bontavi gögüs geliştirici hap

evet bende sizlerden iyi haberler bekliyorum.

Ya bu hapı alıcam yada hekimzade oryantalisi alıcam

Benim 10. gün ve nihayet dolgunlaşmayı farkedebiliyorum.Belli bir süre kullanıpta hiç bir gelişme görmeyen arkadaşımız var mı acaba?

ya arkadaşlar acaba hekimzade mi yoksa bontavi mi daha etkili karar veremedim bilmiyorumkismile

canım biraz belki ters bir tabir olacak ama elimizi taşın altına koyup bişeyler denemeye başlıyacaz başka çaremiz yok ya da şikayet etmeden böyle yaşıyacaz seçim kişilere kalmış sağlığımız söz konusuyken deneme yanılma yolu yapamak biraz kötü ama piyasada çok fazla ilaç ve krem var ben bontaviden başladım ve şuan memnunum

Son düzenleme:
nasıl bi etkisi oldu bontavinin peki???????ve nekadar sürede??

bu ayın 17sinde kullanmaya başladım ve ilk ölçtüğümde 72 cmdi şuan 76cm geliyor göğüslerim hatta 76buçuğa yaklaşmış ve fotolarını çektim dün gece artık haftadan haftaya ölçecem bakalım inş böyle devam eder ben umutluyum. çünkü benim normal zamanda kesinlikle şiş durmaz dı göğüslerim baya dikleşti hastananacağım zamanda ya şikinlik olur yada olmazdı.ama şimdi baya dolgunlaştı göğüslerim

Benim 10. gün ve nihayet dolgunlaşmayı farkedebiliyorum.Belli bir süre kullanıpta hiç bir gelişme görmeyen arkadaşımız var mı acaba?

canım benimde 11inci günüm dolgunlaşma gözle görülebilecek şekilde sütyenimin içini doldurmaya başladı:içelim:sengözlerimebaksanab

ya arkadaşlar acaba hekimzade mi yoksa bontavi mi daha etkili karar veremedim bilmiyorumkismile

valla canım ben de aynen senin gibi iki arada bir deredeyim. arkadaşları şimdilik takip ediyorum kesin sonuç aldıklarında bontaviye de başlayabilirim. o da olmazda hekimzadeyi deneyen bir arkadaş da vardı forumda o da baya bir memnundu bakalım deniycez artık bir yerden başlamak lazım. umarım deneyen arkadaşlar çok memnun kalırlar :enbuyukkk:

bende aynen takipteyim.

Bontavi kullanan arkadaşlar buraya gelişmeleri yazarlarsa memnun olurum.

tesekkr ederm cnm..fiyatı nekadar peki?? birde hapa baslamadan önce kaç beden takıyodun?? çok soru sordum ama..

canım aynı 75 takıyorum ama içini dahada doldurmaya başladı boşluk kalmıyor yani:teytey:
cmt günü herzaman isteyipte almaya cesaret edemediğim sütyen takımını aldım ve giydim içini çok güzel doldurdu yuvarlak yuvarlak durdu çok hoşuma gitti yahihoyyyt
ben bir kutu aldım 65lira biraz pahalı ama deyecek inş. bide hekimzade kullanmak isteyen arkadaşlar araştırdım onuda ikisinin arasında pek bi fark yok ikiside bitkisel isteyen onu isteyen bunu kullansın inş herkesin göğüslerinde büyüme olur

Son düzenleme:
Ana içerik maddesi olan keçiboynuzu meyvesi, deri altı yağ tabakasının genişlemesine yardımcı olur. Bu özelliğiyle de kadınlarda özellikle göğüs ve basen bölgesinde oluşan yağ birikmelerine eklenerek göğüs çapını genişlemesini destekler.

pekı göğüsler büyürken diğer yandan basenlerdedemı etkı gösterıyor acaba ordada bı gelısme varmı ?

valla canım ben zayıf olmama rağmen basenlerim hep vardı hiç dikkat etmedim onlarıda ölçeyim bakalım bir hafta sonra tekrar ölçerim bir büyüme var mı yokmu anlarız canımolumunekankayizsmile

çok sevindim solitarywoman senden güzel haberler duydukça sabırsızlanıyorum almak için ama bayramdan sonra alıp başlamayı düşünüyorum.senin kaç gün oldu kullanmaya başlıyalı?

evet kızlar ben de sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerinizi hemen başlıycam ben de hihoyyyt

çok sevindim solitarywoman senden güzel haberler duydukça sabırsızlanıyorum almak için ama bayramdan sonra alıp başlamayı düşünüyorum.senin kaç gün oldu kullanmaya başlıyalı?

benim13 gün oldu başlayalı ama kilo aldırıcıyla birlikte kullanıyorum. hem kilo alıyorum hemde göğüslerim büyüyor :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…