• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borc istemiyorum..

Siz sanirim dugunu ailesi yapsin, kurdugumuz yuvayi da kocam gecindirsin, ben de 70 bin tl'lik arabama binip alisveris yapayim modundasiniz! Oyle gordum, zira hic evin gecimi ya da dugunu ortak olacak demiyorsunuz, siz yapamamissiniz birikim o da yapamamis, evlenince yapmak istemesi cok dogal, evlenince acil paraya ihtiyac oldu ne yapacaksiniz, baskasindan mi isteyeceksiniz, ayrica tek basina 70 bin TL'lik arac alip binen hatunla evlnmek cesaret ister, nisanliniza bol sans!

Düğünü ortak yapmak istemiyorum evet kaç yasina gelmiş birikim yapsaymis bana gelince tutumluluktan bahsediyor. Benim kadar kazanıyor. AyriCA bu da kabul neyse olmayınca borç olur ödenir..benim sinirlendigim bekarken har vurup harman savurcak evlenince sikicaz ben ona sinirleniyorum gayet te iyi geciniriz daha genciz ya

Borcsuz evlenmek istiyorsaniz birlikte birikim yapabilirsiniz simdiden..

Ben niye birikim yapıyorum zaten araba aldım borcunu ödüyorum. Bana düşen beyaz eşyaları ceyizimı mobilyami altınimi fazlasiyla borcsuz yapıcam. Ama onun borcunu odiycem bana evlenince biriktirelim diyor ee şimdi biriktir bekarsin

Düğünü ortak yapmak istemiyorum evet kaç yasina gelmiş birikim yapsaymis bana gelince tutumluluktan bahsediyor. Benim kadar kazanıyor. AyriCA bu da kabul neyse olmayınca borç olur ödenir..benim sinirlendigim bekarken har vurup harman savurcak evlenince sikicaz ben ona sinirleniyorum gayet te iyi geciniriz daha genciz ya
Bu mantikla evlilik olmaz, benim param bana, kocamin ve ailesinin parasi da bana, peki evlendikten sonra evin geciminde masraflari ortak mi tutacaksiniz? Evlilik ortak bir hayat demektir, resmen temel ihtiyaclarinizi karsilayacak birini ariyorsunuz, kendi paranizla da keyif yapma derdindesiniz, bence nisanliniz hakli, evlenince biraz kemerler sikilmali, daha genciz diyorsaniz da evlenmeyin, aceleniz ne?

Bu mantikla evlilik olmaz, benim param bana, kocamin ve ailesinin parasi da bana, peki evlendikten sonra evin geciminde masraflari ortak mi tutacaksiniz? Evlilik ortak bir hayat demektir, resmen temel ihtiyaclarinizi karsilayacak birini ariyorsunuz, kendi paranizla da keyif yapma derdindesiniz, bence nisanliniz hakli, evlenince biraz kemerler sikilmali, daha genciz diyorsaniz da evlenmeyin, aceleniz ne?

Siz beni anlamiyorsun uz sanırım konuyu tam bütünüyle okumadiniz ozaman ne demek istediğimi niye sinirlendigimi anlarsınız teşekkürler

Ben niye birikim yapıyorum zaten araba aldım borcunu ödüyorum. Bana düşen beyaz eşyaları ceyizimı mobilyami altınimi fazlasiyla borcsuz yapıcam. Ama onun borcunu odiycem bana evlenince biriktirelim diyor ee şimdi biriktir bekarsin

Tabi bunlar farkli. Siz bir kismini karsilayipta o karsilamayacaksa farkli. Sahsen benim ceyizim yok. Evlenecegimiz zaman Birlikte hepsini kendi paramizla alalim diye düşünüyoruz.

Sevgilinizden degil dusmaninizdan bahsediyormus gibi mesajlariniz.
Ayrica ikinizin de farkli dusunceleri var ben pek uyumlu goremedim.

Canım geçen bi çanta aldım ne maasina yakın olmasi ozaman ağzı durmaz 500 lira falandi ki yaklaşık maaşının 8 de 1'ı bide dün arazi tazminatim yatmisti alışveriş yapıcam dedim nabzını yoklamak için stok yap şimdiden ilerde böyle olmiycak dedi inadına mi yapıyor cildirtiyor beni

Olmaz düzelmez . Ona göre fuzuli gereksiz anlamsız olabilir ama ona görede kalmalı bu.
Çalışıyosun güzelde bi maaşın var bunu dilediğin gibi harcamakta hakkın.
Evlenirsiniz yarırım yapmak istersiniz giderler çıkınca diyelim mutfak kira fatura 3 tuttu 1lirada yatırım için koyarsınız kalan parayı harcamak yine senin bileceğin iş
Bu basit hesapta bile sana 2bin lira kaldı

Gerçekten cimri hayatı zehir eden bu insan.
Canım bukadar müdehale ediyosa yol ver gitsin

Olmaz düzelmez . Ona göre fuzuli gereksiz anlamsız olabilir ama ona görede kalmalı bu.
Çalışıyosun güzelde bi maaşın var bunu dilediğin gibi harcamakta hakkın.
Evlenirsiniz yarırım yapmak istersiniz giderler çıkınca diyelim mutfak kira fatura 3 tuttu 1lirada yatırım için koyarsınız kalan parayı harcamak yine senin bileceğin iş
Bu basit hesapta bile sana 2bin lira kaldı

Gerçekten cimri hayatı zehir eden bu insan.
Canım bukadar müdehale ediyosa yol ver gitsin

Çok haklısın canm ya delirtiyor adamı niye bukadar sabirli davraniyorum ki

Back
X