iki doktorla da yakın zaman önce görüştüm fakat hala karar veremedim ne yazık ki.
en geç iki haftaya ameliyat olmak istiyorum, doktora kesin karar verdikten sonra çok zor olmayacak gibi ama çok arada kaldım.
bora bey söylemesi gerekenleri söyledi, sorularımı cevapladı. çok sempatik ya da ilgiliydi diyemem ama bu ne kadar önemli bilmiyorum. sonunda istediğim buruna kavuşacaksam isterse mahkeme duvarı gibi olsun suratı çok önemsemiyorum açıkçası. tasarım da yaptı hemen. eğer gerçekten öyle bir buruna ulaşacaksam bir hayli beğendim tarzımı ama işte orası mechul. sonuçta hepimiz bilgisayar başına oturup tasarım yapabiliriz iki tıkla ama gerçek bir burnu kesip biçerek o hale getirmek kolay iş değil. kısacası önceden çok takılıyordum ama aslında bilgisayar tasarımı çok önemli değilmiş.
can bey bora beye nazaran daha sıcakkanlı ve ilgiliydi. daha fazla bilgilendirdi, sorularımı cevapladı, içimi rahatlattı. tabi tasarım yapmıyor ve gerçekçi konuşuyor. tavrını sevdim. ancak üstte de dediğim gibi önemli olan ne kadar maharetli bir doktor olduğu benim için.
yine de can beyin tavrı artı puan kazandırdı tabi ki. bora bey biraz daha otomatiğe bağlamış gibi, ancak can bey her ameliyatı çok önemsediğini ve ilk ameliyatıymış gibi baktığını söyledi.
tabi başa dönersek, sözler benim için çok önemli değil, önemli olan icraat
fiyat olarak ikisi de 3000 dedi ama kişiye göre değişir mi bilemem tabi ki -ki muhtemelen değişiyordur.
hala çok kararsızım ama. iki doktor hakkında da olumlu şeyler çoğunlukta. ancak ikisinde de arada olumsuz yorumlar okuduğum için çok fena arada kaldım. tabi ki şans işi bunlar ama ben ikinci kez ameliyat olmak istemiyorum, ilkine karar vermek bile yıllarımı aldı.