bontavi gögüs geliştirici hap

yerimseniben

Hadi bakalım inşallah etki ederde,bende alıp kullanırım o zaman ..1 ay sonra gelişmeleri bekliyorum o zaman canım.inşallah iyi haberler verirsinizopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum sonuda üye oldum.Bende sizlerle paylaşmak istedim.bontavi hapı aldım bir haftadır kullanıyorum.şu ana kadar pek bir değişim olmadı ama olacağına inanıyorum.sizlerde daha fazla paylaırsanız en azından umutlar çoğalır...

arkadaşlar dün gece ölçtüm göğüslerim ilk ölçtüğümde meme ucundan 72 cm gelmişti . şimdi ise 76 cm olmuşlarkaydirigubbakcemile3
tabi adet döneminde olduğumu söylemeden geçmiyeyim ama önceki adet dönemlerimde 1 cm veya 2 cm büyüme olmuştu yada hiç olmamıştı. arkadaşlar ben bu haptan umutluyum daha 1.haftada 2-3 cm fark etti. düşünün 2. ve 3. şişelerde ne etkileri olur :teytey:

hadi bakalım canım inş kalıcıdır ve istediğin ölçülere en kısa zamanda ulaşırsın.. yorumlarını bizden mahrum etme bekliyoruzzzz :dance:

kızlar hani tamamen bitkisel içinde otlar görünüyor diyorsunuzya .Acaba o atları alıp içsek aynı etkiyi gösterirmi.hem tamamen doğal olur hemde daha uygun fiyatlı ...

kızlar hani tamamen bitkisel içinde otlar görünüyor diyorsunuzya .Acaba o atları alıp içsek aynı etkiyi gösterirmi.hem tamamen doğal olur hemde daha uygun fiyatlı ...

canım olabilir bence neden olmasın ama ben çok üşengeç bir insanım onları kaynatıp içmek sürmek vs yerine hapları yutmayı tercih ediyorum çalışıyorum çok yorgun geliyorum işten yani hap yutmak daha kolay benim için:kedi:

haklısın aslına bakarsan bende üşengecimhap en kolay yol.Peki bu sarkmalara karşı etki ediyormu?benim çok sarkma ve deformasyon var toparlarmı acaba?

senden kullanım yorumlarını bekliyoruz canım inşallah işe yarar. kaydirigubbakcemile5

ya şu alttaki renkli bikinili kızınkiler süper hakikaten kollarını kaldırmış havaya ona rağmen bomba gibi ben kaldırsam göğüs kalmıyor ortada şekli kayboluyor. Gerçi onunkiler D cup var.

inş işe yarar ya bugün öz güvenim öyle geldi ki yerine ya V yaka bir tişört giydim göğüslerim belli oldu. hafiften yanımdaki muhasebeci abla hayırdır yeni dolgulu sütyen mi aldın diye sordu bende hayır herzamankini giydim diyince şaşırdı ben bi kabardım bi kabardım ki anlatamam yadelikafaduldenalkisalkisalkis

ay hadi inş ya ben de en çok bu haptan umutluyum niyeyse zemuszemus

Benim 8. gün oldu ben pek fark etmedim ama eşim dolgunlaştığını söyledi .bende çok mutlu oldum.3 kutu birden almıştım sonuna kadar kullanmayı düşünüyorum.bazı arkadaşlar bitkileri alıp kullanalım diyorlar ama bence içindekilerin oranları önemlidir bizim ayarlamamıza imkan yok.Bende daha önce bitkileri yağları denedim.hafif bir dolgunluk oluyor bırakınca gidiyor.Bu da insanın umudunu tüketiyor.O yüzdenbu hapı düzenli kullanırsak olacak gibi geliyor bana.

arkadaşlar bende 6 gündür kullanıyorum. yaşım 32 bu arada. hafifte olsa dolgunlaşmaya başladıklarını hissediyorum ama kesin birşey söylemek için özellikle benim yaşımda olan biri için erken sanırım. inşallah fayda eder kullananlara. aslında bende şerbetçi otu karışımı bayağı etki yapıyor ama ona cildim allerji yapıyor kullanamıyorum. Destek olarak 2 akşamdır şerbetçi otunu kaynatıp suyu ile masaj yapıyorum bakalım inşallah fayda eder.

yerimseniben
inş memnun kalırsın canım haptan :Saruboceq: . ben de yorumlarınıza göre sipariş vermeyi düşünüyorum lütfen etki etsin :Saruboceq: tam 80 olsun yeter ya yorumlarınızı beklliyorummmm yerimseniben

arkadaşlar kullanalı 10 gün oldu ve dolgunlukta hiçbir azalma olmadı dün yine ölçtüm yine 76 cm geldi. kendimi biliyorum adet öncesi ya şişer ya şişmezdi adet olduğumda ise aynı eski küçük halini alırdı ama şuan öyle bişi söz konusu değil bakalım daha 1.şişe de böyle 2. ve 3. şişelerde daha fazla bir etkisi olur diye düşünüyorum.bide arkadaşlar ben bu hapın kilo aldırıcısınıda kullanıyorum oda göğüs ve kalça taraflarında kilo yapma etkisine sahip yeni içindeki bazı bitkilerin bence tek başına buhapın değilde diğeriyle birlikte etkisi olduğunu düşünüyorum. bakalım zaman gösterecek herşeyi bu yola çıktım artık vazgeçmek yok. zaten zayıf bir insanım vucudum çok geniş ölçülere sahip değil 75i tam doldursun yetiyo benim için 80e falan gerek yok yani.zaten bizlerin bünyesel faktörleride olduğuna inanıyorum. abartı bişi beklemek boşa hayal kurmaktan öteye geçmez çünkü

senin adına çok sevindim canım. ama bazı sorualrım olucak cevaplarsan sevinirim opuyorumnanaktan

boyun ve kilon kaç bende zayıfımda bende kilo aldırıcı kullanmayı düşünüyorum.ben 1.70 ve 58 kiloyum ramazan dolayısıyla biraz daha zayıfladım.toparlanmak için düşünüyorum.kaç kutu aldın kilo aldırıcıyı.ikisinin birlikte kullanımının bir zararı varmıdır.

şimdiden teşekkürler cevapların için... :asigim:

arkadaşım sen zayıf değilsin :) kilo aldırıcı falan kullanma sakın

canım kilon normal ama ideal kilon 63 senin.ben 160 boyundayım ve 45 kiloyum canım ve iki haptanda
1er kutu denemek için aldım. şuan bir zararını görmedim canım içindeki bitkiler normalde alıp kullanabileceğimiz türden ama kilo aldırıcının içinde polen var alerjisi olanların dikkat etmesi gerekir arkadaşlar içindekileri araştırmadan almayın derim lütfen dikkatli olun benim çok sağlam bir bünyem var ayıptır söylemesi hiç bişi dokunmuyor :kedi:
canım inş istediğin cvpları vermişimdir:teytey:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…