• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borç,yalan hastalık,manipülasyon

Kesinlikle aynı fikirdeyim adam onu terk etmesin diye yanlız kalmaktan korktuğu için altını verdi.Burada aklı başındaki hiç bir kadın kendisinden durup dururken 50 gram altın isteyen adamı yanında tutmaz....

Sevgilimin eniştesi eşini aldatıyor.Eniştesinin başka kadınlarla buluştuğunu, mesajlaştığını ve görüştüğünü açıkça gördüm.Daha sonra bu durumu sevgilime anlattım.Ancak o, eniştesine kızmak yerine bana çok sinirlendi.Ablası da beni suçlu ilan etti. Aldatan adam değil, ben kötü oldum.Aradan zaman geçti.Sevgilim bu konuyu hiç açmıyor ama ablası hâlâ arada laf sokuyor, kendi kendine söyleniyor.Eniştesi zengin olduğu için ablası belli ki her şeyi sineye çekiyor.Annesi de bana karşı mesafeli; henüz aramızda resmî bir şey olmamasına rağmen onlara gittiğimde elime süpürge veriyor, yerleri sildirmeye, bulaşık yıkatmaya çalışıyor.Evlenince altın ne istersin dedi ben ne yapabilirseniz dedim diye sen niye bir şey istemiyorsun yoksa kendini yamamaya mı çalışıyorsun dedi ablası.Bu kişiyle evlilik yapmalı mıyım diye ciddi ciddi düşünüyorum.Evlenirsek annesinin evinin üst katında oturacağız.Ablaları da sık sık eve geliyor.Aslında sevgilimle aramda çok büyük bir problem yok, onu seviyorum.Ablası bana laf sokunca ablasina sus diyor.Ancak küs olduğumuz dönemde de iş yerindeki bir kadın arkadaşını kıskandığım için sorun yaşamıştık.
Sevgilimin çok sayıda ablası var, kendisi tek erkek.Kadınlarla çok iyi anlaşıyor ve arkadaş çevresinin büyük kısmı kadınlardan oluşuyor.

Bu Şubat ayındaki konusu. Kendi düşen ağlamaz.

Kesinlikle aynı fikirdeyim adam onu terk etmesin diye yanlız kalmaktan korktuğu için altını verdi.Burada aklı başındaki hiç bir kadın kendisinden durup dururken 50 gram altın isteyen adamı yanında tutmaz....
Terk etmesin diye vermedim zaten ortak kararla ayrıldık.Verirken her şey iyiydi aramız iyiydi.

İçinden çıkamadığım,hem maddi hem manevi olarak sömürüldüğümü hissettiğim bir durumdayım, akıl akıldan üstündür diyerek size yazmak istedim.Eski sevgilim benden 1sene önce 50 g altın olarak borç aldı.O zaman aramız iyiydi.Daha sonra ayrılık girdi araya o sürekli borcu erteledi.En son "Annem kanser oldu,ilaçlar yurt dışından geliyor, çok mutsuzum,ödeyemeyeceğim" diyerek işin içinden çıktı.Ama bakıyorum sosyal medyada, düğünlerde,orada burada başkalarıyla gayet mutlu geziyor.Bir başkasıyla ilişkisi de var.Muhtemelen annesinin hastalığını da borcun üstüne yatmak için bahane ediyor "ya doğruysa?" diyor,vicdan yapıyorum.Kendime kızmaktan kendimi yiyorum.Hayatımı düzene sokamıyorum, kimseye güvenemiyorum,hep yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum.Aranızda benzer bir bu tür manipülasyonlarla başa çıkan var mı?
Ben kocama versem o kadar altını adam yanımda yatarken bile uykularım kaçar. İyi cesaret :KK67: :KK14:

Gerçekten 30 yaşında misiniz?
Evet.Sosyal medyadaki gülmelerini fln dışarı karşı gülüyorum ama içim kan ağlıyor kimseye anlatamıyorum diye anlattı.Anlatırken yüzünde çok mahcup ifade vardı.

Evet.Sosyal medyadaki gülmelerini fln dışarı karşı gülüyorum ama içim kan ağlıyor kimseye anlatamıyorum diye anlattı.Anlatırken yüzünde çok mahcup ifade vardı.

Subat ayında açtığınız konuda sevgilinizin evine gidip elinize süpürge tutusturduklarina yazmışsınız. Bunların hepsine müsade eden sizsiniz. Evini supurdugunuz kadindan paranızı bile isteyemiyorsunuz. Hala yok mahcup bilmem ne. Geçin bunları.

