bontavi gögüs geliştirici hap

kızlar solitarywoman dışında bontaviyi kullanan var mıı??

bu arada çok sevndim senin adına solitarywoman :)

Bende bontavi kullananlardanım.bende ki gelişme yavaş oluyor.Yaşımdan dolayı olabılir,ben 37 yaşındayım.25 gündür kullanıyorum çok büyük bir ilerleme yok.Yine de ben çok umutluyum.3 kutu almıştım.sonuna kadar devam edeceğim.Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.Herkese bu yolda başarılar diliyorum..

bende bayramdan sonra bontavi almayı düşünüyorum.sen bunları sölyleyince dahada umutlandım cnm:) inş etkisi devam eder...

arkadaşlar bontaviyi kilo aldırıcısıyla kullanmak lazım bence çünkü göğüs geliştiricisi de göğüs bölgesinde yağlanma yaparak geliştiriyor, diğer haplar gibi östrojen arttırarak değil sanırım. bu da oradan kilo almak demek. kilo aldırıcısını da kullanırsak aynı anda daha etkili olur heralde.

lütfen zaman çabuk geçsin kızlar etkisini çok merak ediyooorummmm, inş işe yaraarr yerimseniben

aynenna.s solitarywoman gelişmeler nasıll??

canım ya bayramdan beri çok ağır grip geçiriyorum antibiyotik kullanırken ilaçları kestim yan etkisi olmasın diye bide üstüne kilo verdim nereden çıktı bu hastalık anlamadım şişen göğüslerimde gitti yabilmiyorumkismile:çok üzgünüm:

mrb kızlar ben bu haptan kullanıyorum bir ayın bitmesine 5-6 gün kaldı ama fazla bi etki göremedim.. mafoldumben
bayada ümitlenerek almıştım ama bilmiyorum neden böyle oldu...
yani 1-2 cm fark var gibi ama bir kilo aldım ondan mı bilmiyorum.. kafam çok karışık..
morlimde aşırı bozuk.. sizde almadan bir kez daha düşünün derim..
gerçi burda arkadaşlar işe yaradı diye yazmışlar ama belki de bende işe yaramamıştır bilmiyorum.
tabi bünyeden bünyeyede fark eder.. hiç bir şey kesin olacak diye birşey yok..
benden size tavsiye eğer durumunuz uygunsa alın ama çok çok ta ümitlenmeyim olmayada bilir sonuçta.
ama en azından denemedim demezsiniz.. sonuçta işe yarayan arkadaşlarda var..
cidden çok morolim bozuk kızlar ya pes etmek üzereyim.. evlenecek olmasan kafama takmıycamda.. off off.. mafoldumben neyse kızlar belki ben r kutu daha alırım bilmiyourm şu moralimi düzelte bilirsem tabi.. belki hemen bir ayda işe yaramıyordur.. Allah cümlemizin gönlüne göre versin ne diyeyim...

canım kilom 58 boyunda 1.68.. orda ne demişler canım tam anlayamadım..

kilonda normalmiş aslında. oryantalis kullanan bi arkadaş var hekimzadenin sitesinden online destek hattından biriyle görüşmüş ordaki bayan zayıflarda işe yaramaz demiş. seminayın söylediği kwao diye bi bitki vardı onun açıklamasında da zayıflarda işe yaramaz yazıyodu. ben anlayamadım kiloyla alakasını ama öyle diyolar o yüzden sordum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…