o zaman şöyle olcak canım imkanın dahilinde vereceksin gerçekten vermek istiyorsan..ya da eşine zamanında ona borçlanmıştım ama ödemedim o da istemedi şimdi utana sıkıla o derdini açtı bana ödeyeceğini biliyorum biraz zaman alacak ama güveniyorum dersen belki tolerans gösterebilir..vermem diye inat ediyosa eşininnde bi bildiği vardır hesaplarım eşimin kontrolünde ve kabul etmiyor diyeceksin mecburen kocanla kötü olma bu mevzu yüzünden...eşim çok katı bu konuda
beni az çok burdan anlamıssındır insanları kırmayı, üzmeyi asla beceremem yani ödemesse ben ona hayatta öde diyemem
Para senin paran değil mi?Senin kendi fikrin yok mu?Kocan mı karar veriyor herşeye.evet ama ben bu rakamı ona versem kocam izin asla vermez.. Nasıl yapıcam bilemedim ki..
yani bizde belki bebeğimiz olur diye ilerisi için yatırım yapıyoruzo zaman şöyle olcak canım imkanın dahilinde vereceksin gerçekten vermek istiyorsan..ya da eşine zamanında ona borçlanmıştım ama ödemedim o da istemedi şimdi utana sıkıla o derdini açtı bana ödeyeceğini biliyorum biraz zaman alacak ama güveniyorum dersen belki tolerans gösterebilir..vermem diye inat ediyosa eşininnde bi bildiği vardır hesaplarım eşimin kontrolünde ve kabul etmiyor diyeceksin mecburen kocanla kötü olma bu mevzu yüzünden...
peki ola ki ödeyemedi ve seninde paraya ihtiyacın oldu, ve eşinde asla ama asla izin vermiyorBen olsam verirdim
Hanfendi kocamla benim aramda sen ben yok. Biz var o yüzden oda bende her şeyde fikir danışırız. Yorumunuz için sağolun fakat görüşlerimiz çok farklı.Para senin paran değil mi?Senin kendi fikrin yok mu?Kocan mı karar veriyor herşeye.
Oturur konuşursun.
böyle diyorsunuz ama çocukta korunmalarına rağmen olmuş. Yoksa arkadaşım asla istemiyordu. İnan masraf olmasın diye kışın hamile haliyle soğuklarda oturdu kimseye gık demedi..
tatlım o zaman kendini niye paralıyorsun maalesef bizimde ufak bir yatırımımız dışında paramız yok onunda yeri belli özür dilerim de geç ..bundan da utanma lütfen sana ait olaı başkasına vermek zorunda değilsin zaten içten içe sende istemiyorsun ya neyse..yani bizde belki bebeğimiz olur diye ilerisi için yatırım yapıyoruz
aslında eşim izin versede arkadaşımın eşi 1000 lira maaş alıyor nasıl ödesin..
canım altınlarının kasada olduğunu falan söyle.. kasa da eşimin adına.. o asla böyle bişeye müsaade etmez.. kafasında planları var diyebilirsin..aslında şöyleki düğünde bana baya iyi altın geldi oda biliyor hatta bana dedi istersen hani bileziklerini gram olarak ver falan dedi ve bunları derken çok ağladı
yapılan şey asla söylenmez ama emin olun o şekilde çok verdim ona düğünlerinde 2,500 liralık bilezik taktım..Öncelikle eşine söyle bence. Onaylamıyorsa verme, çünkü tek başına karar verilmemeli bence böyle konularda.
Ben şahsen istediği bu miktar beni sarsmıcaksa hibe ederdim, borç olarak vermezdim çünkü arkadaşım aldığı borcu ödeyemeyecek olursa bu durum beni çok rahatsız eder. Verilen sözlerin tutulmaması konusunda çok hassasımdır, borç olayı da buna giriyor bence :)
Ama benim için yüksek bir rakamsa istediği ki 7000 TL öyle bence, bu kadar para vermezdim. Gönlümü rahatlatmak için elimden ne kadar gelirse o kadar vermeye çalışırdım sadece, 300-500 TL o kadar.
hanımefendiye cevap dahi yazmadım bi kazancı yok zira.,kocası sormadan harcıyor anladığım kadarıyla bundan da rahatsızlık duymuyor bellikiHanfendi kocamla benim aramda sen ben yok. Biz var o yüzden oda bende her şeyde fikir danışırız. Yorumunuz için sağolun fakat görüşlerimiz çok farklı.
ben neden istemyorum biliyormusun. Çünkü vajinismus tedavisi oluyorm ve ciddi anlamda şuan o masraf kenardan yiyoruz yani. Yoksa düşene yardım etmek boynumum borcu..tatlım o zaman kendini niye paralıyorsun maalesef bizimde ufak bir yatırımımız dışında paramız yok onunda yeri belli özür dilerim de geç ..bundan da utanma lütfen sana ait olaı başkasına vermek zorunda değilsin zaten içten içe sende istemiyorsun ya neyse..
Zamanında o da sizin yanınızda olmuş, simdi sırtınızı dönmeyin.Çok yakın bir arkadaşım yeni doğum yaptı
durumları çok iyi sayılmaz. Ve yok halleriyle çocuğa epey harcama yapmışlar
Şimdi koz cok zor durumda beden 7 bin istedi
verebilecek durumum çok şükür var . Bu durumu eşime henüz söylemedim .Çünkü ne borç alır eşim nede verir. Ama kız 2 gündür arıyor ne desem nasıl yapsam da vermeme desem. Şuan logusa ve gerçekten çok depresyonda. Kız kaçarak evlendi kimsesi yok...
Not: bu arkadaşımla univ döneminde bana hem kalacak yer hem maddi olarak çok destek oldu. Ne zaman arasam bana hep yardımcı oldu..
tatlım yeteri kadar yardım etmişsin kız senden boş dönmeyeceğini biliyo (yeni farkettim bunu) yok de geç..daha çok ister yoksa..o kadar yardım 7000 lira borç ne..devlet ihtiyaç kredisi 10000 e kadar veriyo kefilsiz gitsin bankaya borçlansın ..yapılan şey asla söylenmez ama emin olun o şekilde çok verdim ona düğünlerinde 2,500 liralık bilezik taktım..
bekar olsam bile 7000 lira benim 4 aylık maaşım..
ortak bir birikimse rızası yoksa verilmez zaten ama kendi başıma yaptığım bir birikimse onu ilgilendirmez...peki ola ki ödeyemedi ve seninde paraya ihtiyacın oldu, ve eşinde asla ama asla izin vermiyor
o zaman ne yaparsın
asıl mesele işte bunu söylemek yalan söyleyecek şey cok ama evlerini bir görsenizcanım altınlarının kasada olduğunu falan söyle.. kasa da eşimin adına.. o asla böyle bişeye müsaade etmez.. kafasında planları var diyebilirsin..
Konuna geçmeden önce bir şey sormak istiyorum.Çok yakın bir arkadaşım yeni doğum yaptı
durumları çok iyi sayılmaz. Ve yok halleriyle çocuğa epey harcama yapmışlar
Şimdi koz cok zor durumda beden 7 bin istedi
verebilecek durumum çok şükür var . Bu durumu eşime henüz söylemedim .Çünkü ne borç alır eşim nede verir. Ama kız 2 gündür arıyor ne desem nasıl yapsam da vermeme desem. Şuan logusa ve gerçekten çok depresyonda. Kız kaçarak evlendi kimsesi yok...
Not: bu arkadaşımla univ döneminde bana hem kalacak yer hem maddi olarak çok destek oldu. Ne zaman arasam bana hep yardımcı oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?