Bora Karaali mi? Yoksa Can Kopal mı?

hangi bölgene düşünüyorsun söylersen yardımcı olurum.inanın o kadar ararştırdım ki estetikle ilgili her soruya doktor kadarda olmasa cevap verebilirim :52:

kızlar bende bora beyle görüştüm 4 ocağa ameliyat gunu aldım nolur şans dileyeın istedığım gıbı yuzume yakışan bir burun olsun :)

Selams. Ben 2,5 yıl once bioperasyon gecirmiştim amaburun ucunda cokuntuler olustu. Can Kopal la gorusmeyi dusunuyorum. Onceki hastalarından bana ulasabilecek olan var mı acaba yeni uye oldugum icin goremiyorum fotografları

Bende 20 gün önce can kopal a kombine ameliyat oldum.. İki sene araaştırdım bir sürü doktorla görüştüm ama içime en çok sinen can bey oldu.. Amlyt öncesinden , süresinden ve sonrasından çok memnunum.. Foto görmek isteyen eklesin.. Bilgi almak isteyen msj da atabilir.. Ben onun hastalarından çok yardım aldım.. Eğer bende yardımcı olabilirsem ne mutlu bana

Selams. Ben 2,5 yıl once bioperasyon gecirmiştim amaburun ucunda cokuntuler olustu. Can Kopal la gorusmeyi dusunuyorum. Onceki hastalarından bana ulasabilecek olan var mı acaba yeni uye oldugum icin goremiyorum fotografları

Msj hakkı doldurmak için açılmış topikler var, yada oyun topikleri. Orda 25 e tamamla msjını fotoLarı görebilirsin

cok tesekkur :) yenioldugumdan oturu pek bilemiyorum

Özel mesaj la face ini gönder diycem .. Özel msj içinde 50 yorum yapmış olman gerek :)) sen en iyisi 25 i yap brn seni arkadaş olarak ekliycem şimdi fotolarımı görebilirsin

Bugün Can beyle görüşmeye gittim evet sıcakkanlı ve ameliyat hakındaki bütün detayları anlatıyor öncesi ve sonrasını.İyi elektrik aldım ama Bora karaaliyle de görüşmek istiyorum.Ve hiç bir fikrim yok ikisi hakkında da Noooollluuur yardımcı olun Karar verenler

Bugün Can beyle görüşmeye gittim evet sıcakkanlı ve ameliyat hakındaki bütün detayları anlatıyor öncesi ve sonrasını.İyi elektrik aldım ama Bora karaaliyle de görüşmek istiyorum.Ve hiç bir fikrim yok ikisi hakkında da Noooollluuur yardımcı olun Karar verenler

İkisinin adına da açılmış topikler var.. Oku oradan arkadaş ekle fotolarına bak.. Bu arada git bora beylede görüş içine sineni seç :) kolay gelsinnn :)))

[MENTION][/MENTION]
Kızlar genelde 2si arasında kalıyor ameliyat olup önerisi olucak olanlar yorumlarını yazsınlar hem yeni olucaklara fikir olur tabiki iki doktorda çok başarılı fakat hastalarından yorumlar almak ameliyat öncesi ameliyata karar veren kişi için oldukça önemlii hadii kızlar bekliyoruz yorumları:))

can bey kaça yapıyor nerde yapıyor

özel hastane de hocaya ayrımı veriliyor ücreti?

Çıkışta ödedik giriş yaptırdığımız yere.can bey çıkış kağıtlarımızı verirken aşağıyı aradı tmm müsaitlermiş dedi bir kişi refakat etti eşime ( karışık biraz hastahane:D ). Fiyat yazmadım çünkü tek burun nekadar hiç bilmiyorum

Back
X