bankaya borcunu kapatacakmış sanırım tek yere borçlanmak istiyorlarmış faizsiz.ben olsam vermezdim.. ayagını yorganına göre uzatsalardı.. durumları yok çocuk yapıyorlar.. başlarının çaresinede baksınlar madem..
eşinizle kötü olmaya degmez az bi rakam da değil yani 7binle napacakmış
yok ama tahmin ediyor ...bence de canım..
7000 TL çok büyük rakam.. yani bulunmayabilirdi de..
300-500 olsa neyse de..
zaten eşinden gizli iş de yapma..
senin bu rakamı verebilecek durumda olduğunu biliyor mu peki?
bankaya borcunu kapatacakmış sanırım tek yere borçlanmak istiyorlarmış faizsiz.
bankaya borcunu kapatacakmış sanırım tek yere borçlanmak istiyorlarmış faizsiz.
üzüldüm şimdi ama eşinden gizli verme ilerde öğrenir sorun olur. 7 bin çok büyük rakam
bir de belli ki taksit taksit ödeyecekler..
bir ödenir iki ödenir ama sıkıştılar mı vermeyebilirler de..
sırf faizinden kurtulmak için, ya da borcum tek yere olsun diye birinden borç istenir mi?
sen kibarca "kusura bakma ama bu kadar büyük meblağ bende yok maalesef" de..
eşinden habersiz olmaz canım rızasını alman lazım onun sana yaptıklarını anlat ondan sonra konuya gr bence daha etkileyici ve ikna edici olur sanırım..Çok yakın bir arkadaşım yeni doğum yaptı
durumları çok iyi sayılmaz. Ve yok halleriyle çocuğa epey harcama yapmışlar
Şimdi koz cok zor durumda beden 7 bin istedi
verebilecek durumum çok şükür var . Bu durumu eşime henüz söylemedim .Çünkü ne borç alır eşim nede verir. Ama kız 2 gündür arıyor ne desem nasıl yapsam da vermeme desem. Şuan logusa ve gerçekten çok depresyonda. Kız kaçarak evlendi kimsesi yok...
Not: bu arkadaşımla univ döneminde bana hem kalacak yer hem maddi olarak çok destek oldu. Ne zaman arasam bana hep yardımcı oldu..
Kendi durumlarına göre harcama yapmaları gerekirdi. Elde avuçta yok ama çocuk yapmayı biliyorlar.
Gerçi yine de içim tuhaf oldu ama gerçek bu.
Eşinizin prensibini de anlıyorum,ben de yakınlarım dışında borç falan vermem. Yine yakınlarımdan başka arkadaştan falan borç isteyemem. Eşinin müsade etmediğini söyleyeceksin mecburen.
eşinize danışmalısınız bence. burdaki bazı insanlar çok acımazsızaslında şöyleki düğünde bana baya iyi altın geldi oda biliyor hatta bana dedi istersen hani bileziklerini gram olarak ver falan dedi ve bunları derken çok ağladı
Çok yakın bir arkadaşım yeni doğum yaptı
verebilecek durumum çok şükür var . Bu durumu eşime henüz söylemedim .Çünkü ne borç alır eşim nede verir. Ama kız 2 gündür arıyor ne desem nasıl yapsam da vermeme desem. Şuan logusa ve gerçekten çok depresyonda. Kız kaçarak evlendi kimsesi yok...
Not: bu arkadaşımla univ döneminde bana hem kalacak yer hem maddi olarak çok destek oldu. Ne zaman arasam bana hep yardımcı oldu..
Çok yakın bir arkadaşım yeni doğum yaptı
eşim çok katı bu konudaeşinden habersiz olmaz canım rızasını alman lazım onun sana yaptıklarını anlat ondan sonra konuya gr bence daha etkileyici ve ikna edici olur sanırım..
Böyle bir durumda düşünüyor olman bile yanlış.Ve unutma her insan sıkıntıya düşebilir.Çok yakın bir arkadaşım yeni doğum yaptı
aynen öyle . yok danışamam katiyen izin vermez..eşinize danışmalısınız bence. burdaki bazı insanlar çok acımazsız
Arkadaşını en iyi sen tanırsın
Borcuna sadık biriyse eşinin de onayını alarak verebilirsin
Sonuçta sana emeği geçmiş bir insan, hatır denen bir şey var
Bir de anlamıyorum neden çocuk yapmış denilmesini, yorumlara hayret ettim, Rabbim ol deyince oluyor, insan her zaman planlayamıyor ki bu durumu
Keşke ayağını yorganına göre uzatsaymış arkadaşınız. Ama bazen oluyor böyle şeyler. 7000 kimine göre çok büyük para ama size göre nasıl bilmiyorum. Ben olsam ödeyeceğinden eminsem zamanında bana yardım etmiş birinden yardımımı esirgemezdim. Zor durumda olmasa ağzını eğip bunu istemezdi.
evet ama ben bu rakamı ona versem kocam izin asla vermez.. Nasıl yapıcam bilemedim ki..Böyle bir durumda düşünüyor olman bile yanlış.Ve unutma her insan sıkıntıya düşebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?