Borc isteyen yakın olmayan arkadaş.

Merhaba hanımlar.
Yakin olmayan bir arkadasım borc para istedi benden ve ciddi anlamda sıkışmış. Baska bir sehirde mahsur kalmış diyebilirim 'yarın gonderirim ne kadar lazım' dedim ama rakam tahmin ettigimden baya fazla cikti. Su an o kadar yok ama karttan cekecegim avans olarak ve odemezse beni zorlayacak bir rakam. Daha 3 4 aydir tanistigim biri ve 3 kere falan oturduk bir yerde. Ne yapsam sizce?

Ben borç verirken alacağıma tam emin değil isem eğer beni zora sokacak miktarlarda ödünç para vermiyorum. Arkadaşlarıma da kendi kendimi ancak çevirdiğimi,benimde kredi kartı borcumun olduğunu söyleyip kibarca reddediyorum. Çok güvenmiyorsan verme bence..

Merhaba hanımlar.
Yakin olmayan bir arkadasım borc para istedi benden ve ciddi anlamda sıkışmış. Baska bir sehirde mahsur kalmış diyebilirim 'yarın gonderirim ne kadar lazım' dedim ama rakam tahmin ettigimden baya fazla cikti. Su an o kadar yok ama karttan cekecegim avans olarak ve odemezse beni zorlayacak bir rakam. Daha 3 4 aydir tanistigim biri ve 3 kere falan oturduk bir yerde. Ne yapsam sizce?
ben olsam elimde olanı verirdim en azından o şehirden evine dönebilir sanırım yada nereye gidecekse.niye kendinizi zorlucaksınizki.

Back
X