Yeni sevgilisine hiçbir derdini anlatamıyormuş.Sadece sana anlatabiliyorum diyor.Kızın annesinin kanser olduğundan bile haberi yokmuş.
Annesinin kanser olduğuna emin misiniz?
Size karşı kullanılan bir manipülasyon aracı sanki bu konu. Yazışmalarınızı verin bir avukata,uğraşsın alsın paranızı. Adam yalan söylüyor muhtemelen.

Annesinin kanser olduğuna emin misiniz?
Size karşı kullanılan bir manipülasyon aracı sanki bu konu. Yazışmalarınızı verin bir avukata,uğraşsın alsın paranızı. Adam yalan söylüyor muhtemelen.
Emin değilim.Galiba yalan söylüyor.

Emin değilim.Galiba yalan söylüyor.
İster yalan olsun ister doğru size ne???? Sevgilisiyle gezene kadar girsin işe çalışsın aaaa bu kadar da olmaz ki. 50 gr altından bahsediyoruz, unutulacak miktar değil. Mesajlar da varmış elinizde bulun bir avukat yasal süreci başlatın. En olmadı çıkın Müge anlıya hiçbir şey olmazsa ailecek rezil olsunlar. Buraya da kamu spotu olarak yazıyorum. Sevgilisinden borç isteyen kadından da erkekten de kaçın. Ya tüm çevresini bezdirdiği için size kadar düşmüştür ya da konudaki gibi çarpacaktır.

Bu parayı yedirdiğine göre kesin fakirsindir. Zenginler parasının kıymetini bilir. Nerede çulsuz var elindekini sağa sola yedirir. Ya dava aç ya da senin paranın üstüne kondugunu tüm akrabalarına patronuna yeni sevgilisine vs söyleyeceğini rezil edeceğini söyle.
Sana kimse vicdanlı annesinin kanser olma ihtimaline karşı elin adamına altin verdi iyi kız demez. Enayi derler.

Hala kanser masalı doğru mu acaba diye düşünüyorsunuz. Doğruysa beni tüm dünya… ajskajd neyse. Velev ki doğru, bu size borçu ibra etme zorunluluğu vermez. Hastaysa Allah şifa versin borçla ne alaka ya. Bir şekilde whatsappta borçu kabul ettirin sonra işlemleri başlatın. Alamasanız bile başı ağrısın, bir daha başkasını dolandırmasın.

Terk etmesin diye vermedim zaten ortak kararla ayrıldık.Verirken her şey iyiydi aramız iyiydi.
Ortak kararla olduğuna emin değilim adam sizi çözmüş kendi kararını ortak karar gibi oyunu kurmuş ve siz işaretleri görmeksizin kendi fikriniz gibi kanmışsınız.Tersi olsaydı ayrılırken net şekilde hemen altın iadesi ister mühlet verir ve sonra yasal işlem başlatacağınızı söylerdiniz.Adamdan hakkını isterken bile vicdan yapman çok büyük silkelendiğinin işareti....

Hiç şaşırtıcı değiladamın büyük avcı,oyuncu olduğunu anlamıştım ama konu sahibinin umduğumdan daha "saf "olması evet büyük sürpriz

Konu sahibi saf falan değil. Sevgilisinin annesi sen bize kendini mi yamamaya calisiyorsun diyen bir kadın buna rağmen sirinlik yapıp evlerine gitmiş. Eline süpürge tutusturmuslar. Bütün bunlara müsade eden biri saf değil yeter ki evleneyim kafasindadir. Saf olan enistesinin ablasını aldattığı olaylarla dahil olmaz. Bu aile ile bu kadar yüz göz olan gider kapısına parasını ister. Neymiş adamın yeni sevgilisinin annesinin hastalığından haberi yokmuş, sadece konu sahibine anlatiyormus. Belli ki konu sahibinde hala bir beklenti var.

Konu sahibi saf falan değil. Sevgilisinin annesi sen bize kendini mi yamamaya calisiyorsun diyen bir kadın buna rağmen sirinlik yapıp evlerine gitmiş. Eline süpürge tutusturmuslar. Bütün bunlara müsade eden biri saf değil yeter ki evleneyim kafasindadir. Saf olan enistesinin ablasını aldattığı olaylarla dahil olmaz. Bu aile ile bu kadar yüz göz olan gider kapısına parasını ister. Neymiş adamın yeni sevgilisinin annesinin hastalığından haberi yokmuş, sadece konu sahibine anlatiyormus. Belli ki konu sahibinde hala bir beklenti var.
İşte saf değilde ben kendi kendimi sansürledim ben tırnak içinde saf derim sen anla işte.Eski kv adayı demiş işte diyeceğini karşıdaki insanların düz mantık bakış açısı bu .Bu lafları duyup inatla o kapının önünde süründüğüne göre cevap belli...

Back
X