bontavi gögüs geliştirici hap

kaydirigubbakcemile5
cicim bişey sormak istiyorum sadece bi dolgunluk mu var şimdilik yoksa gözle görülür bariz bi fark var mı?

kaydirigubbakcemile5

cicim bişey sormak istiyorum sadece bi dolgunluk mu var şimdilik yoksa gözle görülür bariz bi fark var mı?

canım gözle görünür fark var tabi dün yanımdaki muhasebeci çok merak etti ve tişörtümün yakasını açıp içime baktı dışardan bile fark oluyor :dance:

kız siz ne diyorsunuz yaopuyorumnanaktan şimdi bulduk mu yani işe yarıyor mu yanikaydirigubbakcemile3 elimizde işe yarayan iki ürün var yanikaydirigubbakcemile2 ayy valla heyecanlandım haftaları doldurun da karar verelim artık hangisini alıcaz sizi de kullanmış gibi oluyoruz ama kusura bakmayın canlarım ya her işte olduğu gibi burda da öncü şart öpüyorum sizi bizi bilgilendirenleriolumunekankayizsmilevereliniortak:1hug:

slm kızlar.bundan önce deowell bantlardan kullanmıştım ama sonuç koca bi sıfırr.şimdi çörekotu yağıyla masaj yapıorum ve bontavi almayı düşünüorum.yorumları okuduktan sonra çk hycnlndımm!!bir de seminay işe yarayan 2 ürn bulduk demişsin. 2.si hangisi cnm?

evet bende merak ettim. 2.ürün ne?

ben bontavinin kilo aldırıcısını almıştım, ailem verdiğim para için burnumdan getirttikleri için düzenli kullanamadım, kaldı öyle( şu an içinde 72 tablet kalmış, düzenli kullanmaya başlasam bu kadarla az çok etki eder miyim acaba?

Son kullanma tarihi geçmediyse kullan bence. Ama bitkisel tamamen doğal diyorlar katkı maddesi yoksa bozulmuş olabilir mi ne zaman almıştın? Sen onlara ne bakıyorsun ya kapa kulaklarını inandığın birşey yapıyorsan moralinin bozulmasına izin verme.

yeni aldım daha 2-3 ay oldu, ben aldığım zaman göğüs ürünü çıkmamıştı daha hatta çok üzüldüm biraz daha bekleseydim de keşke ondan alsaydım diye(
annem kanser olup öleceksin diye diye sinirlerimi bozdu(
forum sayesinde yine bir gaza geldim, önce bu hapı devireyim:))

bende kilo almak için osmanlı iksiri aldım. bir ay kullandım içinde 60 tane bitkisel hap var.
bir ayda 5 kilo aldım. 3 ay oldu kullannıp bırakalı kilom hala duruyor. şimdi 4 kiloya ihtiyacım var tekrar sipariş ettim, kullanıcam.

sen göğüslerim büyüsün diyemi kilo almak içinmi bu ürünü almıştın?
72 tane kaldıysa kullan bence?

1,65 boy, 44 kiloyum. en az 5 kilo almak istiyorum. kilo alınca göğüs de biraz büyür diye umuyorum. sende etkisi oldu mu, 5 kilo da az değil sonuçta.
osmanlı iksiri ne kadardı? ilk defa bi ürün kullanıp da kilo aldığını söyleyen birini duyuyorum. bu arada malesef her yolu deneyip kilo alamayanlardanım, sen de mi öyleydin?

ben 165 kiloyum. 48-50 kiloydum.şu an 55 kiloyum. ben herşeyi kullanıp sonuç alamıyordum. şöyle diyim. 12 senedir 48 kiloydum.( 30 yaşındayım bu arada)
sonra hepsiburada sitesinden alışveriş ediyorum 2 senedir. tesadüfen bu ürünü gördüm yorumları okudum. içeriği bitkisel diye aldım kullandım ve çok memnun kaldım.

maalesef göğüslerim aynı hiç etkisi yok. evlendim çocuk emzirdim ama göğüslerim büyümedi. doğum konrol haplarının her türünü kullandım (korunma amaçlı kullandım bazıları gibi göğüslerim büyümesi için değil) ama göğüslerimi büyütme açısından bir değişiklik olmadı.
bu ürünü kilo almak istiyorsan tavsiye ederim. kilo alınca kendimi sağlık yönünden ve psikolojik yönden çok iyi hissediyorum. çok mutluyum.
birde memişleri büyütebilsem :)

ben de heralde 7-8 senedir aynı kilodayım, 25 yaşındayım.
yasmin, ginera, diane35 kullandım, özellikle ilk kullandığım zamanlarda dolgunluk yapıyordu, malesef iki kez norlevo kullanmak zorunda kaldım ve ilkinde özellikle göğüslerim baya sertleşti dolgunlaştı. özetle bir iki kilo bile aldığımda göğüste farklılık hissediyorum o yüzden özellikle istiyorum ama bu sene bir garip oldum, hiç bu kadar halsiz yorgun bitkin hissetmiyordum kendimi. sırf göğüs için değil psikolojik olarak rahatlamak için de ihtiyacım var. osmanlı iksirini araştırıcam, çok teşekkürler.
umarım herkes az çok büyütür bu kadar uğraşa ne diyim

umarım büyütürüz :)

sen google yaz araştır bu hapı. kilo alırsan bana dua edersin. kilo alırsan derken ; her ürün herkeste fayda etmeyebilir..

kilo alınca kendimi güçlü kuvvetli hissettim. eskisi gibi çok çalışıp ,az yorulup, az uyuyorum, kendimi dinç hissediyorum. az göbeğim var, bu sayede karnımdaki kemiklerimden kurtuldum buda psikolojimi çok iyi etkiledi. bu yazdıklarımı zayıf olupta kilo alamayan biri beni daha iyi anlar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…