- 15 Ekim 2016
- 6.846
- 12.350
- 248
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ülke geneli durumlar hemen hemen aynı sıkma canını, telefonunu sat borçlarını kapat sonra kalanını ödersin yavaş yavaş. Ama heves etmiş almışsın biraz daha sık dişini strese gire gire öde yavaş yavaş saçı başı dökmeyi göze al. Ben olsam öyle yapardım istemiş almışım ceremesinide çekicem napıyım derdmOradan oraya savrulduğum yetmiyormuş gibi. Çok kötü maddi olarak dipteyim... öncelikle ıphone almak için kredi çekmiştim 13 bin kadar o kredi ile telefon aldım . Sonra yetmedi 4 000 daha çektim . O parada Çar çur oldu . Şu an ek hesaptan -4500 lira içeri girdim. Ve bu ay tüm maaşım ek hesaba gidecek ve ödenecek kredi kartı borcumda var . Şimdi bu telefonu satmaktan başka çarem yok değil mi . İki kere ihtiyaç kredisi çektim diye hiç bir banka kredi vermiyor artık şimdi ne yapacağım ben . Nasıl bir çözüm önerisi sunarsınız bana . Gerçekten çok zor durumdayım
Heraldeki yapmasi gereken ona gore harcamakti o yuzden o teli satmak zorunda demek istemistimO zaman ona göre harcamasını yapacaktı
3.5 sene önce küçük kızıma hamileyken eşim doğum hediyesi 7 plus almıştı sonuç kız telefonu yere ata ata bozdu
Kaldık mı Huawei ye
Kredi çekip 13 bin liralık telefon almak mıOradan oraya savrulduğum yetmiyormuş gibi. Çok kötü maddi olarak dipteyim... öncelikle ıphone almak için kredi çekmiştim 13 bin kadar o kredi ile telefon aldım . Sonra yetmedi 4 000 daha çektim . O parada Çar çur oldu . Şu an ek hesaptan -4500 lira içeri girdim. Ve bu ay tüm maaşım ek hesaba gidecek ve ödenecek kredi kartı borcumda var . Şimdi bu telefonu satmaktan başka çarem yok değil mi . İki kere ihtiyaç kredisi çektim diye hiç bir banka kredi vermiyor artık şimdi ne yapacağım ben . Nasıl bir çözüm önerisi sunarsınız bana . Gerçekten çok zor durumdayım
ahha nilmeşeker e rakip çıktı özlü sözlerdeTedbirsiz abdest bozan domala domala taş ararmış ahh ahh en sevdiğim atasözü her şeye mi cukk uyar afhjj
Dişini sök öde okudumSatmak büyük saçmalık asıl
Boş yere kaybın olmuş oluyor
Dişini sık öde
Bende neler varda işte salon kadını çizgimizi bozamıyoruz bu hafifi artıkın afhjkahha nilmeşeker e rakip çıktı özlü sözlerde
13 bin kredi çekip telefon alan biri altın dişte yaptırmış olabilirDişini sök öde okudumdedim dişi altın mı kafam güzel galiba
Demek ki beynim öyle ikna olmuş13 bin kredi çekip telefon alan biri altın dişte yaptırmış olabilir
Taşı ne için arıyor ?Tedbirsiz abdest bozan domala domala taş ararmış ahh ahh en sevdiğim atasözü her şeye mi cukk uyar afhjj
Taşı ne için arıyor ?ne yapacak
Islak mendili yokmuşTaşı ne için arıyor ?ne yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?