Borç batağındayım.. şimdi ne yapmam gerekir lütfen bir akıl verin ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Krediyi krediyle kapatmadım diye üzülüyorsun da bankalar sana kredi verseler batarsın be ablacım senin hayrına aslında. Telefonu satıp önce eksi bakiyeyi sonra bir miktar krediyi kapat. Kalanı da taksit taksit ödersin artık. Bu arada batakta fslan değilsin. 20 bin liralık batak mı olur, halledersin.

Ayağınızı yorganınıza göre uzatmayi tavsiye ediyorum.

ben de 6s valla .bozulursa yaptırırım bataryası eskidi değiştiririm elimde kalırsa da gene o kadar pahalısını almam uygununa bakarım .

Herkes bir gösteriş için iphone 11, iphone 12 alıyor (zengin, durumu olanları tenzih ederim)
Bunlardan nereden baksanız yarısı kredi çekip alıyor, zenginim havası yaratmak için, rezillik.

Konu sahibi borç birleştirme yapabilirsiniz. Bir bankaya gidip sorun onlar yardımcı olurlar. Tek bir bankaya borcunuz oluyor istediğiniz taksitte ödüyorsunuz.
kredi katları da borcu erteliyor ve 6 ay taksitlendiriyor.zaten maaşı var memur öder gider.keşke tek sorunu bu olaydı

Pek sikmakla ödenecek bir borç yok bence. Tek basina yasiyor, kira vs. Uçuk bir maas alsa zaten kredi çekmezdi bence
O zaman ona göre harcamasını yapacaktı

3.5 sene önce küçük kızıma hamileyken eşim doğum hediyesi 7 plus almıştı sonuç kız telefonu yere ata ata bozdu
Kaldık mı Huawei ye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…