Herkese merhaba.Yaklaşık iki sene önce çocukluk arkadaşım bana ulaştı ve çok zor durumda olduğunu söyledi.Bir miktar borç istedi gönderdim tabi ki geri gelmeyeceğini bildiğim için gözden çıkarttığım bir miktardı.Ama gerçekten ihtiyacı var bundan eminim.Çalışıyordu,işten çıktı.Kızıyla birlikte yanlız yaşıyor,kızının babasından hiçbir destek yok.Pek detay vermek istemiyorum ama daha sonra yüklü miktarda paraya ihtiyacı oldu onuda gönderdim çünkü gerçekten zor durumdaydı,aydan aydan göndereceğim dedi ama hiçbir şekilde göndermedi.Onuda gözden çıkardım zaten.Ama benden devamlı borç istemeye devam ediyor ve artık piskolojimi çok fazla etkiliyor.Hatta söyledim kendisine elime para geçtikçe gönderirim ama benden isteme,elimden birşey gelmeyince etkileniyorum diye.Bu zamana kadar eşimin haberi vardı ama artık onada söyleyemiyorum.Göndersem bir dert,göndermesem ayrı bir dert oluyor içime.Birkaç sefer arkadaşlarıma söyledim ihtiyacı olan biri var yardım etmek isterseniz aklınızda olsun diye,yardım etmek isteyenler bir miktar gönderdi.
Şimdi yine kötü durumda.Yine bir miktar istedi ama eşime söyleyemedim ve ben kendimi kötü hissediyorum.Devlete başvur dedim devlet vermiyor dedi.Zaman zaman işsiz kalıyor.Öğrenmek istediğim ‘’çalışmayan,yanlız yaşayan annelere devletin yapmış olduğu bir yardım var mı?