Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tşk ederim ablacım tavsiyelerin içinn
Annem bugün sebze yemeği yapmadı o yüzden abla bende yapmayı bilmiyorum fazla
Abla gördüm yazdığın tarifleri denicem çok çok tşk ederim
Zaten az kalorili olduğu için akşam kaçamak yaptım
Ama yarın daha fazla koşucam
Elektriikler gitti bugün
Falan filan derken yeşil çay içemedim
Tam egzersiz yapıyodum elektrik gitti yeni geldi
Kaçamaktan yaptıktan sonra 20 dk koştum koşu bandında
Ama durmak yok yola devam yarın daha fazla spor yapıp açığı kapatıcam
canım güzel gidiyosun bozmadan ve azimli gördüm seni bu yaşta karar vermen çok güzel ben şahsen hiç umursamıyodum görmezden gelmeyi tercih etmiştim. başaracagına eminim iradeli görünüyosun :)
Merhaba canım az önce yazdıklarını okudum ve ne kadar ortak yanımız olduğunu gördüm
Benimde boyum 158 ve bundan bir sene öncesine kadar 72 kiloydum,arkadaşlarım,ailem hatta öğretmenlerim bile zayıflamamı söyleyip duruyorlardı bir gün canıma tak etti vericem dedim bu kiloları şimdisinde 54 kiloyum ve daha da vericem inşallah 52 olucam
Şunu söylemek istiyorum ilk başlarda ağırdan aldım,yani yememden içmemden çok fazla kesmedim ama her gün en az 1 saat yürüyüş yaptım sonrasında yemeyi azaltmaya başladım adım adım ilerledim şimdisinde hiç o eski açlık hissinden duymuyorum sana tavsiyem öncelik biraz ağırdan al zaten genciz metabolizmamız hızlı çalışıyor acilen kilo vermemiz de gerekmiyor,umarım bu yolda başarılı ollursun sende öptüm :130:
Ben geldim günlük tekrardan bi 68e indim bi 71e çıktım şuan 71:)
Üzülmüyorum ama başladım tekrar fakattt maalesef sana yazamıcam sınavlarım falan var..
Yazın, başarı hikayemi gelip yazıcam buraya ama
Le le le le leeeee vay be istikrarlı gidiyormuşum.Şimdi hepten bıraktım .Ahh ahh başlayacağım tekrar yarın ,buraya yazacağım yaptıklarımı,hadi bakalım yaza kadar inşallah