- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
- 53
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
kızlar uzatmadan konuya gireyim. geçen sene başında bir arkadaşım maaşımdan 1000 lira fazlasını borç istedi. benim de kenarda dolarım vardı birikim için bozdum istediği miktarı oradan verdim. para da önemli bir şey için lazımdı (sağlık vs değil) al kardeşim gör işini dedim. o da anca şu zaman öderim dedi (yaklaşık 7-8 ay sonra) ona da tamam dedim. neticede birikim hesabımdan verdim diye. neyse gel zaman git zaman o zaman geldi ses seda çıkmadı ben de paramı istedim uygun bir dille ihtiyacım var dedim tamam dedi bana yeni bir vade verdi ama o zamanda da ödemedi üstüne aramadı sormadı ödeyemicem diye.
şimdi paramı tekrar istedim tamam en kısa zamanda dedi ama ben hiç umutlu değilim ve şu an elim sıkışık. arkadaşımda yakın arkadaşım ama parayı hibe edebileceğim canın sağ olsun diyebileceğim kadar can dostum değil.
siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz ve yine paramı vermezse ne yapabilirim nasıl konuşabilirim? işin hukuki boyutu var mıdır bilmiyorum ama varsa bile en son seçenek benim için yüz göz olmak istemiyorum o kadar.
şimdi paramı tekrar istedim tamam en kısa zamanda dedi ama ben hiç umutlu değilim ve şu an elim sıkışık. arkadaşımda yakın arkadaşım ama parayı hibe edebileceğim canın sağ olsun diyebileceğim kadar can dostum değil.
siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz ve yine paramı vermezse ne yapabilirim nasıl konuşabilirim? işin hukuki boyutu var mıdır bilmiyorum ama varsa bile en son seçenek benim için yüz göz olmak istemiyorum o kadar.