• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borç,yalan hastalık,manipülasyon

meraketme

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
938
Puanlar
53
İçinden çıkamadığım,hem maddi hem manevi olarak sömürüldüğümü hissettiğim bir durumdayım, akıl akıldan üstündür diyerek size yazmak istedim.Eski sevgilim benden 1sene önce 50 g altın olarak borç aldı.O zaman aramız iyiydi.Daha sonra ayrılık girdi araya o sürekli borcu erteledi.En son "Annem kanser oldu,ilaçlar yurt dışından geliyor, çok mutsuzum,ödeyemeyeceğim" diyerek işin içinden çıktı.Ama bakıyorum sosyal medyada, düğünlerde,orada burada başkalarıyla gayet mutlu geziyor.Bir başkasıyla ilişkisi de var.Muhtemelen annesinin hastalığını da borcun üstüne yatmak için bahane ediyor "ya doğruysa?" diyor,vicdan yapıyorum.Kendime kızmaktan kendimi yiyorum.Hayatımı düzene sokamıyorum, kimseye güvenemiyorum,hep yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum.Aranızda benzer bir bu tür manipülasyonlarla başa çıkan var mı?

İçinden çıkamadığım,hem maddi hem manevi olarak sömürüldüğümü hissettiğim bir durumdayım, akıl akıldan üstündür diyerek size yazmak istedim.Eski sevgilim benden 1sene önce 50 g altın olarak borç aldı.O zaman aramız iyiydi.Daha sonra ayrılık girdi araya o sürekli borcu erteledi.En son "Annem kanser oldu,ilaçlar yurt dışından geliyor, çok mutsuzum,ödeyemeyeceğim" diyerek işin içinden çıktı.Ama bakıyorum sosyal medyada, düğünlerde,orada burada başkalarıyla gayet mutlu geziyor.Bir başkasıyla ilişkisi de var.Muhtemelen annesinin hastalığını da borcun üstüne yatmak için bahane ediyor "ya doğruysa?" diyor,vicdan yapıyorum.Kendime kızmaktan kendimi yiyorum.Hayatımı düzene sokamıyorum, kimseye güvenemiyorum,hep yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum.Aranızda benzer bir bu tür manipülasyonlarla başa çıkan var mı?
50 gram altın borç verecek durumun varsa boşver takılma gez dolas eglen

Kız hiç mi kadın programı falan izlemedin yıllardır oralarala çıkıyor insanlar sevgilisine borç veren kredi çeken mağdur olan kişiler. Kimseye zaten güvenme bu devirde niye güveneceksin ki kocana bile güvenme yani. Baştan güvenmen hata olan zaten. Birine borç para vermem veriyorsam da o paranın geri gelmeme ihtimalinş düşünerek veririm. Bu ihtimali hiç mi düşğnmedniz gerçekten?

Kız hiç mi kadın programı falan izlemedin yıllardır oralarala çıkıyor insanlar sevgilisine borç veren kredi çeken mağdur olan kişiler. Kimseye zaten güvenme bu devirde niye güveneceksin ki kocana bile güvenme yani. Baştan güvenmen hata olan zaten. Birine borç para vermem veriyorsam da o paranın geri gelmeme ihtimalinş düşünerek veririm. Bu ihtimali hiç mi düşğnmedniz gerçekten?
Veyaa senet yapılır dimi ablam

Abla benim konuya bi gelsene

Haklısın,bu devirde güvenmek büyük bir riskmiş, bunu çok acı bir şekilde tecrübe ediyorum.Hayatımdaki insana,sevdiğim kişiye verdim.kalbimle hareket ettim.İyi niyetimi ve vicdanımı sömürebileceği o an hiç aklıma gelmemişti.

Haklısın,bu devirde güvenmek büyük bir riskmiş, bunu çok acı bir şekilde tecrübe ediyorum.Hayatımdaki insana,sevdiğim kişiye verdim.kalbimle hareket ettim.İyi niyetimi ve vicdanımı sömürebileceği o an hiç aklıma gelmemişti.
Ne kadarlık bir ilişkiydi?

Baya da sürmüş ya üzücü o mu ayrıldı peki? Ya da neden ayrıldınjz?
Ortak karar ayrıldık.Gözü dışarıdaydı.Ayrılır ayrılmaz da başkasıyla ilişkiye başladı.

Ortak karar ayrıldık.Gözü dışarıdaydı.Ayrılır ayrılmaz da başkasıyla ilişkiye başladı.
Parayı aldıktan sonra mı farkettiniz gözü dışarda olduğunu? Bence bir avukatla görüşün belki yazışmalardan ya da elden vermediyseniz hesap hareketlerinden falan bir şansınız olur geri alabilmenizin

Parayı aldıktan sonra mı farkettiniz gözü dışarda olduğunu? Bence bir avukatla görüşün belki yazışmalardan ya da elden vermediyseniz hesap hareketlerinden falan bir şansınız olur geri alabilmenizin
Evet çok sonradan farkettim.Elden verdim malesef.

bence paranızı geri alabilirsiniz çalışıyorsanız bir avukata gidip yardım isteyin nasıl kanıt toplayacağınızı size tarif eder. çalışmıyorsanız geliriniz ve birikiminiz yoksa bulunduğunuz şehrin barosuna gidip adli yardım talep ediyorum deyin size ücretsiz avukat ataması yaparlar. sürecin sonunda paranızı geri alamazsanız da ders almış olursunuz. baya pahalı bir ders ama yapacak bir şey yok

bu arada 32 yaşında yıllardır bu alanlarda çalışan bir ablanız olarak okuyan genç kız varsa akıl vereyim, sevgilinize asla borç vermeyin. illa vereceğim diyorsanız da geri gelmeyince üzülmeyeceğiniz bir miktar para verin. hatta evlilik vs. öncesinde var olan paranızı birikiminizi de asla sevgilinize söylemeyin. ne erkekler var türlü hilelerle çok akıllı kadınları bile kandırıyorlar. defalarca kez örneğini gördüm ne yazık ki. kaç paranız var ne kadar yatırımınız var bunlar sizin en özel bilgileriniz.

sakın hayat müşterek, ha en yakın arkadaşıma borç vermişim ha sevgilime, sevgilim benim her şeyim falan diye kendinizi kandırıp borç vermeyin. bir erkeğin borç alabileceği bir sürü yer vardır. etrafından para bulamayıp sizin paranıza kadar düşmüş bir adam ya gerçekten dolandırıcıdır ya da etrafa bir sürü borç taktığı için kimse ona güvenmiyordur.

Back
X