7 8 ameliyatın hepsi de burun estetiği değildir ki. geniz eti yakılcaktır, bademcik alıncaktır, kulakla ilgilidir vs 15 dakkalık ameliyatlar da var :)dün sizinle birlikte 7-8 kişi ameliyat olduysa bu adam nasıl yapıyor bu ameliyatları en kötü 1.5 saat ortlama 2 saat dersek adamın günde 17 18 saat çalışması gerekiyor 7 kişi ameliyat aolduysa 1.5 saatten 10.5 saat demek bunun hasta bakımı var özel ilgisi var bir doktor nasıl 10.5 saat çalışır??
Peki doktor ile ilgili ne diyorsun yani tamam burun ile ilgili bir şey söyleyemezsin ama ilgisi ameliyat öncesi sonrası vb nasıl yoksa kesitirip atıyor mu
Banada bugün internet uzeri konustuk 4500 tl dedi nasıl oluyor bu üstelik yurt dışında kalıyorum uçak Otel yigecek masrafi ohoo nasıl birikim yapıp gelim 3500 yine uygunmuş durumumu anlattım düğün masraflarim çok var ustune uçak bileti kalicak otel vesayre diye ama indirim yaparız bile demedi üstelik burnum zor değil kendiside resimlerimi inceleyip aynisini söyledi kolay burnun var yaparız diye sorun tek fiyat3.500 ödedim ben
şu an nasılsınız ben de bora beye yaptırmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum olumsuz bir şeyle karşılaşmaktanBen dün oldum bora karaaliye
ciddi misiniz ya?çok geçmiş olsun çok üzüldüm. ben de bora beye gidecektim çok korkuyorum kötü olursa diye.Allah yardımcınız olsun6 Ay önce Bora kara aliye estetik burun amaliyatı oldum. Burun ucum dustu, eskisinden beter oldu. Sakin kkb" cilere estetik yaptırmayın. Isi sadece estetik cerrahi olan doktorlari secin. Çok pişmanım.. Şimdi bir daha amaliyat olmak zorundayım. ikinci amaliyatim daha pahali olucak. Ustelik cok riskli. Gorustugum baska bir doktor, bu tutarin 7000 lira olucani ayrica kulagimdan kikirdak alinmasi gerektigini soyledi. Cektigim acilarda yanima kar kaldiNeyseki onumuzdeki hafta icinde bora karaaliye 30.000 lirak tazminat davasi acicam.. Avukat kazanma sansimin yuzde seksen oldugunu soyledi. .
fotoğrafınız varsa paylaşabilir misiniz?6 Ay önce Bora kara aliye estetik burun amaliyatı oldum. Burun ucum dustu, eskisinden beter oldu. Sakin kkb" cilere estetik yaptırmayın. Isi sadece estetik cerrahi olan doktorlari secin. Çok pişmanım.. Şimdi bir daha amaliyat olmak zorundayım. ikinci amaliyatim daha pahali olucak. Ustelik cok riskli. Gorustugum baska bir doktor, bu tutarin 7000 lira olucani ayrica kulagimdan kikirdak alinmasi gerektigini soyledi. Cektigim acilarda yanima kar kaldiNeyseki onumuzdeki hafta icinde bora karaaliye 30.000 lirak tazminat davasi acicam.. Avukat kazanma sansimin yuzde seksen oldugunu soyledi. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?