Borç yüzünden sıkıntı çekenler

umutime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
160
5
96
Kütahya
eşimin işleri çok ters gidiyo bu sene ne yapacağımı bilemiyorum evde huzur kalmadı ev sahibi avukata verdi tam çıkmazdayım nasıl kurtulurum bu durumdan :(( engelli olduğum için memurluk bekliyorum eşimde bunca sıkıntıya rağmen çalışmamı istemiyor :(

inşallah canım benim ailemin durumu iyi fakat eşimin ailesi için öyle diyemem utanıyorum artık babamdan yardım istemeye,herşey üst üste geliyo bu sıkıntılı aylarımızda bebiş haberi aldık umut olmuştu bize onu da gecen gün kaybettim :( hastaneyede borçlandık :( hayat artık yoruyor beni :5:

seni çok iyi anlıyorum.. geldi mi dertler hep üst üste gelir zaten... çalışma gibi bi şansın varsa erteleme sakın.. anlamıyorum erkeklerin bunu gurur yapmasını. çok klişe bir laf vardır: gecenin en koyu zamana sabaha en yakın olanıdır diye.. allah sabır versin

seni çok iyi anlıyorum.. geldi mi dertler hep üst üste gelir zaten... çalışma gibi bi şansın varsa erteleme sakın.. anlamıyorum erkeklerin bunu gurur yapmasını. çok klişe bir laf vardır: gecenin en koyu zamana sabaha en yakın olanıdır diye.. allah sabır versin

ne pahasına olursa olsun çalışacağım yoksa olmuyor böyle bebeğimi kaybettim onun sıkıntısıyla evde oturup düşünmekten çıldıracağım,ayrıca maddiyat bu da çok üzüyo beni,eşimi de çok seviyorum tam çıkmazdayım nasıl bir acıymış bu :5: öfkeyle mi hareket ediyorum onu da bilmiyorum. :43:

Sen çalışmak istiyorsun eşin borçlara rağmen istemiyor. Böyle derin fikir ayrılıkları olan bir evlilikte bir de çocuk işine hiç kalkışma uzun süre bence.

Sen çalışmak istiyorsun eşin borçlara rağmen istemiyor. Böyle derin fikir ayrılıkları olan bir evlilikte bir de çocuk işine hiç kalkışma uzun süre bence.

tam bir çıkmazdayım çok da seviyorum eşimi :( böyle olursa sevsem bile ne olacak bilmiyorum .. Maddiyatçı bir insanda değilim sadece biraz rahat olma açısından çalışmayı istiyorum :5:

Sağa sola borçlanacağınıza ailenize borçlanın
Bu bana daha mantıklı geldi açıkcası

eşimin işleri çok ters gidiyo bu sene ne yapacağımı bilemiyorum evde huzur kalmadı ev sahibi avukata verdi tam çıkmazdayım nasıl kurtulurum bu durumdan :(( engelli olduğum için memurluk bekliyorum eşimde bunca sıkıntıya rağmen çalışmamı istemiyor :(

çalışma imkanınız varsa mutlaka çalışın derim. ben de aynı dertten muzdaribim eşimin bütün işleri, maddi durumu alt üst olmuştu ve o sıkıntıda düğünümüzü bile yaptık. benim aylığım çekip çeviriyo şuan bizi ve borçlarımızı. bu durumu sorun etmedik çok mutluyuz.

çalışma imkanınız varsa mutlaka çalışın derim. ben de aynı dertten muzdaribim eşimin bütün işleri, maddi durumu alt üst olmuştu ve o sıkıntıda düğünümüzü bile yaptık. benim aylığım çekip çeviriyo şuan bizi ve borçlarımızı. bu durumu sorun etmedik çok mutluyuz.

eşim izin verse bi dakika durmam çalışırım :(

tam bir çıkmazdayım çok da seviyorum eşimi :( böyle olursa sevsem bile ne olacak bilmiyorum .. Maddiyatçı bir insanda değilim sadece biraz rahat olma açısından çalışmayı istiyorum :5:

belki esin sana kiyamiyordur...
ama ne olursa olsun bu senin en dogal hakin!
elbet herkez rahat olmak ister.. istemiyorum diyen zaten, bir tuaflik vardir.

Insallah esinizi ikna edebilirsiniz.

belki esin sana kiyamiyordur...
ama ne olursa olsun bu senin en dogal hakin!
elbet herkez rahat olmak ister.. istemiyorum diyen zaten, bir tuaflik vardir.

Insallah esinizi ikna edebilirsiniz.

bence de eşini ikna etmen lazım. bu tartışmaya bile gerek duyulmayan bi konu bence.. çalışmak kadar güzel birşey var mı?? hem durumunuz da düzelir..

Eşinize Bu durumu Açıklayın en Azından kısa bir süre için çalışırsanız biraz rahatladıgınızda tekrar eşinizin istediği olur. Kötü Günde Destekçi olmak istemenız en doğal hakkınız .. Allah Sabırlar versin.. Hayırlı kapılar açsın

inşallah ikna edebilirim
İnsallah canım!
Başka nedenler yoksa ve size kiyamadigindansa ikna edebilirsin.
Çünkü çalışmak her acidan senin icin sağlıklı ve seni mutlu edecektir.
Bu durumda sana kiyamadigindan, biraz zorlanır ama çok istekli oldugun icin ve hem piskojik hemde maddi acısından iyi geleceginden.. Kabul eder. Korkma!

Sırf bencil ve kıskançlığından çalışmanızı istemiyorsa, ozaman işiniz biraz daha zor olacaktır.
İkna olmazsi için sizin psikolojiniz içiniz iyi olaçak yarlardan bahsedin. Biraz damardan gidin bakalım yumuşayacakmi ..

inşallah ikna edebilirim

İnsallah canım!
Başka nedenler yoksa ve size kiyamadigindansa ikna edebilirsin.
Çünkü çalısman senin icin sağlıklı ve seni mutlu edecektir. Değilmi?
Bu durumda sana kiyamadigindan, biraz zorlanır ama çok istekli oldugun icin ve hem piskojik hemde maddi acısından iyi geleceginden.. Kabul eder. Korkma!

Sırf bencil ve kıskançlığından çalışmanızı istemiyorsa, ozaman işiniz biraz daha zor olacaktır.
İkna olmazsi için sizin psikolojiniz içiniz iyi olaçak yarlardan bahsedin. Biraz damardan gidin bakalım yumuşayacakmi ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X