canım aynı 75 takıyorum ama içini dahada doldurmaya başladı boşluk kalmıyor yani:teytey:
cmt günü herzaman isteyipte almaya cesaret edemediğim sütyen takımını aldım ve giydim içini çok güzel doldurdu yuvarlak yuvarlak durdu çok hoşuma gitti yahihoyyyt
ben bir kutu aldım 65lira biraz pahalı ama deyecek inş. bide hekimzade kullanmak isteyen arkadaşlar araştırdım onuda ikisinin arasında pek bi fark yok ikiside bitkisel isteyen onu isteyen bunu kullansın inş herkesin göğüslerinde büyüme olur
kaydirigubbakcemile5
cicim bişey sormak istiyorum sadece bi dolgunluk mu var şimdilik yoksa gözle görülür bariz bi fark var mı?
bontavi başarılı yani sevndm canım senin adına:))
canım gözle görünür fark var tabi dün yanımdaki muhasebeci çok merak etti ve tişörtümün yakasını açıp içime baktı dışardan bile fark oluyor :dance:
slm kızlar.bundan önce deowell bantlardan kullanmıştım ama sonuç koca bi sıfırr.şimdi çörekotu yağıyla masaj yapıorum ve bontavi almayı düşünüorum.yorumları okuduktan sonra çk hycnlndımm!!bir de seminay işe yarayan 2 ürn bulduk demişsin. 2.si hangisi cnm?
yeni aldım daha 2-3 ay oldu, ben aldığım zaman göğüs ürünü çıkmamıştı daha hatta çok üzüldüm biraz daha bekleseydim de keşke ondan alsaydım diye(
annem kanser olup öleceksin diye diye sinirlerimi bozdu(
forum sayesinde yine bir gaza geldim, önce bu hapı devireyim:))
1,65 boy, 44 kiloyum. en az 5 kilo almak istiyorum. kilo alınca göğüs de biraz büyür diye umuyorum. sende etkisi oldu mu, 5 kilo da az değil sonuçta.
osmanlı iksiri ne kadardı? ilk defa bi ürün kullanıp da kilo aldığını söyleyen birini duyuyorum. bu arada malesef her yolu deneyip kilo alamayanlardanım, sen de mi öyleydin?
ben de heralde 7-8 senedir aynı kilodayım, 25 yaşındayım.
yasmin, ginera, diane35 kullandım, özellikle ilk kullandığım zamanlarda dolgunluk yapıyordu, malesef iki kez norlevo kullanmak zorunda kaldım ve ilkinde özellikle göğüslerim baya sertleşti dolgunlaştı. özetle bir iki kilo bile aldığımda göğüste farklılık hissediyorum o yüzden özellikle istiyorum ama bu sene bir garip oldum, hiç bu kadar halsiz yorgun bitkin hissetmiyordum kendimi. sırf göğüs için değil psikolojik olarak rahatlamak için de ihtiyacım var. osmanlı iksirini araştırıcam, çok teşekkürler.
umarım herkes az çok büyütür bu kadar uğraşa ne diyim
canım aynı anda bontavinin kilo aldırıcısını da kullanıyorsun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?