evet bende sizlerden iyi haberler bekliyorum.yerimseniben
inş memnun kalırsın canım haptan :saruboceq: . Ben de yorumlarınıza göre sipariş vermeyi düşünüyorum lütfen etki etsin :saruboceq: Tam 80 olsun yeter ya yorumlarınızı beklliyorummmm yerimseniben
ya arkadaşlar acaba hekimzade mi yoksa bontavi mi daha etkili karar veremedim bilmiyorumkismile
nasıl bi etkisi oldu bontavinin peki???????ve nekadar sürede??
Benim 10. gün ve nihayet dolgunlaşmayı farkedebiliyorum.Belli bir süre kullanıpta hiç bir gelişme görmeyen arkadaşımız var mı acaba?
ya arkadaşlar acaba hekimzade mi yoksa bontavi mi daha etkili karar veremedim bilmiyorumkismile
valla canım ben de aynen senin gibi iki arada bir deredeyim. arkadaşları şimdilik takip ediyorum kesin sonuç aldıklarında bontaviye de başlayabilirim. o da olmazda hekimzadeyi deneyen bir arkadaş da vardı forumda o da baya bir memnundu bakalım deniycez artık bir yerden başlamak lazım. umarım deneyen arkadaşlar çok memnun kalırlar :enbuyukkk:[/QU
cevaplar için teşekkürler kızlarr opuyorumnanaktan şimdi de şu kemer varmış o kafamı karıştırıyo kaydirigubbakcemile3
valla canım ben de aynen senin gibi iki arada bir deredeyim. Arkadaşları şimdilik takip ediyorum kesin sonuç aldıklarında bontaviye de başlayabilirim. O da olmazda hekimzadeyi deneyen bir arkadaş da vardı forumda o da baya bir memnundu bakalım deniycez artık bir yerden başlamak lazım. Umarım deneyen arkadaşlar çok memnun kalırlar :enbuyukkk:
valla canım ben de aynen senin gibi iki arada bir deredeyim. arkadaşları şimdilik takip ediyorum kesin sonuç aldıklarında bontaviye de başlayabilirim. o da olmazda hekimzadeyi deneyen bir arkadaş da vardı forumda o da baya bir memnundu bakalım deniycez artık bir yerden başlamak lazım. umarım deneyen arkadaşlar çok memnun kalırlar :enbuyukkk:[/QU
cevaplar için teşekkürler kızlarr opuyorumnanaktan şimdi de şu kemer varmış o kafamı karıştırıyo kaydirigubbakcemile3
ne kemeri canım ben duymadım onu
tesekkr ederm cnm..fiyatı nekadar peki?? birde hapa baslamadan önce kaç beden takıyodun?? çok soru sordum ama..
Ana içerik maddesi olan keçiboynuzu meyvesi, deri altı yağ tabakasının genişlemesine yardımcı olur. Bu özelliğiyle de kadınlarda özellikle göğüs ve basen bölgesinde oluşan yağ birikmelerine eklenerek göğüs çapını genişlemesini destekler.
pekı göğüsler büyürken diğer yandan basenlerdedemı etkı gösterıyor acaba ordada bı gelısme varmı ?
canım aynı 75 takıyorum ama içini dahada doldurmaya başladı boşluk kalmıyor yani:teytey:
cmt günü herzaman isteyipte almaya cesaret edemediğim sütyen takımını aldım ve giydim içini çok güzel doldurdu yuvarlak yuvarlak durdu çok hoşuma gitti yahihoyyyt
ben bir kutu aldım 65lira biraz pahalı ama deyecek inş. bide hekimzade kullanmak isteyen arkadaşlar araştırdım onuda ikisinin arasında pek bi fark yok ikiside bitkisel isteyen onu isteyen bunu kullansın inş herkesin göğüslerinde büyüme olur
çok sevindim solitarywoman senden güzel haberler duydukça sabırsızlanıyorum almak için ama bayramdan sonra alıp başlamayı düşünüyorum.senin kaç gün oldu kullanmaya başlıyalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?