kızlar.Şu anda şehir dışında.Gelir gelmez oturup konuşalım istiyorum.Ne yol çizeceksek çizelim.
Zerre kadar bişi kalmad içimde.Çabuk tükettik 3 yılda.Kızım var.Bunları söyleyen insan çocuk konusunda da pislik yapar.Şu anda tek düşündüğüm bu
Hiç bişey söylemedim önce.Bu epey bi saydı.
Sadece '' Bana bu söylediklerini Allah , bizi bu hale getirenlerden çıkarsın... Sen dua edesin onlar için Allahım canını alda daha çok acı çekmesin diye inşallah '' dedim.
Bedduaya beddua ettim anlayacağınız.
Babamı bekliyorum kızlar.Şu anda şehir dışında.Gelir gelmez oturup konuşalım istiyorum.Ne yol çizeceksek çizelim.
Zerre kadar bişi kalmad içimde.Çabuk tükettik 3 yılda.Kızım var.Bunları söyleyen insan çocuk konusunda da pislik yapar.Şu anda tek düşündüğüm bu
canım mevzuu neydi, ne insanı bu kadar kızdırabilir ki
Bizim sorunumuz hep ailesi oldu.Hep onları ön planda tuttu benden ve kızımdan önce.
Annesi ve 2 ablası var.Baba hasta.Ablalarının kocalarıda umursamaz,aile kavramı bilmez....Erkek olarak hep bu oldu ellerinde.Başka ilgilenecek kimse yoktu çünkü.
İlk olarak acıyordum hallerine.Bi şey söylemiyordum.Gariban geliyorlardı.Ama sonraları durum değişti.Kullanıldığımı hissettim.Hem maddi,hem manevi...
Benden gizli yapılan alışverişleri görüm ekstrelerde çoğu kez.Alsın annesidir dedim.Ablalarının faturalarının ödendiğini duydum sonra.Kızımın sadakası olsun dedim.Hep ılımlı olmaya çalıştım.
Ama durum çok değişti.Kullanmaya getirdiler işi.Her konuda...Ben ılımlı olmaya çalıştıkça, SAF GELİN ANLAMIYOR diye algılandım...
Öle işteeee...Yine bu konulardan tartışma yaşandı.
Sen hiç evlenmemeliymişsin dedim.Anneni ve ablalarını alıp bi ewde yaşamalıymışsın.Daha mutlu olurdun dedim.Burdan büyüdü olaylar....
Bi kaç kere çıtlattım bizimkilere durumumu ama babam '' Bana annesi,ablası,babası diye gelme...Bunları sorun yapıp boşanacağım diye de gelme.Seni aldatır,döver,bakmaz o zaman kapım açık dedi .
işte bir tane daha yok ben tez yazıcam valla bu erkek milleti iyi niyetli ortayı bulmaya çalışan utanma bilen kadın istemiyooooorrrr deliyle deli olan kötüden anlayan insanlar bunlar tez kaç kurtul bacım yanmak nasılmış anlicaktır...
Allah şu sömürgen aileleri nasıl biliyorsa öyle yapsın! Bırakalım mutlu olsunlar diyen yok destek değil köstek olurlar ancak!
Ben eşimin susmasından yakınıyorum sizinki ise keşke hep sussa dedirten cinstenmiş doğrusu!
Öyle ki "öleme" kelimesini önce anlayamadım şivesel yöresel bi kelime "söylenme" gibi birşey sandım devamını okuyunca idrak ettim çok enteresan doğrusu insanın aklına düşmanına bile böyle laflar söylemek gelmez öleme sürün falan nasıl bir kurgu nasıl bi hayal gücüdür anlayamadım.
Ne kadar kızsanız hakkınız eşi ve çocuğunun annesi olan kişiye bu denli bir beddua etcek duruma gelmiş birinde psikolojik bi sorun ararım ben hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?