Saç Kesim Şekilleri bonus kafa

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bitkisel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
468
335
saçlarım gür, kabarık ve uzun.
hep düzleştiriyordum.
deişiklik olsun diye 25 mm maşa aldım.
saçlarımın yalnızca diplerini düzleştirip , maşaya sardım.
saçıma hiçbişey sürmedim.
kabardı, koyun gibi oldum.
çok amatör ve doğal dalga oldu.
daha pürüzsüz olması için ve kabarmaması için önce düzleştirip sonra mı maşalayım.
siz nasıl yapıyorsunuz.
saçıma öncesinde ve sonrasında bişey sürmeme gerek varmı

ay önemsiz duruyo , biliyorum ama, saç maşasına bi sürü para verdim. bi de hep ellerim yandı.
bu nasıl işkence
bari iyi bişey çıksa 1 kez de üstünden geçtim.
çok amatör

çok amatör nasıl oluyor ya :KK48:

benimkiler çok asi :KK48::KK48:
şekillendirici ve sprey kullanıyorum..
tavsiye ederim.

aynı dert bende de var, saçımı yıkadığım gün şekil verirsem tülerik bi kafayla dolaşıyorum, bi gün önce yıka saçını, durulanmayan krem kullan, önce düzleştir, sonra maşala, maşadan sonra çok sallama saçını sprey kullanabilirsin. elinin yanmaması için eldiven öneririm rahat oluyo. bide bukleleri yaparken mümkün olduğunca ince tutamlar al

şöyle sanki kendi saçım dalgalıymış da yataktan kalkmışım , hafif kabarmış gibi.
sokakta görüyorum bazılarının saçı kalıp gibi duruyor.
yürüdükçe hop hop hopluyor.
ikili faz kullanırsanız şekil vermek daha kolay oluyor ısı görünce hemen şekil alıyor .

şuan uzun gür ve dağınık saç moda zaten..çokta uğraşma..köpük yada jöle sür..doğal bırak..

aynı dert bende de var, saçımı yıkadığım gün şekil verirsem tülerik bi kafayla dolaşıyorum, bi gün önce yıka saçını, durulanmayan krem kullan, önce düzleştir, sonra maşala, maşadan sonra çok sallama saçını sprey kullanabilirsin. elinin yanmaması için eldiven öneririm rahat oluyo. bide bukleleri yaparken mümkün olduğunca ince tutamlar al

benim saçım da böyle.
zaten yıkanmamla aynı gün asla şekil almaz.
akşam yıkar sabah şekillendiririm.
o zaman bizim gibi saçlar için önce düzleştirmek gerekecek.
yalnız tutamları ince alınca saçım zaten çok iyice gür durdu.
ben yine hafif kalın alayım. sprey sıkayım ozaman

şöyle sanki kendi saçım dalgalıymış da yataktan kalkmışım , hafif kabarmış gibi.
sokakta görüyorum bazılarının saçı kalıp gibi duruyor.
yürüdükçe hop hop hopluyor.

saç kremleri var ya elidorun ama durulanmayanlar var. onları bir sprey kutusuna biraz koy birazda su ekle saçlarına sık bakalım yine kabaracak mı.. ben çoook az kantron yağı, saç kremi, su, az bişede doldurma parfümüm vardı onları sprey kutuma katıyorum iyice çalkalıyorum hem güzel kokuyor hemde parlıyor kabarmıyor. ama bunu saç diplerine uygulama sakın saç kremini falan

benim saçım da böyle.
zaten yıkanmamla aynı gün asla şekil almaz.
akşam yıkar sabah şekillendiririm.
o zaman bizim gibi saçlar için önce düzleştirmek gerekecek.
yalnız tutamları ince alınca saçım zaten çok iyice gür durdu.
ben yine hafif kalın alayım. sprey sıkayım ozaman
He bide duşta son durulama suyuna bal katarsan az da olsa faydası oluyor. elektriklenmiyor çok fazla.

benim saçlarım düz ama ense kısmım okadar dolaşıyorkii anlatamaaammm tararkenn ölüyorum resmennnn

Bu biraz el alışkanlığı gerektiriyor galiba.Bende ilk yaptığım zamanlar kötü duruyodu.Şimdi elim baya alıştı istediğim gibi oluyor.Bu arada saçın kısa mı?

saçlarım gür, kabarık ve uzun.
hep düzleştiriyordum.
deişiklik olsun diye 25 mm maşa aldım.
saçlarımın yalnızca diplerini düzleştirip , maşaya sardım.
saçıma hiçbişey sürmedim.
kabardı, koyun gibi oldum.
çok amatör ve doğal dalga oldu.
daha pürüzsüz olması için ve kabarmaması için önce düzleştirip sonra mı maşalayım.
siz nasıl yapıyorsunuz.
saçıma öncesinde ve sonrasında bişey sürmeme gerek varmı

önce iki kere düz geçin düzleşsin biraz kusursuz olmasına gerek yok sonra dalga yapın.
ve maşa yaparken kullanılan eldivenlerden alabilirsiniz. eliniz yanmaz

Maşa yerine düzleştiricinizle mi dalga yapsanız acaba? Hem pürüzsüz oluyor hem dalgalı

Saç kabarmayı ben de görün siz. Kirli saçımı daha çok seviyorum o yüzden. Krem 7\24 lerden kullanın. Elektiriklenme de olmuyor.

X