• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borç verilen parayla ilgili

Bizguzellikkk

Ödeşmeden bitmez ömür
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2020
211
94
53
27
Sevgilime yüklü miktarda borç para verdim 10 bin civarı ayrıldık ve ödemeyeceğini söylüyor. Verilen paraya ait dekontlar var elimde, alacak davası açılabilir mi? Nasıl bir süreç izlemem gerekiyor yardımcı olur musunuz lütfen hukukçu arkadaşlar

Dekontlar var demişsiniz, anladığım kadarıyla banka aracılığı ile gönderdiniz bu parayı. Gönderimde konu olarak borç gibi bir şey yazdınız mı?

Alacak davası açılabilir ancak baştan icra takibi açmak sizin açınızdan daha fonksiyonel olacaktır

Bende bugün aynı konuyu açacaktım. Bir kaç avukatla görüşme yapıyorum. Bildiklerimizi birbirimize söyleyelim. bende bir sene öncesinde 6 bin tl verdim. ilk başta kendisi ve annesi de bu borcu ödeyeceğini söyledi ama şu an çamura yatıyorlar. 15 hazirandan sonra ihtarname çekip icra takibi başlatıcam. itiraz etmemeleri halinde paramızı alıcaz inşallah. whatsapp konuşması gibi bu parayı aldığına dair delil al kendisinden muhakkak.

Allah yardımcımız olsun

Bende bugün aynı konuyu açacaktım. Bir kaç avukatla görüşme yapıyorum. Bildiklerimizi birbirimize söyleyelim. bende bir sene öncesinde 6 bin tl verdim. ilk başta kendisi ve annesi de bu borcu ödeyeceğini söyledi ama şu an çamura yatıyorlar. 15 hazirandan sonra ihtarname çekip icra takibi başlatıcam. itiraz etmemeleri halinde paramızı alıcaz inşallah. whatsapp konuşması gibi bu parayı aldığına dair delil al kendisinden muhakkak.

Allah yardımcımız olsun
Delillerim var şuan bir kısmını ödedi sanırım böyle bişey yapabileceğimi idrak etmiş, açacağımı söylemiştim çünkü umarım hepsini öder de dava ile uğraşmak zorunda kalmam şuan 8 bin₺ kaldı. Amin 🤲🏻

Delillerim var şuan bir kısmını ödedi sanırım böyle bişey yapabileceğimi idrak etmiş, açacağımı söylemiştim çünkü umarım hepsini öder de dava ile uğraşmak zorunda kalmam şuan 8 bin₺ kaldı. Amin 🤲🏻
iyi vicdana gelmiş. biz de aileler karıştı. ben hakkımı helal etmiyorum dedim kapattım meseleyi. 1 yıldan uzun mahkeme sürer dedi konuştuğum tüm avukatlar. bir avukatın ücreti en az 5 bin. dosya masrafı e ben bu ir yıl içinde yıpranacaktım ki daha dava başlamadan bile yıprandım. instagram hesabıma saldırdılara hatta taklitten kapattırdılar. ben uğraşamadım allaha havale ettim. inşallah sen mağdur olmassın.

Back
X