Bora Karaali Burun estetiği yardım(ÇOK ACİL)

qwewqwe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
8
0
1
45
Perşembe günü ameliyat olucam ama çok içime sinmedi son yorumlara bakınca da çogu kişi memnun değil ne önerirsiniz Yiğit özer Tiftikçioğlu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Atay Atabey hakkında ne düşünüyorsunuz ona da olabilirim

İzmirde başka tavsiyesi olan var mı ?

KBB mi yoksa estetik cerrahi de mi olmak gerekiyor

Nasıl geçti ne düşünüyorsunuz

çok hızlı konuşuyor çok kolay bir ameliyatmış gibi izlenim yaratıyor ama ben bunu beğenmedim etrafta olumsuz yorumlar olunca içime kurt düştü

Birşey söylemem erken daha bugün birinci günüm ben de senin gibi kararsızdım olumlu yorumları görünce ona oldum ameliyat. Dün benimle birlikte 7-8 kişi oldu ona ameliyat sanırım yani hastası çok hatta bu yüzden ben de geç girdim ameliyata

dün sizinle birlikte 7-8 kişi ameliyat olduysa bu adam nasıl yapıyor bu ameliyatları en kötü 1.5 saat ortlama 2 saat dersek adamın günde 17 18 saat çalışması gerekiyor 7 kişi ameliyat aolduysa 1.5 saatten 10.5 saat demek bunun hasta bakımı var özel ilgisi var bir doktor nasıl 10.5 saat çalışır??

Peki doktor ile ilgili ne diyorsun yani tamam burun ile ilgili bir şey söyleyemezsin ama ilgisi ameliyat öncesi sonrası vb nasıl yoksa kesitirip atıyor mu

Zaten operasyonun zorluğunu saat olarak kendileri düzene sokuyorlardır ben ameliyathanede de görüştüm kendisiyle doğal bir burun istediğimi yineledim ve öyle girdim ameliyata ardından bir gece kaldım bu sabah da benimle ameliyat olanları kontrol etti taburcu oldum

Ne kadar ücret ödediniz 2000 tl mi ?

Zaten doktor bana da dedi doğal yüz hatlarına uygun olacak şekilde bir burun önerdi bilgisayardan çizdiğinde de gayet güzel oldu ama internette son zamanlrda çok fazla olumsuz yorum var

7 8 ameliyatın hepsi de burun estetiği değildir ki. geniz eti yakılcaktır, bademcik alıncaktır, kulakla ilgilidir vs 15 dakkalık ameliyatlar da var :)

3.500 ödedim ben
Banada bugün internet uzeri konustuk 4500 tl dedi nasıl oluyor bu üstelik yurt dışında kalıyorum uçak Otel yigecek masrafi ohoo nasıl birikim yapıp gelim 3500 yine uygunmuş durumumu anlattım düğün masraflarim çok var ustune uçak bileti kalicak otel vesayre diye ama indirim yaparız bile demedi üstelik burnum zor değil kendiside resimlerimi inceleyip aynisini söyledi kolay burnun var yaparız diye sorun tek fiyat

Bende yiğit beye ameliyat olmayi düşünüyordum ama siz olumsuz şeyler okudum diyince kararsiz kaldim şuan :/

6 Ay önce Bora kara aliye estetik burun amaliyatı oldum. Burun ucum dustu, eskisinden beter oldu. Sakin kkb" cilere estetik yaptırmayın. Isi sadece estetik cerrahi olan doktorlari secin. Çok pişmanım.. Şimdi bir daha amaliyat olmak zorundayım. ikinci amaliyatim daha pahali olucak. Ustelik cok riskli. Gorustugum baska bir doktor, bu tutarin 7000 lira olucani ayrica kulagimdan kikirdak alinmasi gerektigini soyledi. Cektigim acilarda yanima kar kaldi Neyseki onumuzdeki hafta icinde bora karaaliye 30.000 lirak tazminat davasi acicam.. Avukat kazanma sansimin yuzde seksen oldugunu soyledi. .

6 Ay önce Bora kara aliye estetik burun amaliyatı oldum. Burun ucum dustu, eskisinden beter oldu. Sakin kkb" cilere estetik yaptırmayın. Isi sadece estetik cerrahi olan doktorlari secin. Çok pişmanım.. Şimdi bir daha amaliyat olmak zorundayım. ikinci amaliyatim daha pahali olucak. Ustelik cok riskli. Gorustugum baska bir doktor, bu tutarin 7000 lira olucani ayrica kulagimdan kikirdak alinmasi gerektigini soyledi. Cektigim acilarda yanima kar kaldi Neyseki onumuzdeki hafta icinde bora karaaliye 30.000 lirak tazminat davasi acicam.. Avukat kazanma sansimin yuzde seksen oldugunu soyledi. .

ciddi misiniz ya?çok geçmiş olsun çok üzüldüm. ben de bora beye gidecektim çok korkuyorum kötü olursa diye.Allah yardımcınız olsun

Bencede plastik cerrahinin işi burun estetiği bende kbb tercih etmeyeceğim bu kış olacagım araştırıyorm şuan

fotoğrafınız varsa paylaşabilir misiniz?

Cok sanslisin berrak.. Kimse beni kbb"cilere karsi uyarmamisti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…